inte sätt solen någonting idag förutom igenom en bilruta

som jag sa, 8 i morse hade jag risk 1an, som höll på till halv 11 men en fikapaus, efter de gjorde jag test och åt. sen vid halv 12 åkte jag upp till halkbanan, va där till 4, åkte tillbaka till körskolan och gjorde klart ett test sen cyklade jag hem. kom hem för inte så länge sedan och nu sitter jag och äter och är utomhus för första gången idag, synd att man skulle missa en så fin dag, fast nu har jag i alla fall båda de sakerna gjorda villket känns skönt.
.
julle värkar ha de bra på peace så ni vet att hon lever, hehe
/Hanna

hataratthamunsår

hejhej, har varit härligt väder ute idag, jag glömde bort att dricka mycket vatten och vick superont i huvudet vid halv 4 så gick in då ett tag, sen åkte jag och min bror till ica och köpte jordgubbar och twister, sen cyklade vi till dollarstore. efter middagen har jag spelat lite fotboll, kubb och slagit brännboll, min bror råkade även förstöra en ruta på huset, duktigt, duktigt. ska snart lägga mig för imorgon har jag riskettan klockan 8 på morgonen och halkbana klockan halv 12 så är uppbokad hela förmiddagen, hoppas det inte blir allt för fint väder bara eftersom jag inte kan vara ute.
/hanna

p&l

har sovit jätte dåligt inatt, har vaknat hela tiden.. konstigt:S men nu är jg iaf vaken och har duschat! ser ju ut att vara fint väder iaf så jag tar på mig shorts när jag åker! vi drar nog vid 8 någongång! aaah jag är typ nervös!!
/////J

blod

jag som aldrig rakar benen skulle raka bort det sista efter att jag hade epilerat idag, klantig som jag är råkade jag självklart skära mig. jag som inte tål blod. detta resulterade i att jag trodde att jag skulle svimma och spy. är fortfarande jätte yr nu så försöker få i mig lite vatten. fyfan för blod

peppar

har packat in allt i bilen förrutom den sista drickan. imorgon bitti så drar vi till peace and love!
kom hem och åkte direkt på en fotbollsmatch. var där med syster och hennes kompisar, trevligt trevligt! nu ska jag snart bada och epilera det sista, sen ska jag nog sova och imorgon kliver jag upp tidigt. innan 7 till och med och tvättar håret innan vi kör ner till borlänge. peppad tjej!!!!!!
/j

middagnummertre

sitter och äter min trejde middag i min härliga mjukisdress by me som jag förövrigt inte tror att jag visat så tänkte göra de nu
nu ska jag dra på en film
/H

hoppas vädret är som lovat imorgon

i så fall blir det att åka till körskolan på morgonen och sen steka lite i solen(:
.
idag har jag och min bror fårr våran kyl hit ner, så imorgon ska vi köpa en bänkskiva, det kommer bli finfint! så nu är det bara till att fylla kylen med föda så behöver jag bara gå utanför dörren när jag är hungrig(Y)
/haniii

soooool<3

idag har det varit lite sol igen. jag har varit ute och gtt med hunden i typ 40 minuter. sen har jag legat och solat i typ en timma. nu börjar det blir sämre, iaf om man kollar på baksidan, men på framsidan ser man inte det?
aja har ftt pytte lite färg nu i tv dagar iaf!
va fan ska man hitta på idag då? jag kan inte springa för beninnorna gör ont. ska man kanske baka? det lät kul!
här är dagens klädsel:
lite för stora shorts från weekday haha, bikini hm för länge sen, och min älskade keps!!

bråk

jag och hanna var och tränade och det gick väl sådär. sen kom jag hem och ser att min jävla syster ska ta min hatt. och hon kommer förstöra den. det vet jag ju. hon förstör ju alla mina grejer. ifall jag lnar något av henne är det iaf helt eller som det var innan när hon får tillbaka det. men men, sen började hon tönta sig för att hon tror att hon kan köra med mig som hon vill bara för att jag är yngre. så sjuuukt irriterande, hon fattar inte hur hon beter sig ibland tror jag..
/j

sallad for dinner

hur gott är inte det p sommaren? för idag är det sommar. det är vädret räknas som bra/helt okej väder, så då förstår ni vilka krav jag har på sommaren;) har iaf varit på stan, handlat lite nödvändighete + ett par byxor och ett linne. ikväll är det gymnastik träning, wihooo!
/j

