svar

Anonym om sen är det ju det här med kläderna..:
du som har spanska på storsjö,
är spanska läraren snäll där?

hej, det finns ju två stycken eftersom att det är så många som läser spanksa. en som har a och b och en som har c och d. jag har hon för c och d. hon heter lilian och är jätte snäll. hon är verkligen super go:')

nu sitter jag och väntar på mat, segare. och sen ikväll blire utgång!
puss julia

peppa

peppar lite inför kvällen som kommer tillbringas med julia rebecca och massa andra! kameran följer med så de lär bli lite bilder tagna under kvällen, hoppas bara det inte blir regn.
/hani

sen är det ju det här med kläderna..

ja kläderna till ikväll. svårare. kommer det regna?
hoppas verkligen inte det:)
jaaa.. min stryk hög.. så jag har ju lite att välja mellan, sen har jag 2 fulla garderober där nere oxå, dags att sortera lite kanske?

godmorgon

fyfan va skönt att sova ut. nu har jag prcis ätit frukost och måste snart städa. sen ska jag ta ett bad oxå, så himla skönt! hoopas på att kvällen blir bra iaf och att regnet inte faller över den lilla staden östersund.
puss julia

jjjjjj

ja ni såg ju hur lättlurad jag är!
iaf. har varit hos hanna och sytt lite. men det vart så trist, ahha våra kläder kommer aldrig bli klara!;) jorå det ska dom:)
iaf, min näsa och mina ögon rinner, byt med mig och gör mig frisk!
ska lägga mig och sova med min äckliga skena, kanske ska ringa hanna så att vi får oss ett skratt. puss julia

haha


HJÄLP?

jävla hår. jag har stora problem. vet inte vilken hår färg jag vill ha...
inte som jag har nu iaf, ser ut som nån jävla tiger. fick ett nytt smeknamn av min käre vän härromdagen, han började kalla mig simba( tror inte att han är medveten om att det är ett lejon:P)
men iaf, jag tror att jag vill bli lite blondare nu till sommaren, eller? jag en sån jävla beslutsångest...

så snälla, hjälp mig nu, kommentera vilken ni tycker jag ska ha. puss julia

kan man annat än hata tandläkaren?

det kan iallafall inte jag, jag var där idag för att få en ny lagning för den gammla hade åkt ur, å när hon hade borrat bort resten av den gamla lagningen å tagit en bild visade det sig att jag måste rotfylla tanden..... har hört att de tar LÅÅÅÅÅÅÅÅNG tig och gör ONT inget jag er fram imot. när tandläkaren berättade hur de går till började jag grina, jag med min tandläkarskräck. blä varför har man känsel i tänderna?
.
aja resten av dagen har varit helt ok, gjorde som vanligt typ ingenting på spanskan, sen va jag inte med på idrotten för jag inte vill bli sjukare å efter de hade vi svenska å engelska, jag skrev klart mitt referat, letade låt till engelskan å hade betygssamtal.
.
nu har jag kommit hem å väntar på att bedövningen ska åka ut för jag får inte äta förrän den har gjort de å jag är hungrig!
/hanna

torsdag

hemma från skolan. anledningen till att jag inte bloggar så mycket är helt enkelt för att jag itne sitter vid datorn.
har ju en rejäl förkylning + pollen på det. och imorgon ska det tydligen regna-.- faaaaaaaan. less nu.
iaf, igår var jag med johan, annars hände det itne så mycket mer.  och nu ska jag snart på apoteket och hämta ut en sak. skulle egentligen gör det efter skolan men smarta julia hade ju plånboken hemma...
aja, iaf, puss


sleeptime

ska lägga mig å kolla på film nu å hoppas på att vakna upp och må bättre imorgon!
nattinatti
/haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kulkULKUL

att jag har gått å blivit sjuk, blev ingen träning för mig ikväll lika bra att vila innan jag blir ännu sjukare, blir en lugn kväll istället, har även varit duktig att gjort kart spanskan å geografin, nu är det bara hemprovet, engelska uppgiften å läsa ut boken å skriva recension kvar... kanske inte så bara, å hemprovet är för svårt, det är ju bra att jag en så länge bara svarat på varannan fråga även fast jag använt mig av internrett(Y)
/hanna

