hår

sitter med inpackning i håret. ska tillfrisören imorogn och slinga min utväxt, väl på tiden:)har itne gjort det sen studenten nu, och dte är 12 veckor:O
iaf ska starta bastun nu sen befinner jag mig där. kanske blir lite friskare. åt kycklingsoppa till middag och känner mig lite bättre.
puss juliamitt hår var ganska stört jag vet det.

tisdag

otroligt seg dag, nk språk, håltimme 2 timmar, psykologi och företagsekonomi från kvart över 8 till 4, stör mig på den där håltimmen den är sjukt dryg, annars hade vi ju kunnat slutat 2 timmar tidigare.
.
nu ska jag plugga lite å fika lite!
/hanna

trist

jag ahr redan pluggat på engelskan 2 gånger. och allt annat. nu har jag otroligt trist. tur att tisdagar är den enda dagen jag inte har något på.
sitter och vill ha tillbaka yran. vill ha tillbaka wayoutwest. fyfaaaan alltså. längtar som en tok till 5 oktober, då är första tävlingen. 13 oktober, trillar det ner en efterlängtad skiva hemma hos mig, eller 2 faktiskt haha! och 13 november. jag kommer va så lycklig i stockholm då.
puss julia

te och bulle

tog det nu när jag kom hem. måste blir frisk liksom. för mycket honung dock, men det är bakteriedödande så. skolan idag var väl seg, men det funkade väl. vi har ju inge prov eller nått än så!
sen annars då, har fått lite saker bekräftat vilket känns jävligt skönt, haha kul hur vissa människor är!
idag ska jag bara ta det lugnt. puss julia

skit

vaknade halv 5 i natt av att jag inte kunde andas i näsan och så var de ca 100 grader i min säng så gick upp och frack vatten, har inte sovit bra inatt nu har jag ont i huvudet men jag ska till skolan för jag orkar inte missa saker, får väll sova från när jag kommer hem tills imorgon eller nått för så här vill jag inte må imorgon på träningen.
/hanna

sämre

mår sämre efter natten. la mig tidigt för att bli frisk men icke då.
har nyss ätit frukost och nu sitter jag på mitt rum och dricker te. måste klä på mig snart oxå. dagen börjar med idrott!
sen idag efter skolan ska jag plugga det jag ligger efter i och sen vila och bli frisk!
puss julia

ny jacka

ska köpa ny jacka men vet inte vilken
den gråa har långa armar de är bara hon på bilden som dragit upp dom till armhålorna, å de dåliga med den svarta är att den inte har någon luva, så hjälp mig är ni snälla!
/hanna

jaha

vart lite kort förrut men var tvungen att åka. idag började barngymnastiken. inte mycket att göra på första med haha.
nu har jag pluggat lite. fattar inte ett piss. ont i huvudet har jag oxå. ska lägga mig tidigt. letar efter mina jävla skor emn hittar dom inte och jag har ute idrott imorgon. fitta. måste leta hejdå.
/ julia

äntligen hemma

har haft en dryg dag på skolan å de blev ju inte bättre att jag skulle till tandläkaren halv 5, vad där och rotfyllde klart min tand och nu är jag äntligen hemma med mitt cp onda huvud käns som de ska sprängas! ska ta mig en ipren när vi ska äta för orkar inte gå upp i onödan för då dunkar huvudet.
/hanna

stressigt

slutade 20 i 4. har cyklat hem och nu ätit. måste dra hej

trött

ååååh vad jag bara vill ligga kvar i sängen, fyfan vad det käns jobbigt att jag borde gå upp nu, sängen är så skön! men jag måste upp annars kommer jag somna om å behöva springa till bussen och det orkar jag inte,  men det är så kallt utanför täcket, men nej nu måste jag kliva upp, eller om 5 minuter, vi hörs när jag kommit hem från skolan.
/hanna

gooodmorgon

jag är pigg innan skolan för en gångs skull. la mig tidigt igår för jag börja bli sjuk, jävla svenneväder!
mår lite bättre idag iaf, men får se!
funderar starkt på att vara högljudd idag för min syster sover, men ska nog vara snäll. hon kommer läsa det där och flippa typ ahha.
men nu ska jag klä på mig. puss julia

tar på mig myströjan

och förbereder mig inför första skoldagen av sista året på storsjö. äntligen har dagen kommit eller.
jag är tydligen ett av dagens skämt för att jag fortfarande går där. underhållande enligt mina vänner. bara för att dom har slutat. men jag har några bra kvar.
kvällens film alltså, remeber me. otroligt bra. jag och hanna dampade inte så mycket på idiotiska killar, vilken vi alltid gör för dom gör fel. dock gör vi som vanligt och tror att det värsta ska hända hela tiden haha! därför man itne ska se skräckfilm med bara hon och mig bredvid varandra. vi läser typ varandras tankar.
förlår men jag är inne i min twilight värld efter semestern.
ska iaf bli frisk. puss jlia

remember me

jag och julia har nyss kollat på rermember me och vi kom fram till att det var en bra men sorglig film, Vi kom även fram till att vi är nog dom ända som sitter och pratar med varandra under hela filmen och tänker precis samma saker, tex vad som skulle kunna hända på vissa ställen i filmer, det är som att vi delar hjärna ibland.
.
kopplade datorn till tvn när vi skulle kolla å sitter fortfarande så, rätt skönt att ha sån stor skärm när man sitter vid datorn!
/hanna

saknar dig

saknar ha dig att hålla om. men nu kommer du bli helt förändrad.

jag är hemma

hemma nu. eller kom vid 10 imorse.
jag har packat upp och sånt. nu ska jag bada och prata med hani. hejdå/julia
Anonym om sköönt:
när är skolfotot på storsjö`?
14/15 september tror jag ebba sa!

time to sleeeep

skulle bädda rent idag så tog ut mina gamla sängkläder å nu har jag glömt bädda i nya å sängkläderna är i pappas rum och han sover, så här blir det alltid, att jag aldrig lär mig att göra de när han är vaken, hoppas det finns några i tvättstugan, ska gå å kika nu sen blir de satc!
kyss hanna

fråga

Anonym om danceeeee:
Vilka dansgrupper kommer ni gå i? :)

Svar: antingen nivå 4 eller extreme, teknik hopp & snurrar och tävlingsträningarna på onsdag,torsdag och söndag!

*


bror

trixade ihop en bild, nu börjar jag lära mig vart vissa saker är på photoshop så jag inte måste klicka på allt för att hitta de jag vill använda mig av. dock ser alla bilder jag gör nu ganska likadana ut men de är för att de är de jag lärt mig nu, då vill jag träna så jag blir bättre på de, snart ska jag gå över och lära mig något annat!
/hanna

bilduur

fick lite bilder från en barndomskompis sen vi var små,
lillebror men backslick och olle
gillar stövlarna jag hade på mig
jag bror och olle
skotertur
båttur
sötbror och olle
jag pappa simon och olle, shit vad vårat kök såg annorlunda ut!
/hanna

danceeeee

längtar som en tok tills dansen börjar, fan att det inte är någon träning på söndag, men på onsdag då fan:D dock kommer jag typ inte våga göra något eftersom min sträckning fortfarande är kvar... tillexempel så gjorde jag famehoppet på den här bilden när jag var ouppvärmd, de kommer jag inte kunna göra längre. skiiiiiit för sträckningar, tycker dom borde läka på en vecka!

nu är resan beställd

på höstlovet ska jag åka till teneriffa med min familj, längtar redan till värmen, men nu har jag ju något att se fram imot då kanske skolan går lite fortrare, bara 10 veckor kvar..

