te och morotskaka

mumsigt kvällsfika, imorgon är det student för 92orna, nästa år är det min tur! hoppas på att det blir bra väder imorgon så man inte behöver frysa ihjäl.
.
tror mitt smeknamn börjar bli ofeciellt nu, min pappa kom nyss ner och sa "godnatt hani" haha
/h

problembarn

jag får ofta höra ett jag är ett problembarn. inte för att jag ör bråkig. utan för att jag skadar mig. just nu har jag ont i min axel. kan inte lyfta något utan att det gör ont och kan inte ens göra plankan. det hände när jag skulle härma en dansare onsdagen för två veckor sedan. otur. ja. lite klantighet ibland också.
men om jag tar och skriver något annat än mina klagomål då. var på gymmet idag efter skolan i en och en halv timma. skönt vare! sen åt jagmiddag. annars d. har badat lite. och suttit i min säng. har målat mina naglar,a hahahahahah! oj anfall. ne men hejdå/j

FÖR DET HÄR VAR MIN SISTA SKOLDAG I GRUNDSKOLAN

har bara bad på tisdag. sen åker jag på klassresa nästa onsdag och kommer hem på torsdag kväll. skönt att gå ut nian men ändå sorgligt!/j

så söta

säkert många som redan sätt den, men va bara tvungen att lägga upp den
/h

redan halv 5

efter skolan drog jag till körskolan och gjorde lite teori på datorn, sen cyklade jag hem, skulle plugga mer teori, satte mig ute i solen men den gick i måln på men gång. då gick jag in, råkade somna, vaknade nu med huvudverk. skit också.
/h

huvudvärk

är hemma frn skolan. la mig i solen, i 10 minuter sen kom molnen... fan då. letar just nu efter min hårddisk också, ingen aning vart den är.. aja. ska väl leta lite till/j

musik,locka hår, bigbrother, kiwi, våfflor

tog typ en timme att locka julles hår, men de är bra att vi vet det nu. när jag kom hem tittade jag på bb och åt kiwi, nu lyssnar jag på musik och väntar på bror och olivia för vi ska käka våfflor!
/hanna

minnen

har suttit och läst gamla inlägg i bloggen. jag gillar när man ser vilka av mina bokstäver som blir tröga. just nu är det Å, det är därför den oftast saknas!;) iaf, vilka minnen som kommer tillbaka. har läst lite från februari- juni förra ret. problemen som jag hade då, sex and the city, vännerna. allt(L)
/j
förra skolavslutningen! fyfan vilka minnen!

hungrig

varit till kyrkogården med blommor till min älskade mamma, ätit kladdkaka och tittat på beck med bror. nu väntar jag på mat sen ska jag till julle, hoppas bara det slutar regna för jag lär behäva cykla dit, i sånna här lägen vill jag ha körkort.

/h

sol kan du komma?

just nu börjar jag bli riktigt irriterad för att det regnar hela tiden. hur ska jag kunna bli brun om det inte finns någon sol?! jag har nog svårt om solen är framme liksom! blir ingen brännboll iaf, men jag tror hanna ska hit och test locka mitt hår iaf

bra inlägg!

har spenderat en och en halv timma på gymmet idag. dock har jag fortfarande ont i vaderna efter storsjömaran. kanske är för att jag springer på mina kära vader.. men får väl vila dom imorgon eller nått.
såg precis ett jätte bra inlägg på ett flertal bloggar. om lår som går ihop.
http://ptfia.se/titta-pa-detta/#Kommentarer
http://hurblirdet.blogg.se/2011/may/mina-lar-gar-ocksa-ihop.html
http://egoinas.se/?p=10381
aja, tydligen så har ju min klass fått för sig att spela brännboll i det här vädret? känns ju inte såå himla smart!
/j

regnet bara öser ner

har precis ätit lunch, nu sitter jag i min mjukisdress och lyssnar på musik. så ksa det vara på söndagar. idag ska jag locka håret på julle och så ska jag till kyrkogården för det är morsdag. men det kkan gärna få sluta regna först.
/h