onsdag

ännu hostigare imorse. men tog ipren så då blev jag bättre. sen har jag bara varit på skolan. segare dag idag har varit irriterad. ikväll får jag itne gå på träningen pga av hostan, men nu börjar iaf min feber försvinna lite. (och ja, jag har varit på skolan, men eftersom att jag har feber när jag har typ 37 så kan jag det)
men nu ska jag gå och ta mig en ballerina kladdkaka, puss jhulia

billys å cola

hade ju nationella idag och efter de kollade vi å andra klassen på film. sen skulle jag vanja sebastian å marcus ta bussen från campus men den hann åka så vi fick springa ner till centrum, å den biten va inte så bra att springa för mig för jag fick cp hosta sen, å när jag satt på bussen fick jag helt plötsligt as ont i magen, nu sitter jag med kornpåse på den så de känns lite bättre nu.

har nog världens jobbigaste katt

han har fan mjauat i en halvtimme nu, jag vill döda han så jobbigt äre....
jefla katt.....
/hanna

tisdag

hej igen. nu har jag hunnit duscha och lite mer, skönt.
tänkte fråga johan om han ville se satc med mig men han har itne kommit hem än, sega ungen.
blir väl å se själv då, får väl typ måla tårna samtigt eller nått;) pouss julia

trötter

hejehej! har sovit nu i typ 2 timmar. sköönt! ska nog sätta mig där nere snart igen. så att jag blir frisk.
skriver mer, sen för nu kan jag inte vrida ögonen. puss julia


pannkakor med sylt och socker på

hade bara 2 lektioner idag, så slutade lite innan 11, då åkte jag hem å stekte pannkakor så har ätit de. nu ska jag försöka att inte bli mer sjuk än vad jag redan blivit eftersom alla typ är sjuka nu och har smittat mig. jag orkar inte vara sjuk å imorgon måste jag till skolan för vi har nationella. tror fan jag ska ta mig ett bad nu de lät härligt!
/hani

not better

mår tine mycket bättre under natten. men jag brukar ju vara specialist på att knapra olika typ vitaminer och sånt så jag blir frisk.  jag får väl helt enkelt klä på mig mycket idag.
puss julia

sova?

kanske ska sova ltie så jag blir frisk. jonna slår ihjäl mig om jag blir sjuk. och jag med för den delen.
nästa vecka är det tävling oxå.suck
puss julia

hosthost

är förkyld. hostar för mycket. usch orkar tine längre. syster har tagit tvn. skjut mig!


orkar jag?

tänkte sticka i väg och träna innan jag ska och jobba, men jag evt inte om jag orkar.
börja känna mig förkyld och har hostat hela dagen... dessutom så i så fall måste jag cykla till jobbet, det blir 5 km det..
får se hur det blir då, kanske tar det imorgon. pouss julia

måndag

godmorgon! inatt hade jag en dröm jag inte ville vakna ifrån, hatar när alarmet ska förstöra då. aja nu är jag vaken å bussen går om 25 minuter jag måste äta frukost å klä på mig nu.
/hanna

godmorgon

jag var med johan sen igår kväll och han gick hem vid 11 så jag orkade inte skriva nått mer sen:)
idag ska jag på skolan, som vanligt. vi är ju så jäkla många på skolan oxå, typ halva klassen;)
men iaf, puss julia

söndag

idag har det varit mycket fint väder så istället för att börja sy så cyklade jag å jullan upp till myway å stekte med lite vänner på lillsjötaket, åt glass, drack cola i värmen, men vid 3 var vi tvungen att cykla ner till stan för att träna. vi hade träning med andrea å de var välldigt länge sedan så det var roligt att få ha henne.
.
efter träningen hem och duscha å äta sen cyklade vi ut på en tur, de var inga ute så vi cyklade hem igen, då åt jag mer mat för jag var hungrig.
.
och äntligen har min tand som gjort ont hela dagen slutat göra ont:D
peace hani

i helvette!