/hanna

p-p-photoshop


hemma

jag slutade för en timme sedan har varit en helt okej dag, först matte c i 160 minuter de är väll lite krångligt nu i början men ska ju läsa de hela året då de blir nog lättare snart.
.
efter vi ätit en äcklig mat i skolmatsalen gick jag ner till stan för att ta 1an med vanja till pc (för att våra andra individuella val ligger där) men bussen vi skulle ta gick för tidigt så vi fick ta 9an som tog en halvtimme så vi kom för sent, som tur hjälpte samuel mig hur jag skulle hitta dit jag skulle. jag har ju valt textila material och vi gjorde inte så mycket idag, vi gick typ igenom vad vi ska göra under kursen och fick börja göra nått sånt här tråkigt man alltid måste göra. men tror det kan bli kul, vi kommer ju få sy i princip vad vi vill.
.
dock är det störande att de är på pc för jag kan inte ta bussen hem därifrån så fick åka in till stan först och byta. kom hem för ett tag sedan och nu ska jag ta mig någonting att äta
/hanna

döööööööööööööööööööööööö

fy fan vad jobbigt det var att kliva upp idag, de är bara 3e dagen jag går i skolan å de är 10 veckor till nästa lov, fyfan! fast borde ju vänja mig om ett tag att kliva upp så här tidigt, hoppas de i alla fall.
/hanna

lärt mig en sak idag på ps

gjort den här bilden, med massa olika effekter, lager, å grejer, jävligt krångligt även fast det kanske inte ser så ut.
därför fick jag lust att ändra lite på våran heder, vet att bloggen(klicka f5) är väldigt mörk nu, men är det höst så är det och det är ingen som har klagat
.
men nu måste jag sova, imorgon har jag min första matte c lektion och sen taxtila matrial, får se hur de är, skriver om hur de va imorgon
/h

*

Anonym om new for today:
vart har du köpt skorna o hur mkt kostade dom ?

Svar: jag köpte dom på din sko och dom kostade 499

kanske ska skriva lite om min dag idag på skolan

hade först engelska, där började vi skriva ett brev som vi ska skicka till canada å få penpals, de ska bli rätt kul. sen hade vi håltimme i 2 timmar, ganska så drygt, efter de hade vi språk och vi hade fått plaseringar:( jävligt dåligt, säkert för att jag och dom jag satt med pratade så mycket förra året, som tur sitter jag med gustaf, fredrik är bakom mig och jag kan prata med vanja också, men endå astråkigt att vi inte får sitta med varandra.
.
efter spanskan hade vi en rast på en halvtimme sen block, där skulle vi kolla på 2ornas filmer till canada men datorerna kronglade så de gick inte så vi fick sluta 20 i 2 då gick jag mer på stan med några från klassen tills jag skulle till tandläkaren.
.
så de blev en rätt chill dag idag, nu ska ni få dagens outfit sen ska jag fortsätta försöka göra något åt min huvudvärk jag haft konstant i 3 dagar!
/hanna

har gjort mitt sista besök på tandreglerningen idag

känns så skönt att slippa gå dit! idag hade jag en sista kontroll på hur länge jag ska sova med min skena, dock är det ganska länge men har ju bara i den på natten, fick även med avgjutning på hur mina tänder såg ut innan jag fick min tandställning, känner nu att det var värt att ha den!
/hanna

godkväll

har inte gjort så mycket ikväll, ida har varit hit å lånat en otroligt snygg orange hockeyhjälm som min pappa inte hade en aning om att vi hade även fast den funnits här sen jag var liten, dock tyckte jag den var så ful så jag har aldrig använt den, men tur att den kom till användning nu då, haha.
.
idag på skolan kom vi på att vi är den sista klassen som kommer gå ut med namnet neu eftersom 1orna som börjat nu är neumer å nästa år blir det ekonomi, vi tyckte det var ganska coolt.
.
aja nu ska jag fortsätta mitt tittande på satc, är på säsong 4 nu, kommer inte sluta kolla förrän jag sätt alla!
/hanna

nu är hanna hungrig

skulle tränat idag efter skolan men eftersom de kändes som mitt huvud skulle sprängas tyckte jag inte de va en bra idag, ååååh de kommer ju sluta med att jag inte tränar förrän på söndag och så får det inte vara!
.
nu ska jag upp å hjälpa till med maten så den blir färdig någon gång.
/hanna

new for today

/hanna

funderat länge på vad fan han säger i början på den här låten

till och med sökt på google men de finns inte där, början är inte utskrivet, ganska störigt
/hanna

SPEIN09b

och vi har fått världens minsta klassrum, de är hälften så litet som vårat förra bara för att 1orna är 3 fler än oss, jävla skiiiiiiit, de är astrångt, ful färg på väggarna, inget är bra med de. dock var det ju roligt att få träffa alla igen, å inga vanliga lektioner hade vi idag å så fick vi sluta tidigare, så ska de vara, men imorgon drar det igång, aja de är väll bar att vänja sig?
/hanna

känner inte för att gå upp imorgon, och det blev ju inte bättre när jag såg att det ska regna HELA dagen!

back in hell
/h

kan ju säga att jag är jävligt avundsjuk på julia som får vara i grekland, i värmen på stranden få sola & bada i havet menads jag bara får vara i gråa regniga östersund.

Imorgon börjar jag skolan, japp lilla jag ska börja i 2an, känns helt sjukt hur fort tiden går, tyckte jag nyss började i 1an, satt i klassrummet på första matte lektionen kände inte varandra å det var knäpptyst. Min matte lärare sa att de va underbart hur tysta vi var, men redan andra matte lektionen hade de ändrats, när hon inte var i klassrummet och det var 20 minuter tills vi slutade bestämde vi oss för att plocka ihop och gå. Då fick hon nog en annan syn på oss, haha.
.
Men nu ska jag få ny matte lärare å massa nya ämnen å kommer inte längre vara yngst på skolan även om jag typ är kortast.
.
nej nu ska jag äta lite, kolla på sex and the city å försöka sova, får se hur de går med de, hoppas jag tar mig upp imorgon.
/hanna

sköönt

att medans alla sitter i skolan så ligger jag på stranden. just nu sitte rag på hotellet. ska snart duscha.
allt är bra men som vanligt längtar jag hem. och jag har fått utslag på min haka:( fick veta idag att jag kommer hinna vara med på skolfotot:( skönt att jag har träning när jag kommer hem på söndag oxå! kan någon smsa tiden?
puss julia

I said I don't want to walk this earth if I gotta do it solo

tjabba tjena, tänkte dra ut å springa efter jag ätit men hade så stört ont i huvudet så de blev inte av, hoppas på att de blir bättre snart annars får jag väll göra det imorgon efter skolan.
.
nu har jag iallafall övervunnit min rädsla och klarat av att kolla på nästan hela i taket lyser stjärnorna, va på den på bio 2 gånger men klarade aldrig av att se hela, jag laddade ner den för någon dag sedan å nu tvingade jag mig själv till att kolla på den.
.
vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åka ner på stan och kolla på skor, jag brukar alltid vara för sent ute med alla skor så dom jag vill ha brukar alltid vara slut, men nu ska jag ut å kolla höst/vinterskor i tid för första gången!
/hanna

godmorgon

sista dagen på sommarlovet idag, igår kväll var jag hos min faster för hon fyllde år.
.
nu ska jag gå upp och äta frukost å ta vara på att jag är ledig:D
/hanna

*

Anonym om skönt att inte ha skola när man ser alla ettor å storsjöelever skriva att dom ska till skolan:
gillar ni två någon?
isåfall vem och tror ni att det kommer bli något med varandra

Svar: jag gillar inte någon på de sättet just nu och jag tänker inte svara för julia, hon får svara när hon kommer hem.
/hanna

skönt att inte ha skola när man ser alla ettor å storsjöelever skriva att dom ska till skolan

skulle kliva upp vid 10 men snoozade å råkade stänga av så de blev att sova till 12, tog cykeln in till stan å nån gjorde punka å tog lim i mitt lås så pappa fick hämta mig, fixade inte allt jag skulle så kanske åker ner imorgon också.
.
nu sitter jag å fikar bulle å cola!
/hani

busigt

orginal
redigerad
så kul man kan ha, hehehhe
/h

bakar

medans jag väntar på att de ska bli klart leker jag med ps, jag är så sämst på de kan bara några få saker, å saken blir ju inte bättre när jag inte fattar vad de står eftersom jag inte är världsbäst på engelska, å om jag hittar en sak som är bra så hittar jag de inte igen för jag glömmer bort va de hette, ganska störigt.
här är iallafall lite olika hårfärger på mig, hehe

julia är framme

bad henne smsa när hon va framme så jag vet att hon inte störtat med planet eller något, hon har 31 grader varmt medans jag lever i kylan, nu ska jag käka middag får se vad som händer sen
/hanna

