shopping

shorts och tröja från hm, sköna att bara ha hemma, har lika shorts fast gråa oxå!
beige blus från bikbok
grå tröja mq
beige/rosa från mq
blå och vit randig kofta mq
svart och vit randig oversize tröja mq
blå kjol mq
svart ajeans mq
väska gabriel
svart bh cubus
rosa bh cubus
vita strumor cubus

staden

insåg när jag rensade min garderob att jag inte kan ha mina jeans som jag köpte när jag var typ 13. dom har legat och skräpat i garderoben sedan dess. fan va ledsen jag blir. vill gråta.
har iaf varit på stan idag och inkasserat lite nya saker med min käre mor. fick med mig lite hem iaf! dock ingen klännign och inga skor. fan. aja. undrar bara vad man ska göra nu innan jag ska duscha och sedan fixa mig inför kvällen. hmm, /j

tidigt

bestämde mig för att verkligen sova ut idag, jag menar enda dagen på lovet typ. startar datorn när jag vaknar och klockan står på 06,46. kuuuuuul. nu har jag sovit lite mer men det är fortfarande tidigt..
/j

fredag

efter middagen cyklade jag och julle in till stan och kollade på e jävligt konstig grej, haha, fick oss några skratt i alla fall. sen vid 10 kom fredrik hit och nu har han precis gått. nu ska jag lägga mig och titta lite på oth innan jag somnar!
/hanna

till simon

här är ett inlägg tillägnat till simon. jag tänkte klaga lite.
först tänkte jag klaga på att han klagar på att klaga. jag tycker om att klaga.
sen så kan jag klaga på att du aldrig skriver punkt!

bilder

obss, den gröna färger ser absolut inte ut sådär men jag orkade inte försöka få till det

uppe tidigt igen

somnade ganska tidigt igår av brännande ögon.. vaknade halv 7 imorse men somnade om till halv 8. nu står jag och gör vofflor(fet jag vet)
idag ska jag på stan och kanske träna. behöver ju inte sy!
/j

dödssjuk

ligger i sängen och är dödssjuk, okej jag är lite förkyld inte mycket ens. har sovit i någon timma oxå. underbart. mina kläder är typ klara nu om jag inte ska beställa fler stenar..
/j

vaken

ligger vaken i sängen och nyser och åmar mig av pollen och en förkylning som jag har dragit på mig? jag har inte varit sjuk sen början av februari men nu när sm och allt kommer då blir jag förkyld. aja, ska upp och knapra piller nu!/j

fy

har lite ont i kroppen efter gymnastiken igår. kryer ner i sängen med min pollen allergi.. rädda mig

bildur

/hanna

maggio

sitter och lyssnar på maggios nya skiva, borde egentligen plugga men är för lat. tar tag i det snart eller nått.
/hanna

liten springtur

pallade 3 km och körde sedan lite styrka och lite snabb stretch, bara lite mag och rygg styrka för jag har fortfarande ont sen jag halkade. nu ska jag duscha och tvätta mitt äckliga hår!
/j

sytt från typ 9 till nu

så jävla segt. men börjar snart bli klar. lite småsaker och stenar kvar. om ett tag ska jag ut och övervinna min pollenallergi. lär ju inte gå så bra. lär ju få nys attack och dö!tja

sytt hela dagen

har sytt hema dagen och är snart klar med toppen. hanna ska komma hit och hjälpa mig och nåla och sen är det bara armar och småsaker kvar!!

dennaa morgon

är jag trött och jag fryser typ fortfarande sen igår. kunde inte somna på as länge för jag frös och hade druckit kaffe.
men nu är jag iaf vaken. vaknade vi sju men ville somna om så gick u precis innan 9. idag ska jag inte träna gymnastik, mina hanleder gör för ont. men jag ska sy. och plugga lär ju inte bli av..
/j

en cykeltur

en cykeltur så här å kvällskvisten kändes väldigt skönt. dock bränner det i fingrarna nu för dom har varit så kalla. ögonen kliar och näsan rinner oxå, hej älskade pollen och hej astman som kommer med det! ska gå och tvätta ansiktet nu och krypa ner i sängen. imorgon är en ny dag som väntas med syning. kanske ska börja med min stora hög av plugg oxå eller vad tror ni?
/j

gymnastik igen

gymnastik träningen idag gick bättreän igår. dock så dör ju mina jävla hanleder nu. får kanske vila från det imorgon och träna nått annat!
/j