i helvette att hanna ska flytta, ska hon flytta någonstanns så är det hit!

blä

pappa berättade nyss att han å hans nya tjej va å kollade på ett hus idag, aldrig att jag tänker flytta härifrån, jag ska fan bo mittimot julia å i de här huset så är de bara!
/hanna

lördag

hejhej! nu är jag hemma efter allt jävla cyklande, haha!
ne men. vi var ju på dawes discot iaf, alla barnen var väldigt söta. sen drog vi hem. och sen ut och cyklade och delade på en kebab för vi kom ju på att vi inte hade ätit nått. sen drog vi hem och gjorde klart mönstren och snackade lite skit;)

nu ska jag jag smörja in min sträckning med linnement, ta mitt täcke till soffan och krypa ner och kolla på sex and the city(hoppas att johan läser!)
hih puss julia

lördag hos jonna

nu har vi precis kommit från konsum och håller på att göra lunch!
mumma. sen blir det att cykla in till stan och dawes. när jsg kommer hem så ska jag någon gpng i veckan ta tummen ur röven och lägga in bilder! puss julia

halO

sitter hos jonna å har blivit väkt aldeles för tidigt av tjejer som är morgonpigga, vi hade en rolig kväll igår å nu sitter vi å kollar på peter pan, dricker cola å käkar godis medans jag och julia är trötta och alla andra pigga. om ett tag ska vi vara hurtiga å dra ut och springa!
.
HITTADE LITE SNYGGA BILDER PÅ JONNAS DATOR :H




/haniiiiiiiiii

fredagsmys

väskan är stängd, har dock inte en aning vad jag har packat! hahah
nu ska jag snart sticka iväg.
jag och hanna har fått vårat tyg nu oxå! sjukt snyggt:')
puss julia

fredag

äntligen är det fredag, idag var typ första gången pappa var hemma ända tills halv 8 innan han åkte på jobbet å även fast jag låg å sov väkte han mig inte fast han var hemma.. som tur hade jag ett alarm på halv 8 å vaknade å va sur på pappa, jag åt ett äpple, klädde på mig å gick med julia till bussen, jag missade 2an så gick till koporten å tog 6an som gick 52 så jag hann iallafall i tid. bara en lektion sen åkte jag hem och åt.
.
nu har jag städat mitt rum, damsugit och torkat golvet och nu tände jag ett ljus med vaniljdoft så de lunkar fott för jag hatar rengörningsmedelslukt, haha.
.
nu ska jag planera upp min kommande vecka så jag inte skjuter upp allt till sista dagen, hatar när jag gör de
/hanna

basket

har som sakt spelat basket ikväll uppe i odensala med några, jag var fett  grym å satte en aslångt ifrån korgen å en på första försöket när jag stod baklänges, stolt tjej här!
kolla min facebook om ni vill se fler bilder på mappen stek 2010

natti

kvällen spenderades med några i odensala. kallt men det blir inte så ofta man träffar alla när man har dans hela tiden.
nu sitter jag här och ska snart ner och kolla på sex and the city, beroende!
puss julia

shopping

har varit med min far på stan och köpt skor. ett par springskor har jag oxå nu. det är ju tur för ska ju springa ute bland allt pollen på lördag!(med insane)
nu står pappa och lagar mat till han och mig, mumma!
puss julia

torsdag

hej hopp! nu är jag hemma från skolan. hade inget speciellt idag typ. skön matte och no för vi hade vikare pga nationella! sen ahde vi lite engelska och bild. sen på lunchen dissade johan och jonte mig, fuck you!
sen på spanskan spelade vi spel:')

nu ska jag packa min väska inför imorgon. sen ska jag och ta ut stygnen. så ni förstår kanske att jag flippar här. jag kommer dö, gör jag itne det så tar jag självmord eller så kommer johan mörda mig för jag börjar med min jobbiga röst:H
puss julia

i'm off

for school now! hoppas det blir en skön dag. för i eftermiddag ska jag ta bort stygnen. dom är väldigt äckliga iaf, ussssssssch!