Nu är sommaren slut, så här Hannas sammanfattnig av sommaren 2010


gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? såklart
dog någon som stod dig nära? nej
vilka länder besökte du? just swesen
är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011? klart
vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? skolavslutningen, yran, våran spontana resa till gatufesten
största misstaget? lördagyran
har du varit sjuk eller skadat dig? sträckte mitt lår
bästa köpet? kläder & mat!
vad spenderade du mest pengar på? kläder och mat
gjorde någonting dig riktigt glad? såklart
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010? från och med du, dum av dig
är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? gladare
vad önskar du att du gjort mer? varit ute dom gånger jag suttit inte orkat göra något
vad önskar du att du gjort mindre? suttit inne
hur tillbringade du din midsommarafton? cyklade till frösö sportstuga på 35 min med julia va där med massa folk, sen stan, sen hem
blev du kär i sommar? nopp
hur många förhållanden? zero
favoritprogram? oc och sex and the city
bästa boken du läste i sommar? har inte läst nån bok i sommar, hehe
största musikaliska upptäckten? O-O-O-OSKAR LINNROS
något du önskade och fick? önskade mig inget speciellt
något du önskade dig men inte fick? ja säkert nått
vad gjorde du första dagen på sommarlovet? hade en superbra kväll med dom bästa hos mig med grillning, fint väder, osv
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? såklart
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2010? mitt näst sista sommarlov som varit bra, hade dock kunnat få varit lite bättre väder
vad fick dig att må bra? mina vänner
vem saknade du? anna
de bästa nya människorna du träffade? en massa
sommarens sötaste? mina söta vänner
sommarens största kärlek? oskar linnros, tihiiiii
sommarens besvikelse? vädret
sommarens bästa? spontana cykelturer med julia, skolavslutningskvällen,
sommarens snällaste? jullan














några av alla 1000tals bilder jag har från sommaren 2010, har varit en härlig sommar tack till alla som gjort den så bra :)

/hanna


är jävligt cool

var inne på bilddagboken å hittade en bild som togs för prick ett år sedan om man kollar på datumet
då va jag med dom här sista helgen innan skolan började, hittade några fler på facebook
förfestade hos jakob
jag julia å jakob fick skjuts ner till stan av martin, jag fick krok i rumpan för de va ett jävla fiskespö i bilen!
träffade sköna människor
sen på fest hos bobbo
på vägen hem var inte jakob så kry, hehe
men kul va de!
i år såg de ut såhär:
började vid sjön med jullan å lovisa
tog bussen in till staden
drog på förfest hos sara i min klass
träffade lite vänner på väg till festen
där dansade vi loss
man måste ha kul sista helgen innan skolan börjar så är de bara!
/hanna

IcA

ska ta min racerbike till ica kvantum å köpa lite nödvändigt, blandannat nytt kaffe för vårat smakar typ trä, typ de börkaste mörkrosten som finns så man behöver 170 liter mjölk för att få bort träsmaken eller vafan de smakar.
/hanna

godmorgon eller nått

har ioförsig varit vaken ett tag, vet icke vad jag ska hitta på idag, julles flyg är 3 timmar försenat så hon kommer spendera 8,5 timmar med samma personer, först på arlanda sen på flygplanet, skojigt för henne, hon fick lite panik när jag räknade ut de, får hoppas att hon hittar någon snygg kille hon kan kolla på.
.
jag sitter i mitt rum å käkar marabou å chips, tror jag ska vandra upp för trappen å göra mig lite kaffe
/hanii

åker nu

nu far jag till rhodos. missar alltså första skolveckan, men eftersom att jag är den enda som drabbas av det i min fmilj så...
kommer hem på söndag. ouss julia

*

Anonym om laddade ner ps:
Vart laddar du ner ps?

svar:jag laddade ner de på the pirate bay

laddade ner ps

'då passade jag på att göra en ny heder, så tråkigt att ha samma länge tycker jag, så nu kommer den se ut så här ett litet tag, vad tycker ni? klicka f5 om ni inte ser!
den gamla 

den nya!

/hanna

om 12 timmar

sitter jag på planet påväg till grekland. skönare. dock precis när hösten kommer, jag älskar hösten.
har ingenting att göra just nu, har färgat ögonfransarna, fixa naglarna, tånaglarna och filat fötterna.
jag har en hemsk fotfobi och hatar att gå i sand.
kan inte sova än på några timmar för då kan jag inte sova på planet. jobbigt
funderar på att ta med min käre dator, min syster tar med sin men då ska hon ha den heeeeela tiden.
fitta puaa juliia

höstregn

tänkte bara säga att jag faktiskt tycker om höstregn

mys

så mysigt att sitta inne när de regnar, dock gillar jag inte att det åskar och blixtrar, men det finns ju inte så mycket man kan göra åt de. har nyss gjort varm choklad med grädda till mig och bror
/hanna

ja sommaren

jag vet att man inte ska sitta vid datorn när det blixtrar men vad ska jag göra.
jag och hanna tog oss en tur till ica. genom blöta när vi kom hem, eller vi var det efter en meter så vi hoppade lite i vattenpölar. världens läskigaste blixt såg vi! sinnes.
sommaren 2010
gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? ja
dog någon som stod dig nära? nej
vilka länder besökte du? sverige och snart grekland
är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011? helt klart
vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? många dagar det, men skolavslutningen, yran, wow
största misstaget? suttit inne ibland när det var sol, varit för lite med vännerna
har du varit sjuk eller skadat dig? japp, typ hela sommarlovet sjuk, sträckt upp min sträckning igen
bästa köpet? yran och wow biljett
vad spenderade du mest pengar på? onödiga saker?
gjorde någonting dig riktigt glad? ja klart, mina underbara vänner
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010? oskar, håkan såklart och lars
är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? ingen aning, lite båda
vad önskar du att du gjort mer? gjort saker, badat!
vad önskar du att du gjort mindre? tänkt på onödiga människor
hur tillbringade du din midsommarafton? med hanna och en massas först i frösösportstuga, sen i stan med lovisa hanna och fredrik
blev du kär i sommar? .
hur många förhållanden? 0.
favoritprogram? ALLA SERIER TYP
bästa boken du läste i sommar? min jordanbok, dock har jag tappat bort den:(
största musikaliska upptäckten? oskar oskar och åter oskar
något du önskade och fick? ja håkan
något du önskade dig men inte fick? dig
vad gjorde du första dagen på sommarlovet? var hemma hos hanna med mina mysiga vänner och grillade
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? absolut
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2010? min egen?
vad fick dig att må bra? vänner, solen
vem saknade du? några
de bästa nya människorna du träffade? så många
sommarens sötaste? cazandra! eller insane
sommarens hetaste? för många ahha nerå
sommarens besvikelse? vädret
sommarens bästa? många
sommarens snällaste? johan

nått gott

jag är supersugen på godis, glass, chips, ostkrokar eller något sånt,
bjuder på en supersöt bild på mig julia och lovisa från igår, mer bilder kan ni se på min facebook.