2,5 h

att sprätta i två och en halv timma är ju inte så där jäte kul. hann inget mer idag då. fan får göra det imrogon.

hatar att passa bussar

för jag lyckas aldrig, ska snart gå till bussen, har recis ätit lunch. ska handla lite saker som är nörvändiga och så vidare. får se vad som händer sen. möter hanna i stan. /j

senare

har sovit en halvtimma längre för varje dag haha! duktigt! idag då, vad ska jag göra idag. jag ska:
-sy på mina kläder
- egentligen plugga men kommer inte göra det
- träna gymnasik
sen vet jag inte mer!
/j

godkväll

ikväll har jag hängt med fredrik, vid 11 kom 12 kom vi på att vi var hungriga och ville till donken så vi cylade dit och åt. när vi skulle hem regnade det och blåste. jag kom nyss hem och är genomfrusen. nu ska jag lägga mig i sängen och titta på oth.
/hanna

duktigt

tog tag i mitt liv och städade upp på mitt rum. har tänt mina ljus så att det ska lukta gott nu oxå!
har plockat undan tvätten i tvättstugan oxå, nu kanske blir mamma lite glad oxå. måste bara stryka i veckan oxå.  men msåte sy..
/j

gymnastik

varit och tränat lite gymnastik med hanna. eller jag tränade gymnastik och hon biffade på med att köra bänkpress med bara stången. inte världens bästa träningspass men men.. körde ju lite iaf. nu ska jag ng gå och dusch tror jag och ikväll vet jag inte vad som händer. vädret ser ju inte ut att locka så mycket.
/j

måndag

goddag, tråkigt att vädret inte var lika fint idag som igår, just nu sitter jag i mitt rum och käkar godis och såg att för precis ett år sedan satt jag och stekte på lillsjötaket med några vänner.
/h

frukost

sitter just nu och äter min vanliga frukost. och nej inte fil och flingor.det har jag faktiskt slutat med ett tag..
och bara för att jag idag tog på mig bikini så är det moln. faann. hoppas det spricker upp d iaf!
/j

nått fel

det må ju vara ngot fel på mig. vaknar kring 7/8 varje dag. men det är väl skönt men man kan ju inte gå ut förän 10 tidigast. typ 11. nu har jag ont i magen igne. fan./j

soleri

hanna har varit här hela dagen. vi har gjort lite på mina kläder ch sen solat. efter det bastade vi och åt middag i solen. underbart. sen cyklade vi runt hela jävla stan för att hitta en affär att handla i...
nu har honprecis gått hem efter att vi har sett film./j

hemma

nu är jag hemma från stugan, har varit där i två dagar. igr var det as fint väder fast jag hade solskyddsfaktor i ansiktet så fick inte så mycket färg. idag ska jag väl försöka vara ute. måste ta en springtur oxå, antingen på gymmet eller ute.. borde sy lite oxå..
/j

sommar?

har varitriktigt härligt väder idag, var väll inte helt fel igår heller. beskriver mina 2 senaste dagar i bilder.

/h

godmorgon

har varit vaken i typ två timmar nu. packat klart typ och aa suttit här.
igår var jag jätte duktig och gjorde mat till mig och syster oxå!
just det, ni ville ha bilder från påskracet. det finns flerpå facebook men här kommer några
hahah oj minen
fler på facebook

börjat sy

jag och hanna har börjat sy på min dräckt nu. dock blev det lite fail på en sak så var tvungen att göra om den, men vi fixade det. tar bara såå lång tid..
nu är jag trött./j

hungrig

jag är svinhungrig, varför ska vuxna alltid vara så sega på att laga mat?
/h

känns bra

att jag lyckades göra s att min syster åker hem från stan bara för att skjutsa mig till gymmet. underbart. dock är det kanske för att mamma och pappa inte är hemma och jag tycker itne om bussen. ikväll blire väl sy elelr nått om jag inte kommer på nått/j

nu är det lov

nu är det påsklov. dock är ju det bara en veckan men det är väl behövligt. jag har ganska mycket att plugga men ändå... nu ska jag lägga in bilder på datorn, ta ur linserna och kolla hur länge gymmet har öppet.
/j

ont i magen

min magvärk har kommit tillbaka. vet inte om det är mensvärk eller om jag har ätit nått konstigt!
tänkte bara säga det..