onsdag

tjena! hyfsat skön dag idag(åtminstone för att vara onsdag)
först hade vi prov, fick mvg på det!
sen hade jag utvecklingssamtal idag. pratade mest om vad jag ska söka för linje osv. sen på båda so passen satt vi vid seterra. och på spanskan lekte vi charader. mycket härligt helt enkelt!

nu har jag precis ätit ltie innan träning. är det bara jag som tycker att det är mycket godare att äta äppen när man skär dom? seriöst!

ikväll blire träning och sen träning igen. får se om hanna vill cykla med mig in:)
puss julia

godkväll

jag lagade ju mig mat vid kvart över 4, när jag ätit klart tog jag å julia våra tuffa cyklar upp till myway å va där till 7 typ, sen drog vi hem till julia å ritade mönster, sen gjorde vi dip med gurka å chips å kollade på sex and the city, jag kom nyss hem å nu sitter jag här å äter morotskaka och kollar på tv
/hanna

tjenä

tisdagar brukar vara min hatdag på skolan men den här har varit helt okej, spanskan är typ de roligaste ämnet bara för att vi har så kul på dom lektionerna å jobbar typ ingenting men får endån vg. sen hade vi geografi villket är döden, efter det fika som var gott!, sen matte å jag har äntligen börjat fatta så de va inte så jobbigt. våran engelskalärare var hemma med sitt barn idag med så vi slapp engelskan villket gjorde att vi slutade kvart över 2 istället för 20 i 4 :)
.
nu ska jag laga mat sen får vi se vad det blir.
/hanna

någon som vill

om det finns någon som vill ta bort all pollen så varsegod. sitter och nyser här just nu. fyfan va jobbigt. ögonen är röda oxå. ne nu går jag och dör.

tisdag

har varit dåligt med bilder på sistone. så här kommer en dagens
leggings: bikbok göteborg
kjol: zara göteborg
linne: jc
kofta : cheep monday

har kommit hem från skolan för typ 40 minuter sedan. vi fick sluta tidigare. har precis druckit upp min proviva:(
sprang 5 km idag på idrotten:) sen lite stretching efter det!
idag vet jag inte riktigt vad som händer. kanske ska rita lite med hanna nu efter skolan.
orkar nog inte träna. har tränat ganska bra den här veckan:)
puss julia

märkte precis

att våran vän tobias har växt ganska mycket sen i somras
/hani

nu vill jag mer än allt ha sommar ♥

åh kolla bara vad härligt det ser ut!

måndag

nu vecka, nu igen. skolan idag, ja inget speciellt. nu är det bara att hålla ut dom sista veckorna:)
har nyss pluggat lite engelska, har prov på onsdag. nu sk ajag snart och jobba. sen ska jag och mamma och träna! det blir min måndag. och imorgon är det springning runt lillsjön med klassen. fram med joggar skorna! puss julia

hejhej

slutade kvart över 12 idag för min svenska lärare var hemma med sitt barn, så när vi hade slutat gick jag och isabella å bekräftade våra sommarjobb sen åkte jag hem å käkade, har även pluggat lite på våra engelska glosor som jag nick höra idag att dom var tills imorgon.
/hani

hejhopp

en ny vecka vilket betyder att det är skola idag, jag har ont i huvudet så vill bara lägga mig i sängen igen men ska ta mig en ipren å hoppas på att det blir bra. tror jag ska ut å springa när jag kommer hem om det är bra väder, sen vet jag inte vad som händer, kanske bloggar mer senare idag
puss hanna

måndag

uppe jätte tidigt, ska till tandlåken. suck

ett jävla massa tjat

eftersom att jag vet att min systser läser det här så kan jag skriva det här. (och om mamma eller pappa gör det så kan ju dom bara dra, ni hör inte hemma här)
.
det är ett jävla massa tjat om mat här, om någon säger ät,ät mer , du äter för lite. då blir man jju bara mindre sugen på mat. men min puckade familj verkar itne förstå det. om dom bara låter mig va så blir det bättre.