skööön-t

kan inte direkt säga att de regnade lite ute nyss, kändes som de skulle bli översvämning! nån som vill me ut å leka eller? ska bara ta fram stövlarna sen är jag redo!
/hanna

regn

länge sen hanna sov hr men hon gjorde inatt. vi vaknde vid typ halv 1. packade och städade åt mig typ. sen kollade vi påeva och adam eller jag somnade!
nu sitter jag här igen, ska snart packa det sista. fyfan va det regnar ute. nyss när jag skulle hämta en sak hos hanna så blev man as blöt, tvingade hanna följa med med kameran;)
pus sjulia

trött

klockan är snart 5. jag och hanna äter. måstye sova nu. gonatt

foood

orkade inte åka till ica å köpa någon mat så kollade vad vi hade i frysen, de blidde en dubbel 90grammare i bröd. när julia och lovisa har ätit kommer dom hit, vi får se vart kvällen leder!
/hanna

sådärja

åkte in med mamma in till stan och köpte dansskor. nästan lika som dom innan men dom har pajjat.
vi har tydligen ett släktdrag som gör att vi gör sönder skorna;)
nu har jag borstat håret och dragit puder över ansiktet!
sitter och peppar med lite oskar inför en kväll med 2 fina flickor.
puss julia

jobbigt

med kläder den här årstiden, de är inte höst än men de är cp kallt på kvällarna, vad fan ska man ha på sig? jag som hade kommit på å nej då skär sig dom leggingsen med mitt hår, damp. då tog jag på mig ett par svarta leggings men då kände jag mig så svart, kommer sluta me nå astråkigt som vanligt, nu ska jag kolla satc orkar inte leta kläder!
/hanna

en bild

fan, sov nästan men då skrev jonte till mig på msn så jag vaknade. nu är min ögon röda för jag har gäspat så mycket, och så har jag märke i ansiktet av kudden. fail.
håret ligger platt och äckligt oxå, men orkar itne fixa det, komemr ändå säkert sova lite mer, haha
underbar

kom precis på att jag inte gjort allt jag ska göra idag

har nyss kollat på 2 avsnitt av satc nu måste jag dricka kaffe så jag blir pigg sen ska jag välja kläder, städa på mitt rum, dampa på håret, färja mina ögonbryn osv, så jag har faktiskt lite saker jag kan göra innan kvällen.
/hanna

trött

klockan är kvart i ett och jag är redan klar med allt för dagen. jobbigt. vill bara sova. är jätte trött.
var inne och träffade lovisa en snabbis i stan, den stackaren går ju i skolan.
ne nu ska jag sova, godnatt
julia

duttigt

jag och hanna var ute och körde intervaller imorse. vi hann dock inte så långt. och självklart sov hanna när jag kom till henne!
nu har jag precis duschat och ska klä på mig coh sen in till staden! puss julia

jadu

haha ser ut som att jag har opererat läpparna för jag har min tandsak i som jag inte har haft på en evighet men jag fått ont dom senaste dagarna så..
träffade olivia och ebba idag på stan, saknar dom och alla i min klass.
men vi hörs imorgon. puss julia

japp

jag har tagit mig en skön dusch, druckit massa kallt vatten och pratat lite med min familj, nu ska jag ta mig något att äta för jag börjar bli hungrig.
/hanna

skönt

jag och hanna har varit ute i en mil nu, sprang självklart inte allt men powerwalkade/gick/sprang. riktigt skönt
nu ska jag duscha. puss julia

torsdag

åt mig en god lunch innan jag och julia tog våra racer cyklar ner till våran kära stad, vi tog oss en god glass i badhusparken sen gick vi upp till torget å träffade lovisa, vi gick vidare å kollade lite på stan, jag köpte ögonbrynsfärg sen när vi skulle upp till våra cyklar träffade vi cazandra på pause så vi stannade där å pratade lite med henne och nike.
.
nu är jag hemma å dricker kaffe, ska väll ringa till far min så jag vet vart och när jag ska äta middag.

/hanna

snabbt beroende

sover för lite och går upp för tidigt. det blir att man tar nån kopp kaffe på dagen. vill egentligen inte det för man får bruna tänder. men skit i det;) puss julia

jobbigt

alla som känner mig ve att jag bara inte är klumpig utan oxå världsmästare på att tappa bort grejer. som när jag kom hem från göteborg så hittade jag inte mina nycklar, men jag visste att jag hade lagt dom på ett bra ställe där jag skulle veta vart dom var. och dom låg på golvet på mitt rum. jätte puckat tyckte hanna.
och nyss när jag letade efter min klänning så hittade jag ett par bikinitrosor bakom soffan, och den bikinin ade jag samma dag som klänningen. men jag hittar inte överdelen eller klänningen. seriöst jag behöver allvarlig hjälp!

aj

har precis epilerat benen, uscha, ska nu springa och duscha, får se vad som händer. / julia

orkar inte skriva

/h

helt fel

allt är fel just nu. tankarna går till fel saker. allting som händer är fel. jag är itne mig själv./ julia

new hair/ outfit

nu är de mörkare och lite rödaktigt, jag själv tycker jag passar mycket bättre i de här än som de va förut, klarade inte av att gå i den färgen så igår färjade julia de på mig, först blev de helt cp så vi fick åka på ica å köpa en annan men de blev ju bra tillslut, ganska ovant att de är så mörkt, men jag vänjer mig
tröja carlings
jeans miss sixty
klocka ur och pen
/h

myday

åkte till hälsocentralen, fixa lite. sen har jag varit vid myway hela dagen. för trött för att orka åka hem. har nyss ätit middag. nu ska jag hämta mitt efterlängtade kaffe.
puss julia

onsdag

var uppe tidigt idag, men inte frivilligt men kändes ganska skönt att inte sova bort hela dagen. vid halv 1 mötte jag en av mina mostrar och en kusin för att äta lunch, de blev kinamat, sen gick vi ner till badhusparken och åt mjukglass, vi har pratat en massa, träffas ju inte så ofta längre, å nu drar min kusin iväg till valborg å de betyder ju inte att man kommer träffa henne mer, hon ska dit å plugga i 2 år så får se, kanske åker ner  å hälsar på när jag fått körkort
.
Åååh vad jag ska göra mycket saker när jag fått de, jag å julia har redan börjat planera nästa sommar innan den här ens är slut, haha
.
vid 6 ska jag upp till gunilla för att äta middag, sen vet jag inte vad som sker, får väll se.
/hanna

tisdag

kom ju hem 7 imorse, satte mig vid datorn och allt. sne åkte väl jag och hanna in till stan vid 12 kanske. vi fick skjuts in som tur va haha. kollade lite sen köpte vi glass och satte oss på torget. träffade elias, var länge sen man såg han. men han flyttar ju hit nu så det kanske blir att vi ses lite:)
sen gick vi hem från stan. färgade hannas hår 2 gånger och var med cazzi hela kvällen:) mys
puss julia

helt okej skönt

att ta en powerwalk/springtur den här tiden. jag och hanna kom precis in, super härligt för det är svalt ute. nu ska jag snart lägga mig för ska upp imorgon. puss julia:)

hahhaha fail

haha jag skulle ta grädde i hannas kyl och blir väldigt äckladm, sen läser vi på förpackningen och då står det sur över hela den. hahha varför slänger man den inte?

hahhaha fail

haha jag skulle ta grädde i hannas kyl och blir väldigt äckladm, sen läser vi på förpackningen och då står det sur över hela den. hahha varför slänger man den inte?

packa upp den ena,

och sen packa den andra. jag åker ju på söndag igen. så medans jag packade upp väskan från göteborg kunde jag ju lika gärna börja packa den till rhodos. såklart hittar jag inte en bikiniöverdel, en udnerdel och en klänning! får damp. men har ju lite tid på mig. nu springer jag och duchsar. puss julia

handlat i götet

skorr nilssons 999
bh lindex typ 50?
jeans topshop 599
på engelska
linnen weekday
tröja rockhouse 400
stövlar! väldigt behövligt!! ni ska se mina converse
converse
tröja zara
zara
leggings bikbok
stickad tröja weekday
hårgrejer
det var allt tror jag:)

bil

underbart

HEMMA

nu är jag hemma. sov typ tillochmed bra på tåget i natt så jag är inte så trött. och eftersom att ingen är vaken än så tänker jag lägga in lite bilder. måste bara springa upp och hämta kameran. när ajg har lagt in dom så kommer ja även ta kort på allt som jag har köpt.
har även berätta något så underhållande som att jag har träningsvärk i min ena arm för jag bar så tunga påsar i går. fail.
puss julia

kvällen

lagade middag till mig och min käre bror sen tog jag min coola cykel upp till playan å hängde fett där ett tag. sen när jag kom hem var min farmor hos mig, hon hade med sig glass, ministrutar och mini magnum. när vi ätit de å farmor dragit åt jag å bror jordgubbar å glass, mumma!
.
nu sitter jag å lyssnar på musik å drömmer mig bort, snart blir de satc å imorgon är min prupp hemma igen, vi ska ner till staden.
/hanna

lite om miiig

Namn: Hanna 
Piercingar: öron & navel
Tatueringar: inga 
Längd: 155 stolta centimeter
Skostorlek: oftast 35, men ibland 36
Hårfärg: just nu nån konstig
Är du kär i någon: nopå
Önskar du att du bodde någon annanstans: never odensala i mitt hjärta typ, hehe
Tänker du på självmord: nopp
Tycker andra att du är attraktiv: klart som fan
Dricker du alkohol: jao
Använder du droger: nej 
Röker du: nej 
Vilket shampoo använder du: just nu elvital total rapair
Vilken parfym använder du: olika från dag till dag
Vad är du rädd för: mörker
Gillar du att tvätta: nej 
Gillar du Berg-och-Dalbana: oja, älskar:D