nu är jag vaken

drömde en sån jävlaa sjuk dröm.  åå va kul det var! mina planer är väl inte så mycket. mormor kanske ska hit coh ska typ spela brännboll med klassen.
hörs senare/j

hemma nu igen

vi kollade på hkanpå cirkus, åt chokladfondue och kollade påen film som gick på sexan. har precis kommit hm och krypit ner i sängen. idag kan jag somna lite gladare än igår. tur man har fina vänner!/j

myskväll

har tagit på mig mysdräckt och ska snart få skjuts av min syster hem till hanna. hanna och fredrik är dock lite coolare än mig och har onepices men jag fr väl vara nöjd ändå;) ska nog färga håret på hanna innan fredrik kommer också. har iaf slutat skaka nu efter middagen. dock börejade det regna och jag tänkte egentligen gå ut och springa. får göra det ngon annan dag. då jag mår bättre!
/j

ett tips

drick inte fyra koppar kaffe på halvtom mage och gå sen och gymma. man blir snurrig, illamående och kan knappt träna.. nu ska jag vila lite för jag är fortfarande helt skakig. sen ska jag laga mat med pappa. ivkäll blire mys med hanna och fredrik!/j

ännu en mix

sitter och dunkar discomusik, inte för att jag tycker om det men gör en springmix. blir ju less på dom gamla. speciellt när man måste lyssna på dom två gånger per springtur. men nu har jag iaf lite mer. har över en halv timma nu! får se om jag drar på gymmet senare idag. får se hur jag mår!/j

j'vla syster

godmorgon. jag vet, sent för att vara jag och vakna nu. men igår när jag skulle gå och lägga mig så där vid halv 12 kom min syster hem med 5 kompisar och började spela as högmusik och förfesta typ. jätte kul. dom drog inte förrän vid 1 och då skulle de in på krogen. kul för mig att höra på dom. somnade sen vid 2. ap kul. nu ska jag snart kliva upp, kanske ska ¨åka in  till stan idag och om jag inte har ont i vaderna så ska jag nnog på gymmer. om jag orkar det vill säga;)/j

jag dansar mig igenom livet

har varit och dansat somsagt. gick väl okej. dock så sprätte jag upp en säkerhetsnål så det blev snyggt, men men, tror ingen dör av det. nu ska jag kolla på två och en halv man. /j

jaha nu då

har ätit middag, pizza med pappa som vanligt haha. två timmar till jag ska vara på park.

fan va skönt

sov fån 3 till nu. fyfan va underbart! sova med kläderna under täcket på dagen är bland det bästa som finns! väntar nu p att pappa ska komma hem så att jag kan få middag..
/j

jaha`?

nu är jag hemma. har inte gjort s mycket idag. bakade tårta på hemkunskapen. fan va gott! sen hade vi so.. svenska då vi fick reda på betyget och fick äta glass och sen no då mathias madsen(jonte pappa) var där och pratade om lite saker! himla skönt dag. nu vet jag inte vad jag ska göra. ska inte ¨åka på eventet förrän 9. skönt/j

fredag

idag är det fredag, fick reda på att jag får mvg i textila meterial då blev man ju lite glad, nu sitter jag hemma och väntar på att det ska sluta regna. vid 3 ska vi börja förbereda inför eventet så hoppas det slutat regna när jag ska gå till bussen för min regnjacka har jag råkat lämna hus julle.
/hanna

woho!!

min religionsuppgift är färdig! vilket betyder att jag inte behöver kliva upp tidigt imorgon för att göra klart den, dock ska jag läsa igenom den imorgon innan jag skickar in den för att se om jag har råkat skrivit något konstigt för jag är hyffsat trött nu.
.
imorgon har jag sovmorgon till 12, efter det ska jag till park för att fixa iårdning inför eventet på park, som är ett ungdomsdisco för er som inte visste det. så alla från 6an och uppåt som läser det här, kom förbi en sväng, 40 kr är inte mycket och pengarna går ju faktiskt direkt till välgörenhet, det ända jag och mina vänner får är erfarehtet!
/hanna