om stockholm

tjena! nu är vi hemma från tävlingen. eller det var vi för 3 timmar sedan men jag la mig och sov:)
nu har jag ätit lite och ska nu sätta mig och plugga och sedan åka på träning.
på täävlingen gick det bra, 4a i par så vi fick våran första prick i guld. sen i singel kom jag 7a-9a och då fick jag oxå prick så nu har jag bara en kvar till star. hanna kom även 3a i hennes singel så hon fick prick.
.
vi hade jätte kul i stockholm iaf, puss juluia

ladda

just nu laddar jag med föda inför resan, inte så länge tills vi åker, när jag ätit klart ska jag byta om till mysigare kläder, å packa matväskan:H alla som vill får gärna skicka lycka till sms, då blir jag glad :)
/hani

peppa?

jag börjar bli lite mer pepp nu med hjälp av backstreet boys? haha menmen typ nostalgi
har nyss gjort sallad och nu väntar jkag på mat. har packat klart allt redan. tåget går 20.52 så smsa då:)
puss julia

snö? aska?

jag hade ungefär snö i 4 minuter här eller nått hhaha.
nu är det iaf sol igen. väntar på pappa sen ska jag på ica

fredag

hej är hemma från skolan nu. ska packa sen bär det av till stockholm. puss jukia

tjabba tjena

torsdag idag villket betyder ingen sovmorgon, först spanska sen hade jag utväcklingssamtal och efter de hade vi bad, då livräddade vi å så fick vi bada bubbelpol:) när vi fick reda på att de va chili con carne på skolan bestämde vi oss för att ära panini på tehuset, mycket gott:) efter de hade vi svenska tills vi slutade.
.
å sen skulle jag köpa skor på stadium, jag fick köpa precis villka jag ville, men såklart fans inga jag ville ha i min storlek, tillexempel fanns det inga converse i storlekarna mellan 33 och 39, inte i någon färg. så de fick bli ett par springskor i min storlek eftersom jag nu har använt brors 38or de är lite stort för mina minifötter så nu fick jag att par 36or, hade dock häldre velat haft några jag kan använda vardagligt men finns inga storlekar är det inte så mycket man kan göra åt saken.
.
när vi kom hem åt vi kinamat som min snälla framor bjöd på, efter det cyklade jag å julia ut en sväng, nu är jag hemma igen å ska skriva klart om min entreprenör å packa till tävlingen, måste först skriva packlista så allt kommer med!
/hani

saker som ni kanske inte visste

här kommer ltie saker som ni kanske inte visste om mig.

- jag är sämst på att ta emot komplimanger, jag tror bara att alla ljuger och då blir jag bara sur på dom.

- jag älskar att träna, men behöver ganska mycket peppning ändå

- jag tycker oftast att killar med brunt hår är snyggare(finns dock undantag)

- jag har inte så mycket kontakt med dom i min egna ålder på fritiden

- jag har opererat min mun en sång för när jag var liten hade jag gles

- jag har i många år nu velat operera min näsa.

- jag har bara 3 kusiner, den äldsta är snart 39.

- jag har en syster som ska ta studenten i vår men hon är bara 17.

- jag har i väldigt många år varit missnöjd med min kropp. men har lärt mig att det inte är bra att bara sluta äta.

- när jag var mindre tränade jag gymnstik i många år, tävlade även.

- jag har aldrig varit en tävlingsmänniska, när jag slutade med gymnastiken och min mamma frågade varför så sa jag att det var för att jag hatade att tävla. dock började jag täcla i dans strax efter, men där tävlar jag bara med mig själv.

- jag har spelat fotboll i 2 veckor i mitt liv.

- jag är väldigt lik min morbror, till och med så att jag vart chockad över det sist jag träffade han.

- jag har en otrolig kärlek till håkan

- jag har ganska lätt till att gråta.

- jag ahr en cykel som gör att jag blir fläckig på hela ryggen.