SENASTE.. 
Film du hyrde: fyra födelsedagar och ett fjasko 
Film du köpte: har inte köpt en film på hur länge som hälst så kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: aprilhimlen - håkan hellström
Låten du hade på hjärnan: vetinte, har lyssnat på musik ända sen jag kom hem
Personen du ringde: papi
Tv program du tittade på: sex and the city
Personen du tänkte på: min vän jullan som just nu sitter på ett tåg hem från götet

HAR DU NÅGONSIN: 
Gråtit över en pojke: ja 
Gråtit över en flicka: ja 
Ljugit för någon: ja 
Varit i slagsmål: ne inte alvarligt 
Blivit arresterad: nej 

ANTAL.. 
Gånger du varit kär: 2, 3
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dig: 1 eller 2, vet inte om man ska räkna den ena
Tjejer du kysst: None 
Gånger ditt namn varit med i tidningn: så många så jag inte ens kan räkna;)
Ärr du har på kroppen: ett i huvudet å några på knäna, orkar inte räkna

SENASTE.. 
Bok du läste: twilight
Personen du fick mail av: förmodligen facebook
Personen du fick brev av: dawes
Personen du fick sms av: bror
Gången hela din familj åt middag tillsammans: förrgår
Saken du köpte: marabou med bubblor
Vad har du gjort idag: solat lite, varit vid myway, å ätit!
Var det kul: ja 
Hur tidigt stiger du upp: nu på sommarlovet mellan 12 å 2
Gillar du att slåss: ne
Är du seriös: ibland
Vad är du allergisk mot: laktos
Var har du ont: nacken 
Använder du hårspray: nej
Kan du stå på händer: nopp
Favorit serie: just nu sex and the city
Håkan Hellström eller The Ark: HÅKAN SÅKLART!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars!
Salt eller socker: beror på va de ska vara till
Gillar du ketchup: inte bara ketchup med de är gott till strips å mackaroner
Är du glad nu: nja är ju inte direkt ledsen
Var du glad igår: kommer inte ihåg
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik
Stockholm är: våran huvudstad
Göteborg är: bäst
Kan du sjunga: absolut inte
Mer värt än guld: familjen, vännerna
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: något varmt å fint där man blir brun!

mat

har gjort iårdning nått kött och potatissallad, nu ska jag gå ut i solen å äta!
/hanna

springa

har precis varit ute och sprungit med min morbror, typ bara 3 km men ändå. gick faktiskt inte så mycket, och då gick jag jäkligt fort, lika snabbt som han sprang. men fan vad jag är otränad. nu jävlar!

har varit på liseberg idag ju. fint väder nästan hela dagen. förrutom när vi skulle åka kolorado, då öste det ner så vi blev jäääääätte blöta.
här är iaf en artikel om håkan!
puss julia

*

alice om länge sedan:
kan ni inte göra en isabelle strömberg och filma runt i era rum?
sen skulle dt ju vara kul med lite videoinlägg :)
svar: nja jag vet inte, jag hatar min röst på film, i så fall en utan att jag pratar;)

svensk sommar

å jag sitter inne, har faktiskt dragit upp persiennerna som jag inte gjort på hur länge som hälst. eftersom pappas nya och hennes barn ska börja flytta in här nu så har vi varit tvungen att ta bort 2 soffor, en uppifrån, den fick min farbror, och en från biorummer den står ute just nu, har suttit å stekt i den lite tills det blev för tråkigt å jag fick panik, jag klarade av ca en halvtimme, nu sitter jag på mitt nystädade rum ¨dricker cola med is!
/hani

liseberg

drar på liseberg idag.later

länge sedan

mitt rum var så här fint som det är nu, har nytt duntäcke, jag bäddat i helt nya, nytvättade sängkläder, bytt gardiner, damsugit under sängen (han så man måste lyfta på den för att de ska gå) dragit fram soffan å damsugit där bakom, under garderoben och såklart tästen av golvet, har plockat bort all tvätt jag hade på mitt rum (vilket alltid är en stor hög) det ska bli så skönt att lägga sig idag!
/hanna

underbart

håkan alltså, ni som inte var där ångrar er nog. jag har hört en låt med håkan som han inte ska spela någon fler gång. det ni! helt sjukt bra var det. jag orkar inte blogga. är för lycklig

sundsvall

japp idag har jag varit på ikea och birsta, köpt massa nödvändiga saker och så har jag bestämt vilken säng jag vill ha när vi flyttar, den är 160 så pappa trodde inte att den skulle få plats i mitt rum nu, de tror jag, dock skulle de bli ganska trångt men de är en annan femma;)
.
hanlade lite på birsta också
en väska från åhlens 299:-
hittade äntligen blåa converse i storkel 35:D 699:-
tröja carlings 299:-
jeans cubus 199:-
när jag skulle betala på carlings på fick jag beröm av han i kassan för min knut,
han i kassan: är du nöjd såhär
jag: yes
han: härligt, det är svårt att få tjejer nöjda, snygg tofs du har förrästen, är den svår att göra?
jag: haha tack, nej de är superlätt
han: jasså, jag kanske borde ha en sån, du får visa mig någon gång hur man gör en.
haha rolig personal, de gillas!
här är min fina knut;9

julia ringde nyss från göteborg, hon är ju på way out west å kollar just nu på HÅKAN, lite avis jag är eller!!!
men vi ska ju faktiskt ta tåget till stockholm å kolla på han den 13 november så får se fram imot de:D
Håkan Hellström - nu kan du få mig så lätt
min favorit med håkan, har alltid varit å kommer alltid att vara!
/hanna

*

Olivia om *:
Dom är ju likadana!

svar, haha ne inte irl, kanske tog en dålig bild på hur det ser ut nu, men nu är de lite blonda slingor, solblekt i topparna, kan inge ens beskriva färgen jag har nu för den är så konstig.
de är svårt att få till rätt färg på bild, men här är en som är lite mer lik färgen jag har nu, dock är bilden ganska suddig

/hanna

spöket laban

min kusin som är 4 år tyckte att jag såg ut som det klockan 8 imorse. kul väldigt.
idag har vi varit på staden, druckit väldigt mycket kaffe. hittade äntligen vita converse i min storlek! jag har köpt stövlar oxå. puss julia

*

bilden ville inte vara i samma inlägg som röstningsgrejen men här ser ni
min nuvarande fårfärg                                                     min gamla
/hanna

fortsätt rösta på vilken hårfärg jag passar bäst i

 

Omröstningen vad ska jag ha för hårfärg?