chillerillar och dricker kaffe

på min farmors balkong nu lite sådär innan jag ska iväg ner på träningen. kaffe måste ju vara den bästa uppfinningen, dricka nått gott som man blir pigg av!
/hanna


allt är godare från den andras tallrik

tycker ni inte? jag tycker iaf det. och kaffe. det är mycket godare hos andra eller typ skolan. sjukt.. tänkte bara säga det

onsdag

godmorgon. otroligt skönt att jag hade sovmorgon idag och slapp gå upp till matten eftersom jag nu fått reda på att jag redan gjort mitt sista matteprov under hela gymnasietiden, det känns underbart! känner mig duktig som tog mig igenom den krongliga matte c. ska ni läsa de så rekomenderar jag att gå en linje då de ingår för de sög att ha de som i-val och bara läsa de en gång i vekan.
.
snart ska jag gå till bussen för en dag fullproppad med skola och träningar. kommer hem vid 10 får se om jag bloggar nått då.
/hanna

pluggar

sitter och pluggar lite engelska och no. har prov i det imorgon. får hoppas att det går bra. har varit och tränat idag oxå, som vanligt. ikväll ska jag sova./j

bättre

somnade klockan 8 igår. fyfan va väl behövt! underbart vare.
mår lite bättre nu iaf, så det kanske blir gymmet efter skolan.
/j

ont i huvudet

är hemma och har ätit inann jobbet. har frysit hela dagen och har haft ont i kroppen, tror att jag kan ha feber oxå. pudd j

ny vecka

och jag är lika trött som vanligt och har ont i kroppen. måste snart kliva upp oxå och klä på mig. skriver kankse något senare.

jag suger

på att plugga... har inte gjort de jag skulle ikväll men det var på grund av att jag fick superont i huvudet efter middagen. så kan det gå. som tur behöver jag inte gå på matten imorgon så det blir sovmorgon!
/hanna

söndag

tänkte bjuda på några bilder från igår tagna med min otroligt bra mobilkamera
/hanna

sent

somnade kanske en aning försent inatt. typ vid halv tre haha. väldigt ovanligt för att vara jag. men men är ganska pigg nu ändå, får väl dricka lite kaffe oxå!
har ju somsagt träning idag vid 11 och sen på basketmatchen som börjar klockan 1 så ska insane dansa! blir nog kul, bara det att vi aldrig har kört till lten eller nått och typ aldrig stort heller, woopsi!
puss j

godkväll

kom nyss hem från ås, har varit på 18årsmiddag hos sandra, det blev en trevlig kväll med mycket skratt! nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon.
/hanna

typiskt

hittade en klänning som jag ville ha på skolavslutningen, då fanns den bara i large. fan.

bra träning

super bra gymnastik träning idag. d blir man nöjd. jonna och hanna var med och mamma tvingade dom att stå på huvud och händer. ikväll ska jag plugga. dagen imorgon bestr av träning, dansa på dambasketen och sedan tr'inging./j

våfflor

godmorgon! sitter och äter våfflor hos julle, vid 10 är det dags att åka till maja och fortsätta sy!
/hanna

INSANE

om ni läser det här, dt är klockan 1 på söndag, inte halv två!

lassande och latte

sitter och käkar nu, ska snart ner på stan och träffa gruppen, sen ska vi till majsan och sy!
/hanna

mat

mår bätte idag. har varit på skolan och varit på gymmet. vardagssaker. har ätit en jävligt stor och god middag nu. välbehövligt efter skolans äckliga luncher som man inte äter vilket resulterar i en macka i fiket. ikväll har jag grupp träning och sedan teknik.
just det, hade utvecklingssamtal idag, min lärare är orolig att jag tränare för mycket, okej.. sen tyckte hon att jag kunde ju skita lite i skolan om det blev för mycket,.
tjarå/j

orkar inte mer

.

onsdag

började dagen med uppsatsen i nationella. skönt sdär. annars då, har inte gjort så mycket på skolan.
nu är jag hemma och ska försöka plugga lite hoppas jag på att orka. /j

pluggliv

så duktig jag varit idag, jag slutade vid kvart över 11, då åkte jag till min faster och pluggade matte, efter de åkte jag till julle och vi ritade lite mönster. efter de gick jag hem, det gick fortare än vanligt för nu kan man gå massa genvägar när det inte är så mycket snö:) när jag kom hem åt jag middag sen skrev jag på min balettuppgift och läste 17 kapittel i min engelskabok, och nu sitter jag och äter fil och flingor och dricker te med bror i köket.
.
bjuder på en mysig låt
/hanna

tjobre

ska snart iväg på träning, tänkte slänga upp några bilder ifrån helgen nu.
/hanna

ingen mat

är hemma från skolan nu. har ont i huvudet nu oxå.
och ingen mat har vi hemma heller.. jävla skit!