- det är itne så ofta som jag stör mig på någon sjukt mycket, men gör jag det gör jag det ganska länge.

aja det där blev ju några iaf. nu vet ni mer om mig, puss julia

halihallå

hej hemma från skolan och allt annat. ska snart paka(iiiiiiiiihhh) och städa undan lite. och duscha oxå:)
idag fick vi veta vad vi fick på no hemprovet. mvg!
sen har det itne hänt så mycket mer.

ikväll vet jag inte vad som händer, emn imorgon är det fredag och det betyder först inga raster på skolan och sen åker vi!
har åksjuketabletter till denna gång så vi hoppas på det bästa. sen på lördag gäller det. med typ halvtränad dans(pga resor och nu skada) så ska vi tävla igen. kanske ska filma mig och hanna då? haha fast skulle itne våga lägga ut:H

puss julia

träna

yhar varit och tränat idag. vart dock lite illamående på mitten av träning så jag vart tvungen att sitta ner. men nu tror jag iaf att jag kan ätaa som en normal människa:))))
är otroligt sugen på att dra på gymmet och springa imorgon. någon som vet om det gör nått?
puss julia

intressant tänkande

kan ju berätta en sak om igår, så slipper det vara så depp här. jag satt först vid datorn och skulle gå ner och tvätta av ansikten och vet ni vad jag såg i spegeln då? jag såg átt jag hade blåa läppar för jag var så kall och hela jag skakade. så om ni någongång tycker att ni fryser när ni är ute, tänk då på att så känner jag typ jämt:O

nu är iaf knät tejpat över stygnen så att jag ska kunna träna lite. ska ta en alvedon snart oxå och sitter just nu och äter.
puss julia


onsdag

nu har onsdagen gått. min hat-dag.
och nu ska jag klaga lite. mitt huvud gör ont. tänderna gör ont och knät gör ont. ska byta om, sen ska jag försöka få i mig mat och sen åka och träna.
ingen blogglust. fan. okej, nu vart det depp här.
hejdå.. julia


basketkväll

min dator funkar fortfarande, varav inga bilder.
basketkväll med vännerna, behövligt. dock kallt.
puss julia

tisdag

det här var första skoldagen efterlovet för mig. eftersom att jag var hemma igår.
kom hem och duschade igår morse, sen somnade jag vid 8. vaknade upp halv 4 och låg i sängen till halv 5. då gick jag upp, tog en macka sen kom hanna och jag gick och badade. efter det gick jag ner och la mig i sängen och somnade vid 8 igen. sen sov jag till imorse.
skööönare

idag var jag iaf först hos tandläkaren och sen till skolan för en lektion. sen åkte jag och skar ur min sten ur knät. mindre skönt. och därför fick jag itne vara med på badet så då gjorde jag det jag hade missat på svenskan tidigare.

nu sitter jag bara här vid datron. funderar på om jag sak baka till skolan imorgon eller städa mitt rum. måste fan göra båda idag. segare.
puss julia

ogillar munsår

varför ska jag få de helatiden? nu har jag bett pappa köpa sånna här plåster å hoppas dom fungerar, jag hatar munsår de är störande, men nu ska jag inte prata mer om de.
.
första skoldagen efter lovet idag, de va väll helt okej förutom att jag inte kom ihåg något vi gjorde innan lovet så har lite saker att göra hemma som jag borde ha gjort när jag hade som tråkigast i bydalen, men de är inte så mycket så de går nog ganska fort, är klar med en sak redan.
.
nu sitter jag i mitt ostädade rum å lyssnar på musik, kanske ska ta å städa upp lite, å sen ska jag över till min efterlängtade vän julia som jag inte träffat sen i onsdags, de är länge för att vara vi.
puss hanna

söndag

kom hem vid typ 7, då duschade jag och åt sen stack jag ut å träffade lite vänner, vi grillade vid basketplanen, när det blev för kallt drog vi hem, sen dess har jag bara suttit här, värmt upp mig å kollat på tv, lär väll snart ska sova eftersom de är skola imorgon.
/hanna