orange

var ju somsagt på stan. letade skor. hittade inga. köpte det gula nagellacket som jag har kollat p nu ett tag. inkasserade även ett oranget läppstift. har letat efter ett hur länge som helst nu men hittar aldirg den där rätta färgen. men mamma tyckte att jag kunde köpa det här.
annars då. åt precis min andra middag för dagen. fan skärpning. imorogn är det fredag. jag har hemkunsskap. och lite annat. på kvällen ska jag dansa på hannas event men dom är dåliga p information tycker jag. ne men nu ska jagkolla p mina män ett tag!later julia

liten paus

i mitt religionsskrivande, jag är lite sur äver de ämne jag valde för det är skitsvårt att hitta information om de, men nu när jag har hållit på så länge tänker jag inte byta för jag måste bli klar ikväll. fan vad jag hatar när jag skjuter upp saker.
/h

en sån dag

gjorde mitt sista nationella i grundskolan idag. matte muntliga. piss gick det också.. annars då. gjorde ett läxförhör, skrev en rapport och sen inget mer. efter skolan (detta vid tiden halv 2, skönt att sluta tidigt!) drog jag och nylander till gymmet. länge sedan. en hel månad. sprang lite, köra lite mage och rygg och körde crosstrainer. sen stack jag hem och sminkade madde inför mössptagningsbalen!
om en liten stund ska jag ta bussen in till stan och träffa mamma. /j

checkdag

idag har vi checkdag på skolan. och jag ska göra nationella muntliga i matte. efter skolan ska jag och moa på gymmet. skönt!
förövrigt så blödde min syster näsblod och jag gick in på badrummet efter henne så nu mår jag illa. oskönt. ne måste göra nått åt det här/j

hittat klänning

hade börjat skriva ett inlägg förrut men var tvungen att springa till bussen. idag p dagen harjag varit en snabbis på stan med hanna. sen drrog vi hem till henne och kollade p dans med simon. vi tvingade han och han spelade gitarr. nu när jag kom lite smtt förbannat sg jag att min sista klänning hade kommit. ååå underbart. och den passar. så nu har jag avslutningsklänning och en klänning till middagen. score julia. nu saknas bara skor!
/j

gjorde en lista

en spotifylista och la in lite festival låtar inför sommaren. håkan är självklart den viktigaste artisten som jag ska på. han är verkligen ett måste. men hittade en lite minneslåt. om ni lyssnar riktigt noga så kanske ni hör mig;)
ramlar-way out vest
underbart eller hur! pepppepppepp

maran

min sista storsjömara är just avklarad. eller min andra ngonsin ahha. typ 40 minuter sprang jag på så jag är nöjd. nu sitter jag och åmar mig över mitt ansikte(känslig hud så det gör ont när man svettas) och dricker vatten och äter vindruvor. ikväll ska jag nog basta tror jag. /j

godmorgon

inatt drömde jag en sån här bra dröm som man inte vill vakna upp ifrån, men tyvärr var jag tvungen att göra de. hade jag fått välja så hade min dröm varit värklighet.
/h

never say never

fredrik tvingade mig att se på den, ganska ful film. vi har också läst våran favoritblogg, hehehe vad kul man kan ha!
/hani

fick hem mina klänningar.

skickar tillbaka 2/3. najsnajs. hoppas p att få den sista imorgon! insåg just också att jag måste ta tag i mitt tränande igen. imrogon börjar jag. dock måste jag ta det lungt med min axel!
/j

svarta

har varit på ansiktsbehnadling. fyfan va skönt det var! fixade även bryn och fransar. blev nöjd förutom att mina ögonbryn är för mörka... undrar hur fan jag ska lösa det...
/j

hata håltimme

har håltimme just nu, tror inte det finns något drygare.
/h

när man dansar


duktiga hanna

min dag har bestått av, körlektion innan skolan, gjort nk prov som gick ganska bra, skrivit manus till min och vanjas spanskafilm, putsat mina fönster på insidan, utsidan och emellan, det satt fast ca 17 getingar emellan som var döda, skitäskligt. nu har jag nyss ätit middag och nu sla jag skriva på min religionsuppgift.
/h

fråga

någon som vet var man köper Revlons färgbomb här i östersund?