dåligt bloggande

men så blire. jag har inga bilder från tävlingen, men lovisa och ahnna har. blir väl bra ändå.
har gjort ett försök att plugga nu i ngon timma. jag har läst en sida. sug julia. måste rita lite mönster och fixa i lakans tyg oxå. kuuuuuuul.. nja va.
/j

hemma från tävlingen

vi är hemma eller det var vi imorse vid 7, men jag var tvungen att sova lite. nu sitter jag och äter våfflor till frukost!
duktig ajg som har gjort det till mig och mamma.
om en och en halv timma har jag träning. tagga!

07,10

nu är jag förmodligen framme i skövde(alltså tidsinställt) hoppas på att jag är pigg oxå.
ni får gärna skicka lycka till sms. lördagen består av tävling och sedan går tåget hem 20,10! kommer alltså hem söndag morgon. då har jag träning oxå. skön helg!

21,15

det är då mitt tåg går. förhoppningsvis är jag lika trött då som nu. måste sitta med alla lampor lända för att inte somna. föröskte börja läsa min svenska bok men då blev jag bara tröttare.
har ätit lite och flera gånger för att inte må illa på tåget. men det har gått bra de sista gångerna. jag kan bara inte smsa eller nått sånt..
hanna kommer och hämtar mig om 20 minuter. hmm. vad gör man tills dess då?
just det, det tog 1 timma och 35 minuter för mig för att få ut pappret som jag behövde. kuul
/jen sisådär ladomt söt bild på mig och min vän haha!

en timma

har suttit i över en timma nu med att försöka skriva ut ett enda papper!
har även hunnit prata med min syster som är i thailand och min mamma som är i barcelona. pappa vet jag inte var han är och han får jag inte tag på heller.  va min familj ses mycket!
(j

skulle kunna sova

här och nu. seriöst så är det som jag har tagit mina åksjukepiller, men det har jag inte för då klarar jag inte av att tävla imorgon. måste fundera på vad jag ska äta till middag oxå.. fyfan va jobbigt. är inte sugen på.
orkar inte skriva. J

puckon

fyfan va jag hatar människor som inte förstår vad jag menar. när jag säger att jag inte vill ha en sak och sen säger dom att jag ska ha det ändå. jävla puckon lyssna på vad jag säger någongång och inte bara vad du själv tror.

klar

har precis busat mig igen och målat naglarna svarta. klar inför tävling alltså. är hungrig oxå. måste ta något att äta. sen då. det är flera timmar tills tåget går. kanske ska rita lite mönster!
/j

sa ju att jag var trött

somnade innan 10 igår hhaaha, sen vaknade jag vid 1 men däckade på en gång igen och är typ fortfarande trött. fast det är väl kanske bra,då kankse jag däckar ikväll igen, på tåget. måste ju göra det d jag inte får ta min atabletter.
men nu ska jag kliva upp och klä på mig min fina klasströja, det är så kul för när det är nationella har alla typ såna tröjor!
men godmorgon! j

balettuppsatts

började skriva på min balettuppsatts för ett tag sedan, skulle nyss söka på kända baletter (balettföreställningar) tänkte kolla på youtube, då kom nicke och nilla - kängekängeru fram, så nu lyssnar jag på den. ne de får vara färdigskrivat på den för kvällen, jag måste börja packa inför tävlingen nu!

/hanna

märks

det märks att min kropp är jätte trött. har ju tränat i över en vecka utan vilo dag och har haft upp till 4 pass vissa dagar. så nu vill den inte längre. skulle kunna somna nu men måste handla till np imorgon. och pappa vill inte åka förrän om 15 minuter

glömde

är hemma ikväll. skönt. dock var jag ju tvungen att sysselsätta mig så skrev hemkunskapen och bakar nu kakor tills lördagens hemresa. springer runt i magtröja och trosor oxå, har busat mig så.
.
ska på ica sen ikväll för att handla inför nationella. måste packa lite oxå.
nu var det ju så att jag skulle någor viktigt men glömde det.. fan
/j

tygerna har kommit

nu har alla tyger kommit! även fast att jag beställde några i söndags och ett i tisdags. men bra att dom har kommit iaf. jag måste hämta ut ett paket på ica, kanske gör det pväg till träningen men måste ringa mormor då. lär ju vara en as stor kartong. 3,2 kg väger den!
/j