tjena

äntligen hemma från 4 dagar i fjällen, lite för länge enligt mig. jag har åkt skidor å kört skoter på dagarna, men kvällarna har varit tråkiga, en kväll gick jag upp å till emil lite, men som andra kvällarna har varit astråkiga.
orkade inte ta några bilder typ så de här får duga
/hani

sista dagen i göteborg

idag tog vi bussen in till stan till 11. sen gick på stan. vart även så trött så jag och hannah gick och köpte kaffe opch satte oss i solen lite. nu har jag lekt med min kusin i typ 2 timmar. trött blir man haha. snart ska vi äta sen tåget hem. mycket segt. ser ni ett moster imorgon, var inte rädd. det är jag.
puss juliainte helt fel...

hänger fett

idag har vi varit på staden, utförsäljning av weekday och monki, och vissa av grejerna finns kvar i butik:O
typ 50 för grejerna först sen 25 för allt:O
sen var vi och träffade mamma den dag oxå. sen imorgon är sista dagen. jag vill stanna. här är allt mycket bättre. jjulia

batman begins

läskigare film.  eller inte läskig men otroligt spännande.
haha nu vaknade moa av att hannah nös. puss julia

fredag i götet

har varit på staden denna dag idag med syster. handlade dock bara en tröja och ett par shorts. om jag orkar när jag kommer hem lägger jag upp bilder. annars märker ni väl haha.
men nu tjatar hannah om datorn. puss julia

godmorgon

är redan vaken här nere. ska snart ta bussen till stan och kolla på en skola med syster. sen ska vi vandra till först små gatorna sen in till stan och så.
.
måste bara säga tt min kusin är världens sötaste oxå. puss julia

when you are here...

nån ville att vi skulle lägga upp mer bilder, ska bli när jag fixar min egna dator:)
.
nu sitter jag hos min morbror. min kusin är väldigt inne i tvn.
hela dagen spenderades på stan, kärlek till weekday och mina nya shorts + tröjan(L)
har även hittat klääning till min systers student. måste bara hitta skor. lite annat blev det oxå.
men nu ska jag snart äta, puss julia

göteborg

skönare att sova kan jag berätta. somnade lite i soffan nu på eftermiddagen till sex and the city. jag har packat klart allt nu. så nu är det bara att vänta. jag som hatar när man bara har dötid...
var nyss på ica oxå, sådär lagomt snygg oxå haha, färlåt till dom som var ute typ.
tåget går 20.52 och jag kommer inte fram förrän vid 9 imorgon. så smsa gärna.:)
puss julia

tjenä

nu åker jag snart till bydalen och är där till på lördag eller söndag, har inget internrett där så de blir inge bloggande förrän när jag kommer hem. kemeran är med så lär väll bli lite bilder
/hani

trevlig kväll igår

mycket trevlig kväll igår med vännerna. dock var ju vissa saker sämre men jag antar att det blir bättre nu...
ikväll ¨åker jag till min hemstad. haha jag kommer inte från göteborg men jag vill bo där:H
ska packa lite till sen måste jag på ica oxå, för mitt schampoo är slut. puss julia

sega människor

är det tråkigaste som finns.
.
aja, jag och hanna åkte ner på stan, solade på torget och fikade och tittade på människor. sen åkte vi hem och sitter här. kul. riktigt kul. ska gå och göra nått trist nu, haha opuss julia

hurtigt

japp, jag har redan hunnit vare och tränat, hurtigt värre. vaknade as tidigt och var pigg, segt.
nu ska jag och duscha, sen ksa jag kolla om hanna är vaken. puss

godmorgon

vad jag gör uppe just nu vet jag inte. men jag vaknade och var pigg så jag kände att jag lika gärna kunde gå upp och göra dagen lite längre:)
ska sanrt äta frukost(:|) och sen lite ärenden. kan höras senare. ouss julia

hihiihih

hemma från en stund på gymmet med mami. mycket skönt!
nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen äta. sen får man se vad kvällen bjuder på:')
puss julia
.
FÖRSTÅ