morgonens trötthet

tröttheten som man känner när klockan ringer på morgonen. man fortsätter att snooza gng på gng men blir inte pigagre. jag har hunnit duscha nu oxå. är ändp inte piggare.. den här veckan mste jag vekrligen städa mitt rum. men har typ änd inge plugg så jag borde hinna med det. men klä på sig vore kanske ett alternativ.../j

skönare, ja jag menare

har just nu en icke fungerande axel. fy farao vad ont den gör..
på onsdag har jag en skön storsjömara också. hur fan ska man göra med den då. har för dålig kondis för att orka springa hela.. har även ett rum som knappt går att g in på. och en resväska att packa upp. men nu gäller det att orka igenom den här vekcan plus två dagar nästa vecka och sen är det typ över. lycka. min sommar kommer förövrigt att bestå av att träna, peace, utomlands, håkan, yran och dansläger. fyfan vilken bra sommar jag ska ha!
later babes!/j

vänner, glass och ostkrokar

har faktiskt varit lite duktig och läst igenom NKn en gång också!
/bananen

kortis

blev en riktigt kort springtur idag. men det är väl bättre än ignenting eller hur? och hunden var så jävla jobbigt. kanske tur för mina benhinnor oxå. funderar på att gå upp och skriva lite på min hemkunskap. ska ju faktiskt in i veckan... ska bada oxå. f bort lite av bus lukten../j

trötter

dansuppvisnignen idag gick väl hyffsat, bättre än igår iaf. kte ut på stocke och t vofflor. sen på vägen hem när mamma skulle handla somnade självklart bde jag och hannah(syster) i bilen.. skulle sova lite när jag kom hem. kunde självklart inte det.. men lite one tree hill har jag sett. om jag orkar ska jag snart ta mig en springtur. får se om vaderna vill/tigern

godmorgon

vaknade vid halv 8, satte på bb och tittade på gårdagens avsnitt, nu ska jag gå upp och äta och sen plugga lite innan det är dags att dra sig till folketshus.
/h

fredag den 20

idag hade jag min sista mattelektion på hela min skoltid, jag gjorde färdigt min mjukisdress (som jag förövrigt har på mig just nu. tänkte ta en bild, men min kamera har lagt av..) den är i alla fall superhärlig, kommer typ bo i den när jag är hemma, hehe.
/hani

dåligt

gick dåligt på genrepet, eller par gick typ bra. jag och bananen haha. gick och ropade det och lockade på henne. intern skämt!
nu ska jag snart äta middag, bra tid jag vet..
ska iaf köra freestyle på världens minsta scen.
/j

bränner

kul att jag tog på liniment på axeln och nu bränner det sönder och är alldeles rött!

sovmorgon in my heart

fyfan va underbart det är med sovmorgon. ska snart iväg och ha 4 lektioner och sen ska jag hem och sy danskläder och ikvöll är det dansgenrep
tänkte väl inte säga nått mer/j

skiter i det

nu skiter jag i att sy jävla danskläder tills imrogn. ajg blir ändå bara förbannad. fyfan!
och just när jag skulle ut och springa s började det regna. kuken

tjo

kom nyss hem. efter skolan gick jag och freddy och köpte mackor på gunter, sen åkte jag och pappa för att titta på ett par skor till mig, dock va dom antingen förstora eller försmå.. mina fötter suger. nu ska jag snart sy danskläder och sen måste jag plugga lite, wiho vilket kul liv jag har.
/h

skäms

dagen började med en engelska redovisning som jag inte hade tränat till. men det funkade väl. sen idrott och sen skulle vi prata med ngra från stockholm. sen kte jag ebba och jonna in till stan och käkade lunch på (ja tro det elelr ej) donken. jag tycker inte om det men ebba och dom ville det. daniel och erik käkade oxå med oss.
sen var vi på invigningen för våran. och helmi som skulle klippa bandet ville att vi ox skulle göra det. ååå va gullig hon är!
efter det gick vi på stan med daniel erik och jonte. haha fyfan va pinsamma dom är! haha aja tycker väl om dom änd!
puss j

underbart

älskar att min träning slutar halv 10. älskar att jag glömde min englska hemma under kvällen så jag har inte tränat p den. hoppas ni inser att jag är oseriös. men får ju inte klaga(eller hur  simon?) imorgon äre skola igen. på denna plats oxå. underbart.