stan

var ute och sprang/gick ett tag som sagt. vaderna gjorde lite ont och jag blev allergisk. nu ska jag ner på stan och inhandla lite saker!/j

måndag den 27

har tagit fram resväskan nu och börjat fundera på vad jag ska ha med mig så jag inte glömmer något viktigt! åker ju ner till stockholm om en vecka, och om 8 dagar till palma, jag längtar!!
/hanna

yoyo

vaknade fett tidigt idag, dock gick jag inte upp då, de kändes onödigt tidigt att gå upp 10 i 7 så jag somnade om efter en studs vridande i sängen. har varit på körskolan idag ett tag och gett mig in på repetitionsfasen.
.
jag hade hoppats på mindre måln idag men de ser inte ut som jag fått vädret på min sida som vanligt.
/h

running girl

har nu legat ute ett bra tag, legat och läst. men tycker ändå att det blir lite segt så jag måste ta en lite paus. har bytt om till springskor shorts och sporttopp! har dock lite ont i benhinnorna?:S vart kommer det ifrån? aja, jag orkar inte bry mig idag. har legat ute och lyssnat på musik. börjar få lite panik över att jag inte har packat. måste göra det ikväll!
men jag ska inte ut och springa än, om typ en halv timma kanske!:)

uppskjutarn

vad har hänt med mig? jag hade för ont i huvudet för att springa igr och har fortfarande inte sprungit idag, inte ens förberett mig.. men ska nog göra det lite senare iaf, har ju träning ikväll s den kan jag inte skippa men jag hoppades på att ha sprungit idag också. och jag mste p stan. just nu sitter jag ute i molnen(solen är inte framme) och försöker blir brun. jag tror inte att det går så bra när jag sitter med keps p huvudet och dator + shorts hehe.
men får väl ta det lilla jag kan bli när jag är utomlands. dock ker jag ju med hanna som blir JÄTTE brun..

baksmällan 2

jag hade en biobiljett som går ut om någon dag så jag och hanna passade på att g på baksmällan  2 eftersom att vi även gick på ettan på bio! den var självklart väldigt rolig och jag och hanna garvade nog högst tror jag hehe. nu är jag hemma och ligger i sängen med min one piece(jag lever typ i den) ska nog sova om ett tag. imorgon ska jag träna, sola tror jag handla lite inför peace mm och mste nog packa lite. jag suger på det!
/j

20110626

tjabba bloggen, har precis ätit middag nu ska jag byta till lite varmare kläder för ikväll ska jag på bio och det lär vara kallt när man ska hem och så är det alltid så kallt i biografen.
bjuder på en fin bild på mig och julla från sm när vi va på lisseberg i regnet
/hanna

ont i huvudet

självklart var jag tvungen att jobba typ den dag då det var fint väder.. vilket resulterade i att jag fick ont i huvudet. så jag sitter just nu och försöker få bort det.  ska nog ut och springa sen och efter det bio! men nu ska jag vila./j

tjabba

ganska soligt ute idag, ganska skönt. vaknade ganska sent, gick upp och åt vid halv 12 och åkte iväg med pappa och handlade lite grejer, kom hem vid halv 2, satt mig ute ett tag för att vänja huden med lite sol innan utlandsresan. jag var nyss hos mina gamla grannar och började sakna mitt gamla hus, så mycket bra har hänt där, de va så mycket bättre än de nya huset.
/h

uppe med tuppen

och trött idag igen. men piggare än igr iaf. men nu kommer jag längta efter att sova efter jobbet hela dagen. men det kan jag inte. för jag borde verkligen ut och springa. har inte gjort det sen i torsdag och börjar känna mig plufsig. så hoppas att jag gör det. sen ska jag nog på bio ikväll!
självklart är det fint väder ute, iaf just numen jag tror inte att det ska hålla sig lika fint hela dagen dock..
ne nu ska jag kolla vädret!/j

rostbiff och potatissallad

är gott kvällsfika!
/h

kan inte somna

nu kan jag självklart inte somna bara för att jag vill. jag har kommit på att jag har jätte svårt att somna på sommaren och känner mig ensam för när det är skola osv däckar jag på en gång av utmattning men nu tar det lite tid haha.
annars så kan ni ju veta att jag har ätit hur mycket som heelst idag. säkert gått upp flera kg hehe!
om jag inte kan somna så går jag kanske upp och glr mat hehe!/j

sleeeeeep

har precis sovit i två timmar, underbart skönt. vaknade av att min systers kompisar kom. de undrade varför alla sov hehe. mammaoch pappa äter äcklig mat, fr se om jag tar n¨ågot annat!
just det, jag mste ha gtt i i nått igår för jag har blmärkenpå hela sidan av mitt lår:O
/j