 

 


nya bilder

fick mina foton jag beställde häromdagen så nu har jag förnyat  mitt collage eller vad man ska kalla de
förra
nya
många fina vänner på en och samma tavla, nu måste jag bara köpa ett fotoalbum som jag ska sätta i dom gamla bilderna i.
/hanna

skulle nog inte ätit precis innan

jag gick ut å sprang, hade håll nästan hela tiden, men idag var det i alla fall bättre väder ute, inte lika varmt och ingen sol. kan säga att jag hade en jävla träningsvärk när jag vaknade också, de känns att man inte tränat på länge.
.
ska duscha och äta lunch nu
puss hanna

pussel 8 på morgonen

hejhejj, är i götet nu. vi kollade aldrig på teddybears igår. men idag ska vi på stan. skriver mer sen , moa kom nu
puss ulia

blä, har redan börjat känna träningsvärken

å de bästa man kan göra när man har träningsvärk är att träna mer, så ska ut å springa imorgon också, ni kan vara lugna jag ska inte springa varje dag men gör jag det inte imorgon så kommer jag inte göra det igen eftersom jag åker till sundsvall på lördag.
.
hittade nyss min ipod, den var helt slut på batteri så håller på ladda den nu och så har jag fixat en mapp med snabba låtar så de ska nog gå bra hoppas jag.
/hanna

sex and the city

de kommer attfördröja min kväll, orkar inte gå ut idag för jag har fått cp ont i huvudet så de blir sitta inne med myskläder, men de är ju skönt ibland de med. kollar just nu på säsong 6, hittar inte alla å de va den som blev nerladdad först, jag har ändån sätt typ alla avsnitt så det spelar ingen roll, nu ska jag fortsätta mitt tittande å käka lite ostkrokar och dricka cola:)
/hanna

från 0 till 100 på 2 veckor

japp jag ska på min kondition från 0 till 100 på 2 veckor, började idag med att springa 6 kilometer, fyfan vad jag känner att min kondition är SÄMST nu, jag sprang alltså helatiden utan gick ca 4 km också, sprang/gick alltså till och från stan. mitt mål är att orka springa hela vägen, hehe. de störigaste var att jag hade för mycket kläder på mig eftersom jag tror att det har blivit höst och att jag blev så jävla törstig!
.
så när jag koom hem från min tur drack jag vatten gjorde utterst lilte styrka och stretchade lite, det är första gången jag stretchar sen jag fick min sträckning så de var ganska läskigt och jaag vågade inte stretcha så mycket pga de.
/hanna

ha det gött

för nu far jag till mitt älskade göteborg. ikväll ska vi se på teddybears. och på lördag blire shout out louds, lykke li och HÅKAN HELLSTRÖM. lycklig tjej nu.
vi har med oss en dator så jag kanske uppdaterar något. annars blire när jag kommer hem på tisdag!
puss julia

vin och hårfärg på vit tröja

inte så bra nej! min syster lyckades med det. på min älskade vita trlja som hon alltid snor från weekday.
känner att jag borde packa det sista. men satt istället ute på altanen med hannah malin, sanna och amanda med duntäcken och pratade och körde jag har aldrig haha! mysigt.
puss julia

godkväll

ikväll tog vi våra cyklar upp till playan sen bar det av till emil, sen willys, därefter minnesgärdet och till sist raggarn
jacob busar med emils hund felix

skulle ta en fin bils på solnedgången med så kom jacob in i bilden å förstörde
bada?
trilla i?
grilla marsmallows å bli varm:)
/hanna

tjo

vaknade tidigare än vanligt idag, men de betyder inte att jag gick upp tidigt, först beställde jag 98 nya bilder som kommer byta ut mot dom gamla på min stora tavla jag har i mitt rum. jag gick och åt frukost/lunch vid 1 satt ett tag  till i min mörka håla (mitt rum) tills jag såg att det var sol ute, gick ut i en kvart sen ringde julia å jag kom på att de va ovärt att sitta där ute för de är så tråkigt, så nu sitter jag i min håla igen, ska väll hitta kläder sen får jag se vad som händer.
/hanna

va fan

nu vill jag sova igen. det är nått fel med mig..

jag är chockad över mig själv

hur mycket jag kan sova. vaknade nyss och då somnade jag 1 inatt. men då hade jag sovit 2 timmar igår på dagen:O
aja. idag ska jag packa det sista typ och sen vet jag inte. som vanligt.
jag tycker det är ganska underhållande när jag glömmer datorn i gång i sängen och folk skriver till mig typ 5 på morgonen ochundrar varför jag är vaken. men det är jag ju inte utan jag sover. men jag tycker inte att dom borde vara vakna!
puss julia

dags kanske

att packa. seriöst kommer ju inte orka göra det imorgon. gör det om en ltien stund. mötet gick bra iaf.
puss julia

sticker iväg

sticker iväg på jobbmöte nu. skriver mer senare. jag gör ju ingenting på dagarna så. eller idag har jag bakat. sen kollat på how i met your mother. kul liv. ne va...
puss julia

blåmärke

mitt på mitt långfinger! men det är för att jag tog blodprov idag när jag var på hälsocentralen.
sovit har jag gjort idag på dagen oxå, jag sover ju hela tiden:O
vet inte vad som händer ikväll.
är det bara jag som tycker att hanna ska bli blond?;) ahhah
puss julia

RÖSTA

vilken hårfärg borde jag ha
mörkbrunt som jag hade förut
eller nån konstig färg som jag har nu
RÖSTA

eva och adam

igår hade jag typ eva och adam maraton, kollade först på dom 8 andra avsnitten, sen ganska många av dom första, konstig ordning jag vet men de blev så. nu ska jag kliva upp ur min säng å ta mig någonting att äta.
puss hanna

inte nu

allting hände igen. fast den här gången var det en olycka. tårarna kom.
hemsk dröm, skriver sen

sov dag

har sovit flera timmar idag på dagen. mamma blev orolig så jag måste till hälsocentralen imorgon igen!
blev så varmt på rummet så jag skulle ta en promenad med hunden, det blev en lite längre pratstund med johan i stället för jag gick och träffade han. nu har jag lite svalare fötter och är lite trött igen. ska snart gå och tvätta ansiktet och se om det är möjligt att jag kan sova inatt. puss julia

dagens outfit

mysig och enkel
tröja jc 299
leggings lindex 99?

måndag

hejhej! hann inte blogga imorse.
fick skjuts av amanda för att jag skulle hämta min cykel. nu ska jag egenligen packa men jag orkar itne. hann inte sova så mycket inatt. vill typ lägga mig och vila men jag orkar inte bädda i min säng nu heller. fan.
puss julia

sugen på bruna linser

har så länge jag vetat att man har en färg på ögonen velat ha bruna ögon, har länge funderat på att köpa bruna linser, har prövat min bror linser bara de att det är så jäkla oskönt, dock kan det ju vara lite på grund av att jag prövade ett par med mycket styrka i. å man lär ju vänja sig, tror jag beställer om vi har lins vätska och behållare hemma, måste gå å kolla om vi har de.
/h

ser ut att vara sitta inne väder idag

har nyss laddat hem 3 filmer så kanske ska kika på nån av dom, skulle behöva städa mitt rum också, ovanligt? nej men det blir stökigt på en dag å så tappar jag hår som att jag skulle vara en hund som ska byta päls eller nått, jävligt störande! får se om man hittar på något sen
/hanna

godkväll

var ju i ås å käkade kräftor hos min klasskompis matilda, sen jag kom hem har jag kollat på sex and the city 2 och white chicks, så jävla ful film! nu ska jag lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon
/hanna

monopol

är hemma efter en kväll med monopol hos cazzi. först satt hon och jag bara och pratade, sen kom henke och dan och vi spelade monopol. skit kul, fick typ kramp i kinderna hela tiden. jag förlorade faktiskt inte vilket jag alltid gör haha. fast dan van med 167.2 miljoner. jaa, det känns ju skönt.
nu sk ajag kolla på ett halvt avsnitt med gg. fan va jonte lär flippa haha.
puss julia

kanske borde klä på mig

jag kollar fortfarande på oc, snart kollat klart på första säsongen, såg ju andra och tredje för inte så länge senda så när jag kollat klart på första vet jag inte vad jag ska kolla på. kanske fortsätter med mitt southpark tittande vad länge sedan jag såg de nu.
.
ikväll ska jag till ås och äta  kräftor, får se hur länge jag blir där och vad som händer sen om de inte blir så länge. ne nu måste jag hämta vatten man blir törstig av choklad.
/hanna

godmorgon

har nyss kollat klart på ett oc avsnitt, oc är mitt liv när jag är hemma, kollade igårkväll också, man fastnar så man glömmer bort att man borde sova. jag började kolla i förrgår å är redan på avsnitt 17, tror jag ska kliva upp å äta något innan jag fortsätter kolla,
här är några bilder från min å jullans tripp till ås igår