spring mix

sitter och gör en till spring mix, dock är det så svårt att hitta låtar. och de rätta mixarna som jag vill ha.. fortätter med det här ett tag sen åker jag in och fixar tyger och tränar lite!
/j

fan vad jag suger

varför har jag inte pluggat något sedan jag kom hem? får damp på mig själv. nu ska jag sätta mig in i naturkunskapens värld, dna, m-rna, t-rna, mitos, mejos, ribosomer, fortplanting osv osv..
/h

tar en paus

frn mitt skrivande om veronica(engelska uppgift) och sitter och letar klänning. alla har ju typ beställt hem och jag hittar ingen som jag vill ha.. panik! skulle gärna vilja sova, ska nog lägga mig tidigt ikväll.

sminkat madde

har varit och sminkat madde efter skolan. som vanligt var hon panikslagen och hade bråttom haha!
iaf. har ju haft vårshow med niorna, kul men varmt. dock har jag skola imorgon... vanlig skola..
försökte hitta min engelska mapp nu oxå men gjorde inte det. fr skriva den imorgon.
/j

5 inatt

kom hem typ 5, halv 6 inatt. gick och la mig och sov lite men är fortfarande lika trött. vill sova mer! men ska till skolan om ett tag. berättar om sm sen

torsdag

hade nationella idag, läsförståelsen gick helt okej, men hörförståelsen var skitsvår, speciellt den sista texten! aja, gick och åt lunch efter provet, sen till spanskan och våran lärare kom aldrig så vi slutade! kom precis hem så nu ska jag packa för ikväll bär det av mot göteborg.
/hanna

helt död

fyfan vad jag inte är van att somna vid 12 och kliva upp halv 7. men aja. ska gå upp och äta frukost och ta en kopp kaffe så blire nog bättre. lite extra kul att min syster kom hem frn krogen nu.. skönt haha
idag äre skola. ett spanska prov som jag är så sjukt nervös inför och sen inte så mycket annat. när jag kommer hem ska jag packa och fixa lite saker. puss julia

bad ass

sket visst i att plugga och lägger mig och sover till 21/2 men. laterj

niorna...

har ju varit på niornas dans och det var ju... intressant. var med jonna, oliviag, emmaj och ebbaa typ hela kvällen och gick och dansade även lite.. nu ska jag sätta mig och plugga. kuuul. död tjej imrogon..

dans

har varit på dansträning, blev bara 45 minuter. sen hem och duscha och nu ska jag snart bege mig med evelina och alma till folketshus. där har vi niornas dans ikväll och vet inte vad jag ska tycka om det riktigt. mitt hr är ju helt hemskt iaf, hel flurigt, vet inte vad det är med det? kanske för att det är fuktigt i luften.. iaf, kommer hem ganska sent ikväll, får se om jag hinner pllugga nått då eller inte. måste ju iof.. faaan. /j

studdy

har pluggat i typ två timmar nu. bara spanksa, har inte hunnit med något mer. känns ju lite jobbigt men hoppas att jag har mer tid till det andra! ska på träning klockan 5 och sen på niornas dans klockan 7 så mste skynda mig hem i mellan!

oppsssi

glömde bort att jag hade en plugg sak till idag. inte så bra. fr välplugga lite när jag äter frukost då!

oj vad jag kan vara duktig ibland

idag har jag suttit och skrivit klart min idrottsuppgift, hade bara skrivit en halv sida förut och nu är den klar! när jag väl är lite sugen på att plugga då kan jag inte sluta förrän jag är färdig. så nu har jag betat av en sak på listan vilket käns bra.
/hanna

plugg?

har pluggat lite idag. som sagt läst ut boken. pluggat lite spanska(kan fortfarande inget!) och sen pytte lite matte. känner mig inte alls säker till mattenp imorgon.. hoppas det löser sig. har även börjat med min bok recension också. ja livet just nu består av plugg eller?
/j

tjobre

ännu en härlig dag! hade nk redovisning på morgonen, sen på hålet stekte vi lite utanför neu. kom hem  för typ en halvtimme sedan nu sitter jag ute i solen och njuter lite, för se vad man hittar på ikväll, måste plugga lite men skulle vara roligt att göra något annat nu när det är så fint väder!