4 timmar

sov bara 4 timmar i natt och sen har jag jobbat 9 timmar. sköööönt. nu ligger jag och myser i min one piece, underbara maja som ha fixat den åt mig. mina planer för kvällen är att sova. jag jobbar nämligen imorogn med!
ne men jag har inget vettigt att skriva/j

slängde ihop en ny header

lite snabbt, var så trött på den gamla, klicka på f5 om ni inte ser den.
förut
nu

lördag

midsommar igår och det var roligt, vi hann med mycket på en kväll!
.
just nu har jag precis ätit och tittar på vänner, får se vad jag hittar på idag.
/hanna

IDAG är jag trött

kom hem ett. somnade typ två. sen vaknade jag vid tjugo över tre och låg vaken till fyra. tror ni att jag är jätte pigg nu eller?
ni förstår inte hur lockande sängen är. men jag är uppe tar en kopp kaffe och snart ska jag p jobbet./j

midsommarafton

har precis varit och handlat mat, ska väll snart börja laga den, måste bara se när julle kommer, bara för att min kamera häntligen har börjat fungera så ska ni få en dagens outfit
och en bild på lille tjorven
/h

trött redan

det känns faktiskt lite skönt. då kanske jag kan somna också. imorgon är det midsommar. jag jobbar, och p kvällen ska jag väl hänga med ngra vänner och försöka att inte tänka på att jag jobbar på lördag också! tror att jag ska se om jag kan träffa maja på lördag kväll en snabbis. hon har en sak till mig:H gah, mste ta ut pengar också..
jobbar även söndag och sen kankse bio på kvällen. ska vara bra väder nästa vecka ser det ut som. underbart. kankse hinner f en gnutta färg innan p&l.
later j

lite trött men

är hemma frn jobbet nu. lite jobbig dag. har gjort över 100 mackor idag. vi förberedde lite inför imorogn!
fick en kortlek och en jojjo av min chef dock, det var lite kul!
nu tror jag att jag ska ut och gå, har typ inte tränat ngonting den här veckan och kommer inte hinna det. så en promenad känns nog bra!
/j

lycka

skulle ju lämna in min kamera idag, vid halv 12 åkte jag ner på stan för att göra det, gick till expert och killen jag pratade med sa att det kommer kosta lika mycket som kameran är värd att laga den, jag blev depp, men jag frågade om det kanske kunde vara batteriet eller laddaren det var fel på, han satte i ett nytt batteri och kameran startade! jag blev överlycklig och efter de började även mitt egna batteri att fungera, tror han som jobbar där har magic fingers för sist det var fel på min kamera fixade han det också så där lätt. sen gick jag till körskolan och klarade fas f, nu har jag bara repetitionsfasen kvar så nu är det bara att nöta så mycket som möjligt.
.
tror jag ska sätta på en film och äta något gott nu!
/hanna

uscha trött

jag är jätte trött. kunde inte somna igår, kändes som att jag hade en ångkamin i sängen! sen ringde min syster mig precis närjag hade somnat också så jag var helt borta då haha..
men nu måste jag gå upp/j

baJS

varför har jag inte lämnat in min kamera än?? hatar mig själv just nu, ne fan imorgon SKA jag göra det, även om jag inte hittar det där jävla kvittot och kartongen. hoppas det går fort att få den lagad vilket de inte lär göra...
/hanna

syr

skulle packa, har till och med hämtat väskan som jag ska när jag åker utomlands. har lagt ner handdukar i p&l väskan iaf. och två shorts och två tröjor. bikinis har jag också packat. måste låna sovsäck av hanna också. men nu ska jag öppna väskan också!
/j
semester

vågat

lngklänning och oranget läppstift, vgat idag. skulle ha solat idag men orkade inte. kakan blev god iaf och har nu fått mig ngra skratt med en vän. ska snart till hanna./j

bakar på och ett svar

håller på att baka. dock ser det jätte äckligt ut haha. hoppas det blir gott!
ska på dollarstore sen idag och kanske stan.
fick en fråga!

vart i spanien ska ni och vilka datum blir det?? :D
vi ska till mallorca och åker den 5!