kaffe på morgnen

är verkligen inte min grej.. men försöker ändå.
sitter och äter frukost och ska plugga. blev precis jätte lycklig oxå, fick ett mail om göteborg! aaa peppa sm!:D
pussj

lycklig tjej

efter att kört hem julia maja och evelina efter träningen, tagit en härlig dusch fick jag reda på att min bror lagt in en mumsig bulle på mitt rum, ni vet en sån här stor! sitter och äter på den nu, dricker te och ska plugga lite innan jag lägger mig!
/hanna

vad jag älskar att onsdagsträningarna slutar så sent

eller så inte. man kommer inte hem före 10 och åå. har inte hunnit plugga så mycket idag heller. men nu skiter jag i det och får göra det lite imorgon bitti istället. skippar tekniken och gymmet imorgon för att min kropp ska få vila!
hittade iaf en tävlingsbh idag när cazzi och nike hjälpte mig. har dock inte testat den än.
nu ska jag sova och få min mage och må bätte. /j

älskade mormor

min älskade mormor skjutsar mig in till stan. fan va skönt. slipper gå till bussen!

trött i kroppen?

har precis ätit en stor middag(jag vet, tidigt, men har anedning!) men är fortfarande trött så startade kaffemaskinen och ska ta mig några koppar. måste åka in till stan tidigt oxå som sagt..
imorgon har jag en sån jävla jobbig dag.
först har jag skola till halv 4, har bad, engelska förhör , spanska förhör och nplabben..
sen efter skolan har jag grupp träning halv 5, sen ska jag träna par efter det till kanske 6 någon gång. efter det ska jag försöka att palla mig till gymmet innan jag har teknikträning i stan..
hej och hå vad jobbig dag. sen blire vila på fredag och tävling på lördag!
/j

morgon

vaken nu, har hållt på att vakna hela natten= trött idag. fast inte lika trött som igår iaf. idag är det onsdag, värsta dagarna. fast tror inte att den här dagen kan bli värre än igår.
sen efterskolan ska jag hem och plugga och sen mste jag åka in till stan och köpa en tävlingsbh och hämta en sak på mammas jobb. sen tärning hela kvällen.
/j

ligger redan

i min sköna säng. gymnastiken idag var... hm.
ska nog läsa lite mer svenska nu. har trots allt prov imorgon. hoppas att det inte är allt för svårt.
/j

vän med en bil

idag innan skolan skulle jag boka körlektion, men det va ingen där så får väll ringa. fan vad jag skjuter upp de, nu är det fan bara 4 månader tills jag fyller år. skulle köra i slutat av februari men har sjutit upp de till nu, bra hanna!
.
ne nu ska jag göra färdigt första teorihäftet eller vad man ska kalla de, sen ska jag läsa min engelskabok!
/hanna

lite funderingar

jag brukar fundera på hur mycket skolan förstör våra liv. riktigt intressant. kan dela med mig lite.
- alla klagar ju på att ungdommar bli fetare och fetare, ja konstigt när vi spenderar all våran tid i skolan och hinner inte träna?
- en till sak till det. när man kommer hem från skolan är man så less så då måste man äta något. ofta blir det onyttigt.
- och, så fort man pluggar, behöver iaf jag äta något(är nog mest för att jag inte vill plugga)
där ser ni. skolan gör oss fet.

dålig dag

har en jätte dålig dag, alla retar upp mig och skulle verkligen behöva någon att prata av mig till. okej jag har gjort det till hanna rätt mycket..
.
fick iaf hem en provbit på ett tyg men vet inte om jag ska ha den färgen, om bara hanna kan svara!!!
/j

döden trött

inte alls lika pigg denna morgon. det tog verkligen emot när klockan ringde för 10 minuter sedan. ska snart upp och äta frukost. har beeptest oxå..
fr se om jag orkar dra på gymmet efter skolan. får hoppas att jag är pigg och gör det!;)
puss j

schema för veckan

mitt schema för denna vecka! fullt upp

soligt

hade checkdag idag så slutade nästan två timmar tidigare. just nu sitter jag ute, i bara linne! helt sjukt hur varmt och skönt det är. kanske ska ta och plugga lite mer men just nu vill jag bara njuta!
/j

orange?