/hanii

hiss/diss -lista

- mina och hannas spontana cykelturer, riktigt mysiga är dom, man hinner liksom prata om mycket.
- min mamma, hon är världsbäst, visste ni det?
- sommaren, även om vädret inte är det bästa så är det jäääätte skönt att vara ledig.
- mina vänner. ibland kan dom vara dumma men dom kan verkligen vara jätte bra. som på min födelsedag när vi var hemma hos hanna så sitter vi i köket som kommer alla in där nere och sjunge ja må hon leva för mig. seriöst typ glädje tårar då!
- att sommaren är slut. tragiskt! jag börjar mitt sista år på storsjö, nu börjar allt bli allvar.
- min otur. gör JÄMT illa mig..
- killar, förstår mig ibland inte på dom. och mina 2 bästa vänner är typ killar hhaha. ne men inte dom, dom är super!

helt okej

ne men haha. okej vet inte ens vad jag tänkte skriva. vill ha mat nu, kräftor. hej jag är fet äter hela tiden...
men lär ju inte äta förrän typ 8 eller 9 typ. som vanligt. men jag lever. hejdå / julia

äntligen

har jag fått ett windows 7 som är äkta, hoppas datorn inte kommer vara lika seg att starta nu som den var innan. just nu sitter jag och laddar hem spotify, msn, å sånt man behöver. pappa har även köpt en hårdisk på 1,5 terrabait eftersom allt försvann på datorn när jag skulle fixa äkta windows 7 sparade jag ner mina bilder där, så nu har jag inga bilder på datorn inte heller någon musik, inget photoshop eller webbkameraprogram, men de får fixas senare, ska snart upp till gunilla å käka middag, får se vad som händer sen.
/hanna

onödigt

vaknade först typ 7 imorse av solen. jag har hämligen morgonsol i mitt rum. somnade om. vaknade vid 11 av att mamma skrek till mig att det var sol. tog på mig en bikini och la mig i dom blöta stolarna. dock är det inte sol nu längre. fan. östersund ni vet. men men, ska snart till göteborg och sen utomlands. skönt.
tänkte bara skriva det typ. puss julia

hihi

det blev 2 piroger, pizzasallad och cola! nu är jag tillräckligt mätt för att sova:H
/haniiii

vad ska man säga

ida säger (00:27):
jag vet att du känner igen dej, mättnaden är en plåga
hanna..
' hanna säger (00:28):
japp jag är så jälva mätt idag, har ätit tårta och mat för en hel arme idag sen åkte jag å julia på ica å köpte grejer till choklad fondue, sen åt vi glass å jordgubbar, tror jag ska sprängas nu!
' hanna säger (00:31):
men endå är jag typ sugen på något, de är fan fel på mig
ida säger (00:32):
haha
ida säger (00:27):
jag vet att du känner igen dej, mättnaden är en plåga
hanna..
' hanna säger (00:28):
japp jag är så jälva mätt idag, har ätit tårta och mat för en hel arme idag sen åkte jag å julia på ica å köpte grejer till choklad fondue, sen åt vi glass å jordgubbar, tror jag ska sprängas nu!
' hanna säger (00:31):
men endå är jag typ sugen på något, de är fan fel på mig
ida säger (00:32):
haha
.
japp de är fel på mig, tror jag ska gå upp å äta något... hehe
/hani

sämst film

paranormal activity, seriöst? vad är det för dålig film? har aldrig sett värre!!!!! sög!
haha nu sitter jag hanna och simon i mitt stökiga rum. ni skulle ha sett simons min nyss när han fångade en fluga!:D
åuss julia

tror jag ätit mat och tårta för en hel arme idag

känner mig som en fotboll, så mätt var jag nyss å endån tog jag en tårtbit till, känns som min mage kommer sprängas, hehe. nu ska jag byta från shorts för nu börjar det bli lite kallare.
såhär känner jag mig just nu :H

/hanna

kalas idag igen

bror fyller ju år dag så vi har haft kalas här hela dagen, idag kom dock inte lika många som i måndags.
/hanna

härligt

härligt att bli väckt av jobbsamtal, ännu bättre att jag itne kommer ihåg vad jag sa, för jag sov fortfarande
tur dock att det var av misstag personen ringde så jag pratade inte
härligt att jag och pappa precis tävlade ut till jordgubbarna. fick typ 15 var as goda. hemmajordgubbar:)

inte ens klockan

kan få mig att vakna? vad är det här. vaknade nyss får hoppas på att det blir bättre väder sen. puss julia

söt, eller?

sitter just nu med två inbakade flätor i håret:) väldigt gulligt! eller, hhaha
hanna har ju berättat. imorgon vet jag inte vad som händer. får se alla lär ju ska ut.
puss julia

spontan

japp vi gjorde en spontan cykeltur till i brunflo, vi tog värsta omvägen dit, fick hjälp av några småpojkar att hitta dit, vi har cyklat 3 mil sätt äckliga saker i vattet, en padda, badat, flippat, fått panik, frusit, jaft jävligt jobbigt i alla uppförbackar, men vi har endån haft jävligt kul!
.
man ska vara spontan för då blir de lite roligare, man tror inte att man ska göra något, så gör man något kul, då blir de askul istället för att bara sitta hemma!
/hanii

att jag inte ens orkar

jag orkar itne gå ut. orkar typ inte träffa några vänner, orkar itne gå på ica. måste på ica! kankse drar med mig hanna dit sen hem igen:H puss julia

ny mobil

sitter å försöker lära mig den nu, den är inte som en vanlig sony ericsson jag har köpt en xperia x10 mini pro
/hanna

AAARRRHHHHHHHHH

jag HATAR att bli retad. och ändå retar alla mig hela tiden. seriöst så får jag damp! dock är det oftast typ jonte eller johan som ser mina damputbrott. men dom vet om det, haha.
har varit på stan idag och tog en glass. satt på torget. sen har jag käkat en halv pizza til middag. onyttigare tjej!
ska inte skriva mer nu för då lär jag skriva något opassande
puss julia

varför är det så tråkigt att sola?

seriöst det är fan omöjligt att försöka gå ut på gården å sola själv, jag va ute i en kvart å varje minut kändes som en halvtimme! tänk om det skulle vara roligt att sola vad mycket brunare man hade kunnat bli då. eller så borde solen ta lika fort som i ett solarium, de hade varit bra. nu ska jag upp å dricka cola
kyssar hanna

godmorgon

är vaken, klockan ringde 10 sen var tredje minut efter det:O
men nu har jag ätit frukost iaf, känner inte att vädret är tillräckligt bra för att jag ska gå ändå haha.
får se vad jag gör. puss julia

stolt

över mig själv att jag kom upp 20 i 11 idag, jag har nyss duschat nu ska jag epilera benen, klä på mig och äta, ska även till park idag å fixa en grej, städa mitt rum sen vet jag inte vad som sker. skriver mer sen
/hanna

slut

då har man lyssnar färdigt på sista twilight boken, vill att det ska finnas fler böcker å LÄNGTAR som fan tills filmen kommer, dock kommer den bli uppdelad i 2 filmer.
/haniii

tjoo

sen jag kom hem från basketplanen har jag å bror kollat lite film å käkat pannkakor! joel frågade nyss om jag ville me ut å spela basket nu men vågar inte cykla själv i de här mörktet så de fick bli te å choklad istället:)
-
imorgon tror jag att jag ska försöka komma upp lite tidigare än halv 12, får väll se hur det blir med det.
/hanna

the night

varit och spelat basket ikväl, med lite odensalare. skönt men dock super kallt. dom drg av mina band och jacob eldade upp min yran band. fuck him! men snart får jag ett nytt band (L)
puss jullan

planer inför dagen

nu har jag iaf lite planer inför idag! först ska jag på stan om ett litet tag. ska kolla på ett par skor, och kanske köpa ett par leggings! skulle behöva köpa en sak för min dator, ni vet sån där sak som rengör tangenterna! behövs verkligen! usch.
sen ska jag iaf till hälsocentralen, johan kommer flippa om han vet det.
haha men ska klä på mig nu, uss julia

uppe tidigt idag

hade ställt klockan på 10, men ställde om den till 11! haha
satt i telefonkö igen, suck.
ska nog åka ner till stan sen tror jag, dock när det slutar regna tror jag. sitter och kollar på gossip girl just nu och har nyss ätit frukost.
puss jula