klarar inte av det här

blev sur på min mamma för nu hade hon krympt ett till plagg. hon krympte mina älskade haremsbyxor förrut och nu min favorit kofta. det var en lång som gick ner typ halva låren. hur lång tror ni den är nu?
så iaf drog jag ut och sprang. sprang frn mig upp till lillsjön och runt där och sen hem till hanna på 30 minuter. hade ett jävla tempo de första två km. men skönt vare. fick ur sig lite ilska, dock kom jag hem och efter 1 minut, ja en, så var jag as förbannad på pappa igen. seriöst. jag kan inte vara hemma när dom är det..
/j

svensk sommar

oj vad härlig den svenska sommaren är, de två första dagarna på lovet hade jag ett litet hopp om att det skulle bli bra väder, men inte nu länge. aja jag får hoppas på värme när jag och julla drar till spanien, det är ju inte allt för länge kvar dit nu, wihoooo!
haha, kan inte annat än älska den här, vill typ ha en hemma och rama in
/hanna

dragit av en sena

är hemma från min kiropraktor. trodde att hon skulle bryta nacken av mig en gång, haha!
tydligen så har jag nästan slitit av en sena i min axel också, inte konstigt att jag har haft så ont.
sska väl snart äta middag och sen ska jag baka. /j

mjukisdress

efter ca 8 timmars jobbande ute i blåsten/regnet/kylan sitter jag nu i mitt rum med min mjukisdress, hämtar hem en ny film och har laddat upp med en fet tallrik fil och flingor och en mugg te för att bli varm.
/hanna

spännande

tog det lugnt idag på gymmet eftersom jag är förkyld. det är ju viktigt att lyssna på kroppen! just tittar jag på ett jätte spännande avsnitt. kan inte skriva!/j

börjar bli förkyld?!

jag tror typ det, börjar nysa och var täppt när jag skulle sova igår..
hanna sov här igår. vi var ju först och tränade på park, det gick väl sådär. jag flög och landade på huvudet.. ajaj
idag då, hon fick gå upp tidigare än mig. men jag klev upp kvart i 9 iaf. ska ka till gymmet vid 10. vara där ett tag, ka hem och g ut med hunden sen ska jag äntligen åka till min kiropraktor. har inte varit där sen i mars med min rygg och nu ska jag dit med axeln!
later/j

dissen

glömde ju att berätta om dissen jag fick idag på gymmet haha! jaf var nere vid styrkemaskinerna, typ vid handlarna och körde lite. i närheten av mig är det även några gubbar i 30-40 års åldern. de står och diskuterar yran och vad de ska se på yran. en av dem skämtar och säger att han ska se håkan hellström. då svarar en annan att han varken kan dansa eller sjunga. ungefär då så inser dem att jag står där med håkan t-shirt. ahahha fan va kul det var!

shoppat

hejhej! min dag började som sagt med att jag var på gymmet imorse. var dock ganska slö men men. sen gick jag in och badade med min kusin och åt lunch där. efter badet drog jag in på stan och gick först lite själv och sen med hanna.
en av mina underbara webcam bilder.
så här såg jag ut idag
topp lindex
keps tills jag ska utomlands. så att jag inte blir vit i huvudet)

måndag den 20 juni

vaknade klockan 8 av mig själv, men tyckte det var för tidigt att gå upp så jag sov vidare till halv 10. klev upp och åt sen hämtade jag mitt pass innan jag åkte till körskolan för att köra lite och plugga reori. klarade fas c idag så nu är det bara en fas kvar innan repetitionsfasen, har inte riktigt lika mycket panik nu. när jag kom hem åt jag och hjälpte papi med lite saker på taket, åkte till bygmax och sen till stan för att träffa julle. kom nyss hem från stan nu ska jag gå upp och se när vi ska äta middag.
/Hanna

såklart

skönt att sova lite längre denna natt. fast vaknade av mig själv vid sju men somnade om och klev upp vid 08,20. har ätit frukost nu,( ja frukost och inte lunch:O)
och självklart är det fint väder den enda dagen som jag har planer, antingen det eller s är det fint när jag jobbar.. när jag ändå pratar om mina planer så:
- först vid 10 s ska jag på gymmet ett tag
- sen ska jag på badet med min kusin som bara är uppe i några dagar.
- efter jag har varit på badet måste jag åka på stan för att handla ngra viktiga saker
- ikväll har jag gymnastikträning
that's it!
/j

hard work work

har jobbat 9 timmar idag igen. skönt skönt. men nu är jag ledig i 3 dagar. ska fixa min axel och handla lite saker och även packa. ska även försöka träffa lite vänner om jag hinner. sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag. kommer vara riktigt pigg på lördag hehe! ska faktiskt ut p fredag så! men men! sen åker jag nästa vecka! underbart!
haha jag älskar typ bilden. jag är äcklig och ful men det är änd ntt fint med den!