drar snart vidare till skolan för att ha checkdag! får se vad jag gör hela dagen, vet inte när jag slutar heller..
jobbigt läge. har dans ikväll oxå, och kanske beeptest imorgon. jag kommer spy hej och hå. kommer vara orangefläckig hela veckan oxå för jag har tävling till helgen. så nu vet ni varför om ni skulle se mig/julia

gooooooooodmorning

somnade sjukt tidigt igår och gu vad det var underbart. behöver inte kliva upp än på en stund heller!
drömde dock en hemsk dröm inatt. usch.
ne ska somna om lite till för det är s skönt
kiss j

end

helgen är slut och har gått med superfart! snart lär väl jag avra 30 eller nått..
pluggat har jag inte gjort. får göra det på checkdagen imorgon! tyger är beställda idag, dock måste jag beställa ett från en annan sida.. aja. måste sy oxå. fyfan va jobbigt..
/j

hard life

freestyle dansen klar nu. även för presentation med bara dans. nu gäller det bara att få involterna, få upp kondis, fixa kläderna och att inte dö.
har som sagt haft två träningar idag. magont och allt. om den bara kunde sluta. tror jag ska försöka plugga lite sen idag oxå. och basta osv, epilera ni vet!
men nu ska jag få bort magontet
/j
söt jag, not! kan ju oxå medela att jag har den där dräckten kvar, har den i två storlekar och har båda hemma haha!

söndag den 3 april

har tittat på två oth avsnitt nu på morgonen under den tiden har jag även hunnit äta både frukost och lunch och blivit skrämd för pappa gjorde så strömen försvann ett tag. nu ska jag väll klä på mig innan det är dags att ta bussen till träningen!

/hanna

min dag

-gymnastik träning med ingela
-dansträning
- hem och och plugga och b.u.sa inför tävling!

söndag

vaknade av mig själv innan klockan rignde, som vanligt typ. ligger och kollar på the big bang theory just nu, har ju sett klart på one tree hill så. idag ska jag träna, har två träningar.. sen ska jag nog plugga lite oxå men jag har ändå checkdag imorgon så det är såååå viktigt!
/j

disco freestyle

jag och mamma sitter i köket med varsin dator och kollar på discofreestyle p youtube. jag tror nog min vighet blir ett litet minus;)
eftersom att bloggen inte ville lägga in inlägg så kommer lite sjuka länkar:O
http://www.youtube.com/watch?v=DGjvUqDIWKc
sjukt vig tjej! http://www.youtube.com/watch?v=gaU-eyyqZUk&feature=related
/j

lurade?

insane har varit här(hos hanna) och jag ör fortfarande kvar. ska och träna om ett litet tag, så fort mamma har jobbat klart. ikväll vet jag inte vad som händer. förmodligen ingenting. kanske ska ta tag i lite plugg om inget händer...
jag och hanna har gått och funderat på om vi blev lurade igår eller inte..
/j
hahah bilden!

godmorgon

att jag inte kunde få sova så länge som jag ville idag, vaknade först vid galv 8, sen har jag försökt somna om sedan dess, har halvsovit men vaknat hela tiden. nu bestämde jag mig för att gå upp för jag är hungrig så ska upp och äta frukost nu.
/hanna

gamla gymnastikdräckter

jag tog och testade min gamla gymnastikdräckter som jag har kvar. åå nostalgi!
här har jag ett par shorts till oxå. jag läste i den där dräckten(den enda som jag har som inte är uppsydd åt mig) det står 11-13 år i den...
det här är min sista dräckt som jag gjorde. knappt använd!
helt sjukt att jag kan ha dom fortfarande. har två till ox men dom knäppte jag inte kort på

svar och godmorogn

skulle ni inte kunna filma på en träning eller när ni dansar typ? :P
svar: hanna har faktiskt en film när vi dansar men hon lägger aldirg upp den.

godmorgon förresten! är vaken nu. som vanligt fick man samtal i natt men man vet ju inte riktigt vad man kan tror på då det var 1 april.. haha
idag ska jag ju som sagt träffa gruppen och träna freestyle, sen ikväll vet jag inte.
puss j
gammal dansbild från storsjöcupen ivigningen! jag är den lilla i mitten

planera danskläder

har gjort det hela kvällen med mamma och hanna. blir ganska enkla men det bli förhoppningsvis bra ändå!
imorgon ska jag först planera med grupisch och sedan träna freestyle.
tack och hej för mig. detta är för sent!
/j

redan vaken

har sovmorgon men jag är redan vaken. ska på gymmet. tänka gå upp lite senare men vaknade avmig själv. dock är jag lite trött i kroppen men va fan!
/j

RSS 2.0