träning

japp, idag blir det å träna:)
först klockan 3 så ska jag träna med insane och efter det ska jag på badet och träna lite med mamma:)
det gillas starkt!
har även börjat packa, längtar. säger som jag säger till jonte, jag ska till våran hemstad.
puss julia

sadface

jag vaknade upp och hoppades på sol idag igen, men icke det! fan. jag vill ju sola.
nu sitter jag iaf och äter lunch. ska väl kanske börja packa eller nått då, och packa upp:H
puss julia

myskväll igen

hihi har haft en mysig kväll med hani och johan idag igen, denna gång hos hani:)
idag kollade vi på one tree hill och sen en film. hihi jag försöker få johan att gilla serier;)
imorgon ska jag nog itne göra så mycket på dagen, sen ska jag å ha gruppträning med insane, och sen ska jag med mami på gymmet:')
jag måste npg packa imorgon oxå... ogilla. jag hatar att packa och packa upp, har itne packat upp sen tråksjön än. det blir väl imorgon eller tisdag då;)
puss julia

sommarkänsla

idag tror jag dom flesta har sommarkänslor. att vara ute och cykla utan jackan med musik på med hanna är verklgien härligt. och lov har man oxå.
vi stack iaf på myway och pratade lite.

måste även berätta en tragisk sak.
många vet säkert att cimon(<3) är tillsammans med michaela. dom ska nu även bli sambos har han skrivit idag på sin blogg. och sen även senare i ett inlägg lagt upp in bild på en babysäng.

mycket tragiskt för oss cimon älskare, och ja, jag är en av dom;)
men nu ska jag äta middag. sen ikväll får vi se vad som händer. ganska stolt att jag fick ihop ett inöägg nu, puss julia

sol :)

nu har jag riktig vårkänsla! hoppas fan de inte kommer mer snö nu.
sitter i mitt rum med fönstret öppet, å lyssnar på musik, ska gå ut nu, här får ni en bild på min outfit
/hani

myskväll

har haft en mysig kväll med johan och hanna. det är skönt så här på loven:')

hanna: jag vill bara skära bort hennes sak!
johan: jag vill bara skära bort hela hon!

haha vi satt och kollade på sex and the city och dampade på typ alla efter ett tag!
nu ska jag gå ner för jag måste sitta på mina föräldras dator. johan måste få kolla på min:H
puss och godnatt, julia!

tjenaaa

sitter här med johanna och rebecca. kvällen började hos mig med rebecca, matilda, johanna, sara, sara, jacob, lowe och nicklas. vid 10 drog vi till spikis, vi va dom sista som drog därifrån, då åkte jag rebecca johanna och mattias hem till mig, bocken kom vid 3 å däckade typ på en gång. då gick vi andra å la oss.
.
nu på morgonen har vi städat upp lite här, ätit mat å jag har duschat, blider kommer på facebook sen idag eller imorgon. idag har min lille vän julia kommit hem så jag ska leka med henne sen:)
/hani

kvällens outfit

/hani

daim cappuccino

sitter här och dricker det nu, de rekomenderar jag att pröva :)
jag har nyss ätit middag, nu ska jag fixa mig lite, å snart kommer några vänner hit å sen blir det spikis för våran del! får se om jag bloggar när jag kommer hem

/hanna

påsklov!

hade en lektion idag, den bestod av att kolla på film å äta godis. sen åkte jag hem å sov lite. vid 11 cyklade jag upp till myway å va där ett tag, sen cyklade jag ner till storsjö för att kolla på påskrejset.

.
efter det umgicks jag med julia eftersom hon ska vara borta tills på söndag. när hon åkte gick jag hem å väntade på middag vilket tog lång tid. pappas ragg å hennes barn åt middag här, när vi hade ätit efterätt å allt kom min vän johan hit ¨lekte med mig. nu har han nyss gått hem å jag är rädd att det spökar i julias hus. hungrig är jag också så jag måste äta.
/hanna

RSS 2.0