söndag

halloj, idag har jag spikat papp uppe på garaget, jag och bror har även fått våran frys så nu är det bara att vänta på kylen. nu har jag lagt mig under täcket efter en skön dusch. får se vad som händer idag.
/h

godmorgon

blev ingenting jag gjorde igår. åt jordgubbar och sånt med min släkt sen la jag mig i sängen och pratade med en vän och kollade på greys. somnade lite tidigare igår iaf, så fick lite mer sömn, men är ändå trött idag. men imorgon jobbar jag inte, så d kan jag sova. men nu sk ajag snart åka/j

jobbjobbjobb

har jobbat idag med, idag blev det 9,5 timmar. men nu börjar fötterna bli vana så jag får inte riktigt lika ont! toppen. nu är jag hemma och vi firar min mormor s min morbror är här med min kusin också, de bor egentligen i götet!
mysigt! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vill typ göra nått mer än att bara sitta hemma.. men får se!/j
äcklig bild på mig men! klassressa ja tack!

nöjd!

kunde inte somna igår heller när jag ville, så är lite trött nu men piggare än vad jag var i går iaf! min syster är dock en sur bitch på morgonen så det är inte s kul att behöva väcka henne.
men fan va nöjd jag kommer vara, medans alla andra ligger hemma och är bakis, eller iaf väldigt trötta för dom har varit uppe för länge så är jag på jobbet och tjänar penga. mowahahah!
just det, någon frågade vart jag jobbade, på ett fik ute p frösön!
/j

sega inlägg på kvällen

känner att alla är ute och festar medans jag ligger hemma. men orkar inte. och självklart kan jag inte somna nu heller. fan. bara för att jag ska upp och jobba tidigt. samma känsla varje kväll. btw så hoppas jag inte att ni tolkar det som hanna gör. men hon är ju lite segocks¨å!
jag och mitt greys klarar oss bra. eller ja, nästan då. har ju bloggen också. hehe.
ne men nu vill jag sova, och sen upp och jobba!
later, julia

haha skön

somnade precis i lite mer än en timma. är jag trött eller vad? vet inte vad jag ska göra och hanna är inte inne eller nått. hmm. funderar p att ta p mig shorts och stor tröja. mycket skönare juuuuuu!
.
ne pratade precis med hanna. inge lockande att g ut. så trist är jag! haha. men ska snart äta middag, får se vad jag gör sen helt enkelt!/j

trött

har jobbat i 9 timmar idag. s nu är jag lite trött i benen. har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. börjar jobba 8 imorgon med..
skulle typ kunna få för mig att sova nu. ne men om jag orkar kankse jag myser med nån vän:)
/jtv och en halv vecka!

fredag den 17

har fortsatt med slitandet idag, var sjukt trött när jag vaknade så jag höll på att somna i början. men vid 10 drack jag kaffe och blev piggare! hade tänkt åka på förskolan efter lunch men de stängde vid 1 så jag fortsatte slita fram till 3. har lyss fikat, tror jag ska sova i typ 20 minuter eller nått nu för jag är så trött.
/hanna

trött

somnade inte förran typ halv 1 och har hållt på att vakna hela natten. gör alltid så när jag vet att jag måste upp tidigt.. är väldigt trött just nu och ska snart gå upp och tvätta ansiktet och sånt så att man blir lite pigg;)
kanske blir pigg när jag kommer bort till jobbet, och det är ju inte riktigt brist på kaffe där!
haha later jpigg?

träningsvärk

har ätit igen. måste fan skärpa mig nu!!
har varit ute och gått med hanna också. ett försök att få bort träningsvärken. hehe. det konstiga är att trots att jag har träningsvärk och är trött så vill jag ut och springa! haha beroende. dock omjag skulle klä på mig så skulle jag inte vilja det längre. fr spara min springenergi tills måndag. nu ska jag känna mig lite ensam igen. vet faktiskt inte varför jag känner mig så.. får väl söka sällskap hos en vän snart, hehe
/j

drar iväg


lyckan

fan va lycklig man kan vara klockan två på natten med några underbara vänner! saknar redan min klass, hur hemskt det än var ibland. så saknar jag den. iaf vissa.