godmorgon

vaknade en timme tidigare än vad jag brukar idag, å nu när jag gärna hade sovit lite längre för jag drömde en asbra dröm! men man vaknar ju alltid när drömmen är som bäst å om man försöker somna om så står drömmen bara stilla, iallafall för mig ganska konstigt.
/hanna

misshandel på högnivå

av jacob, han slog mig på hakan, trampa mig på foten och fick mig nästan att börja grina när han emil och johan drog in mig i skogen.
drog till johan och kollade på film, sex and the city 2 blev det. då var inte dom andra killarna med. sen drog vi ut och spelade basket. jag var grym idag, och vi spelade vid tavel. första omgången var det jag som kom först över 13 genom att sätta en 3a! japp! sen vann dock jacob. men andra gången vann jag. skillad:D
sen drog vi på statoil ett tag och sen fortsatte vi spela basket och bara prata. ganska skön kväll förutom den läskiga skogen.
nu ska jag värna tårna:)
puss juliua

ska ut

ska nsart ut, måste bara äta lite. jag skiter i  att vara sjuk som vanligt! haha
skrivet sne, puss julia

träffat lite vänner

uppe vid myway, där blev det prat å skratt å flum som vanligt, vi skulle spela basket, men joel va så seg så de blev inte av.
/hanna

måste vända tillbaka

på dygnet. seriöst. jag försöker ställa klockan men kommer itneupp före halv 1.
jag är fortfarande sjuk. ska kanske ringa hälsocentralen idag. om jag orkar för det tar ju typ 700 år.
puss julia

.

mår inte alls bra, jag vill bara att allt ska vara som vanligt, kan iallafall säga att jag verkligen har lärt mig någonting av det här.
/h

ge mig

är sjukt sugen på typ bullar eller typ tårta. får ta och baka mig det någon dag:H

det blir väldigt varmt

tänkte egentligen bara ligga hemma och tygga synd om mig själv för jag är så sjuk.
men sen kom min syster rasmus och en till kompis. så vi kollade på pirates of the caribiens 2 (vilken jävla stavning jag fick till!)
dock blir det väldigt varmt med 3 pers i våran soffa där nere + täcke + filt!:O
nu ska jag iaf kolla på satc!
puss julia

lite bilder från idag

mumsiga tårtor!
galna alvin (kusinbarn)
kusinkram
alvin, liam och noa
tvillingarna spelade lite piano
lille vile
simon och jack
li och alvin
långt ifrån alla i min stora släkt men bilder på några iallafall
/haanna

kalas

japp nu har typ hela tjocka släkten varit här, ganskaa trött efter att haft ca 10 småbarn här som sprungit runt å skrikit, tur att alla inte är så små iallafall. saknar en som inte varit här idag, den personen vet nog själv vem det är, vet att jag inte är så gillad av den just nu, hade varit bäst om hon hade kommit, men dagen är ju inte slut än så jag kan ju ialllafall hoppas.
.
kommer lite bilder senare
/hanna

ta hand om mig

3 avsnitt gossip girl, in her shoes och nu grey´s. tjejig dag. ne men kan någon ta hand om mig. orkar itne gå upp och hämta nått att äta heller. hejdå/ julia

sjuk

är sjuk och ligger i sängen och kollar på gossip girl. later

trist

Visste du...

att jag vill ha - pengar
att jag pratar - ibland mycket och ibland lite
att jag inte gillar - hur stökigt mitt rum är
att jag avskyr när folk snackar - men gör aldrig som dom säger
att kärlek är - ett helvette
att jag gillar att - sova
att jag alltid kommer att - född i östersund
att jag är hemligt förälskad i - ......
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - min bästa vän
att när jag vaknar på morgonen - vill jag sova mer
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - legat i sängen
att jag just nu tänker på - att jag kommer bli dödad
att i kväll ska jag - hata min hals
att i morgon kommer jag - försöka beställa tid hos hälsocentralen
att jag hoppas - att någon satt här och pratade med mig


Har du:

Någon som förstår dig? vet inte riktigt, amanda, mamma
Någon som du saknar? ja
Någon som du hatar? försöker att inte hata. men ogillar
Vem kramade dig senast? jonathan
Vem pussade dig senast? ......
Vem ringde dig senast? simon
Vem ringde du senast? jonathan
Vem var hemma hos dig senast? jonathan
Vem var du hemma hos senast? rebecka
Har du några kärleksproblem? för mycket
Har du pratat med någon idag? ja
Har du gråtit idag? nej
Har du skrattat idag? ja


Jag:

Är singel? japp
Svär ofta? aa men försöker att inte göra det
Sjunger i duschen? nee
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? hah ja
Skrattar åt dina egna skämt? japp
Skulle du plastikoperera dig om det var ofarligt och gratis? JAA


Har du:

Piercingar? nej
Syskon? ja
Jobb? ja, gymnastiken
För många vänner? nej, kan man ha det?
Rymt hemifrån? nej
Färgat håret? ja
Bra självförtroende? nnee
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär? aa
Gjort något olagligt? ja
Somnat i skolan? haha ja
Brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? nepp
Sett en fallande stjärna och önskat? ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja
Smugit ut utan lov? ja
En hemlighet som ingen annan vet? ja
Sovit en hel dag? nej
Somnat gråtande? ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? ja
Blivit generad inför folk? jaaaa
Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej
Ätit musslor? nej
Varit på en festival? ja, i förrgår
Haft ett förhållande i under en månad? nee
Blivit kallad player? ne
Färgat ditt hår svart? nepp


Vad:

Längtar du till mest just nu? way out west
Ska du göra i helgen? inget
Har du för kläder på dig? tjocktröja
Gjorde du igår? var ute med några vänner
Ska du göra i sommar? wow, rhodos
Åt du senast? soppa
Har du för mobil? w995
Vad köpte du senast? vet inte
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? skrikit och svimmat


Vem/vilka:
Slog du senast? typ jacob eller johan
Fick du sms från senast? viktor
Pratade du senast med? pappa
Skulle du kunna göra allt för? vissa människor
Var du med senast av det motsatta könet? jacob, jakob och johan
Kan du lita på mest på? johan och jonte typ
Vet mest om dig? jag
Sov du tillsammans med senast? mig själv


Allmänt:
Har du pussat en groda? nej
Kan du hjula? ja
Biter du på naglarna? enstaka gånger
Är du EMO? nej,eller folk brukar fråga vem som har dött när jag lyssnar på musik

Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppat, rest, sparat
Skulle du kunna hoppa fallskärm? nej, höjdrädd
Har du sjungit inför publik? ja
Följer du mode? olika
Är du hungrig? nej åt nyss
Är du blyg? ja


mammas kycklingsoppa

förlåt men det är världens godaste! speciellt när man är sjuk.
sitter just nu i telefonkö, fan va det går sakta!!!!!
får se vad som händer idag, om jag ens orkar göra något haha.
puss julia

grattis till lilla mig

17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?
fått finaste gratulationen av fredrik än så länge:H
/hanna

isbit

jag är en isbit under täcket. värm mig.

vladmir

kom itne på någon rubrik.
ikväll har jag iaf varit med jacob, jakob och johan. en liten stund även hannag och emil. vi har pratat om helgens händelser och lite sånt. sen stack jag jacob jakob och johan till raggarn så att do fick köpa korv oxå. annars bara natt humor typ. men jag var tvungen att gå hem för jag frös och är typ lite sjuk:/
puss julia

bakat

har nyss bakat 2 tårtor tills imorgon, ska även göra 2 jordgubbstårtor med de får bli imorgon för tårtbottnarna var slut på ica idag
/hanna

hur kan jag vara så dum i huvet?

önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så att de inte skulle flippat.
/hanna

drömmer mig bort

till lite melissa och lars. med lite bilder så blir det bra.

man lär sig vilka vänner man verkligen kan lita på

iaf efter igår. konstigt hur vissa människor är. hoffmaestro var grym. teddybears var grym. amanda var grym. cazandra var grym. lars nämner jag inte.
hejdå/ julia

RSS 2.0