/hanna

datorn i solen

inte det bästa kankse. fick slutade tidigare idag för vi hade spexfoto. jag ser ut som en bajs för erik hällde vatten på mig och självklart skulle fotografen ta den bilden..
aja iaf. har suttit och läst ut min bok nu. den var fakitskt väldigt bra enligt mig. ska skriva en bok reccension på den ox den här veckan. idag ska jag mest plugga. har ganska mycket spanska och göra och lite matte. har np imorgon igen. det är sista skriftliga om man inte räknar spanska. underbart!
tja!!

tre år

tre år går snabbare än vad man tror. fyfan...

måndag

idag hade jag körlektion innan skolan, sen led jag mig igenom hela dagen(ville ju vara ute) efter skolan mötte jag fredrik och vi köpte oss en glass och satte oss på torget och stekte. nu sitter jag hemma och har precis ätit middag bestående av grillad kykling och potatissallad, underbart! träning ikväll, ska försöka plugga lite innan de, har en redovisning imorgon, skulle ju vara bra att läsa igenom den lite.
/hanna

för sent

att sluta 20 i 4 en sån här dag känns ju faktiskt lite trist.. men nu sitte rjag iaf ute på baksidan och tänkte läsa i min bok. måste fan läsa ut den snart nu!!! hoppas ingen läser det här s länge det är sol. /j

tippar

tippar typ av min väska för den väger s mucekt, skönt!

trötter

oj vad jag är trött nu. dålig sömn nu de senaste  helgerna vilket inte är bra. spänningshuvudvärk har jag oxå fått pga av bussåkande så jag ska lägga mig och kolla p serier nu. i veckan då. då äre plugg som gäller ganska mycket. nästan inget tränande för att vila upp mig inför sm! åker på torsdagkväll(jag vet, det suger att jag bara fr busssömn innan fredagens tävlande)
/j

söndag

har tagit tag i lite plugg nu på förmiddagen, snart är det dags att åka in på träning efter de måste jag fortsätta med pluggandet för nu har jag massa uppgifter som måste vara föridga innan torsdag som jag bara skjutit framför mig. jag vill bara att det ska bli sommarlov nu orkar inte med skolan längre.
/hanna

rädd

är äntligen hemma från tävling och hemsk bussresa. tävlingen gjorde... ont i handlederna. vi var tvugna att ändra vran dans på typ 2 ronder.. men iaf. bussresan.. vid svensta så fick vi punka på ett däck. så alla började skrika att det lät konstigt av däcket och att det luktade bränt. flera på bussen vaknade av detta. dom gick ut och kollade men tydligen skulle vi fortsätta köra? men väldigt sakta. vi körde 30km/h när det efter en liten stund small till igen och bussen började luta ännu mer. vi fick stanna ochnu gick det inte att köra mer. det var mellan hackås och svensta. det var 12,05 då sa dom att det skulle ta en halvtimma för nästa buss att komma. bussen kom 12,50. skönt. då ahde man kunnat ringa skjuts. fy helvete vad jagär trött nu. och rädd. för smart som vi är satt vi där mitt ute i skogen och berättade skräckhistorier. det är i såna här tillfällen man ska ha pojkvän så man slipper sova själv. tur att jag har datorn!
/j

tävling imorgon

allt är packat, maten är gjord och står i kylen. klockan ringer 02,30 inatt. skööööönt. nu ska jag sleeeeepa./j

äntligen helg

veckorna tar för mycket krafter av mig. men nu är det iaf helg. orkar inte plugga riktigt än utan gör det kanske ikväll eller på söndag.. d jag orkar./j

pitcha låt

jag och maja har suttit hela kvällen och försökt pitca den jäkla låten till gruppen, när maja äntligen fick till de så hade hon ingen skiva att bränna ut den på, och de hade inte jag heller, kan det gå bättre eller? aja vi kom på ett annat sätt att fixa de på.
.
har varit hemma idag för jag mådde skit när jag vaknade, sov fram till halv 1, tog ett bad och började må lite bättre. nu ska jag sova för imorgon har jag nationella..
/h

orkar inte längre

allt bara faller ihop, allt brister. ta mig här ifrån

plugg,plugg och... plugg?

hemma från skolan nu. har haft matte nationella och spanska förhör och självklart lite annat oxå. men nu ska jag sätta mig och plugga lite tror jag. ha rju som sagt ganska mycket plugg. bara att sätta igång då!
/j

bad

hemma från ett dåligt gymnastik/freestylepass. handlederna dog och jag dansar för tungt och tycker själv bara att jag ser ut som en stor fet elefant när jag dansar. fan negativ.

krypa ner i sängen

skulle hemskt gärna vilja krypa ner i sängen och sova, men ne, jag ska iväg ppå gymnastik träning om40 minuter.. suck. aja, tagga med typ stukad hand och tumme. skönt!

sovit

helhopp. hade som sakt nationella i spanska i dag, fan vad de gick skit! aja, fick sluta efter nationella eftersom jag inte hade något i-val, så nu har jag sovit ett tag, mycket behövligt med min förkylning. ska ta mig en kopp te nu innan träningen och lite c vitamin!
/hanna

vad jag ahr gjort idag

min dag började piss. hann ingenting imorse och trodde att jag hade tappat bort min nyckel i lördags. på englskan kom jag inte på vad jag skulle skriva om och en massa sånt där jobbigt mer. men vid lunch så vände det. olivia kom på var i väskan jag kunde leta och jag hittade min nyckel. jag slapp en sak på spanskan och sen ahnn jag klart på syslöjden och åkte med den tidiga bussen in!
.
efter skolan gick jag till frisören och klippte av mig halva skallen, men blev ändå nöjd! fick massor av komplinger så blev jätte glad! sen gick jag ner på dawes och åt middag och kollade på bring it on och sen dansade jag. handleden mmin är pajj och jag har freestyleträning imorgon... hmm. men aja!
.
har även hunnit pluigga lite nu på kvällen. och nu kan jag inte skriva för haandleden gör ont!
/j

håller på att bli sjuk

och det har jag inte tid med, har pluggat lite nu efter träningen. imorgon har jag nationella hela förmiddagen. efter skolan har vi gruppträning. ne jag måste lägga mig nu så jag kommer upp imorgon eftersom det är förbjudet att komma för sent!
/h

bilder från igår

/h

plugga

jag och hanna har pluggat lite nu på kvällen och ätit chokladfondue. jag har inte fått så mycket gjort dock. lite engelska gramatik(förstår inte varför jag inte får in det i huvudet) sen har jag försökt träna lite på svenska orden inom andra världskriget som jaghar till på fredag. får skriva klart min rapport i veckan och fixa lite med pluggandet då..
.
måndag:
- skola
- frisör
- träning
'
tisdag:
- skola
- gruppträning
- freestyle träning
'
onsdag:
- skola
- tävlingsträning
- mqkväll tror jag
- extreme träning (kanske?)
'
torsdag:
- skola
- gruppträning
- teknik träning
'
fredag:
- skola
- packa sen åka till tävling

desperate housewives är bättre än plugg

skulle plugga men hade inte så mycket lust. fy helvette va jobbigt det är att plugga. orkar inte. (älskar att klaga)
har skrivit 2 meningar typ i en uppsats. måste ta tag i mitt liv. men behöver lite mat.  kan ju säga att det är 6 veckor kvar i skolan och för mig 22 dagar! underbart
/j

träning

har varit och tränat det mesta av dagen. och hej och hå vad mina handleder gör ont./j

valborg

spenderade mestadelen av kvällen hos petter och johanna. riktigt kul. men nu ska jag snart sova vi hrs/j

RSS 2.0