har gymmat idag också. körde lite trampmaskin, styrka och snabbspurt på 10 minuter. och ja, jag har börjat med styrka igen. har inte kört det p ett halv år. men nu kör jag igen!
imorgon jobbar jag. då gör man iaf nått! börjar dock 8 vilket känns lite halv jobbigt!/j

en vecka

nu har snart en vecka gått på det här sommarlovet, och vad har jag gjort? suttit här och tränat? när faan ska man börja göra saker? när ska solen vara framme och när blir det varmt? jag vill ha molnfri himmel och värme så att man kan vara ute!!!!!! det här är fan inte sommarlovsväder? det har regnat varenda dag. inte konstigt att man blir less!/j

vaken

är vaken lite tidigare idag. ganska skönt. vet inte vad jag ska göra idag. ska iaf på gymmet vid ett. men orkar nog inte springa idag heller. har fortfarande träningsvärk hehe! men ska iaf dit. ikväll vet jag inte och sen resten av veckan så ska jag jobba!:)/jtävling!

mycket inlägg

det blir mycket nu på sommarlovet när vädret suger och jag inte jobbar. ligget just nu i sängen. försökte sova, men kunde inte. jag ville skriva av mig. kände mig ensam eller nått. vill ha sällsap, vill kunna ligga på min högra axel i mer än en liten stund. fan klagomål. men sånt blire ibland.. hejdå och godnatt eller nått/j

mat(L)

fotbollsshorts och smtröja. underbart skönt efter en kall cykeltur hem efter freestyleträning! gick typ hyfsat bra. har precis ätit ännu en gång. hehe fan va jag äter! men men. får väl vara fet då:) nu ska jag snart g och lägga mig. sover jämt också. men va fan ska jag göra?/j

hungrig som en varg

ska äta om2minuter sen blir det till att dansa! idag har jag fixat pass och slitit som fan med takbytandet, kunde aldrig tro att det är så mycket som ska göras. jag trodde bara att man behövde ta bort de gamla takpannorna och lägga dit nya, men så är det ju icke.
/h

BRING IT ON

har sett 1-5an idag! fyfan va man vill dansa, och va kär haha! sån jävla lamekärlek i filmerna. men s mysigt hehe! ska snart och träna igen! aah kul att f dansa. dock måste det ju sluta regna. buhu/j

leka

har varit med moa och lekt på gymmet. och då menar jag verkligen lekt. orkade typ inte springa någonting, så vi lekte på maskinerna! är hemma nu iaf. och här fr man ju inte använda kranen eller toan. kuuul/j

godmorgon

mina älsklingar är här nu(byggjobbarna) dom lter lika häligt idag såklart! och nyss kom dom och sa att dom hade rkat göra sönder avloppet, så jag får inte gå på toa eller dricka.. panik. jag vill liksom borsta mina tänder.
idag då. ska på gymmet med moa och rebecka ett tag. har dock fortfarande stretchvärk. det är inte bra att ha uppehåll från träningen i en vecka haha! tror jag ska fråga hanna om hon vill testa köra lite gymnastik med mig sen. har inte gjort det sen sm typ. har s ont i axeln..:( men orkar inte bry mig löngre.../j

jobba

om det inte regnar imorgon så ska jag upp klockan 7 och hjälpa till med vårat takbytande och tjäna lite pengar, kan behövas inför sommaren. så därför ska jag lägga mig nu om jag ska ta mig upp vid 7.

grattis på födelsedagen älskade mamma,
hoppas du har det bra,
saknaden är obeskrivlig♥
/hanna

so you think you can dance

de är ju när man ser på det man bara vill dansa balett och contemporary! dom är så sjukt viga, starka och självklart duktiga! fyfan. varför kunde inte jag få vara så? ååå va jag vill dansa. men kan itne. min fuckade axel. blev less och testade att köra styrka. va fan. har jag ont kan jag lika gärna ha ondare. hehe!
mamma ska ringa min kiropraktor men hon verkar ju helt efterbliven, hon fattar ju typ inte att hon ska ringa eller nått? fattar hon inte att jag måste träna. men ska iaf ringa en sjukgymnast själv imorgon så länge.. kan ju liksom inte åka själv til åsarna..
/j

gamlingen

nu är min gamla mobil tillbaka. eftersom att pappas gamla inte har fungerat på hela tiden som jag har haft den så var det dags att byta tillbaka. var tvungen att ta ett batteri från en annan också. snacka om att jag sliter ut mobilerna..
vad ska man hitta på nu då? orkar inte göra något ikväll heller tror jag.man blir ju väckt så jävla tidigt i det här huset./j

tjo

hade körlektion idag vid 11, efter de stannade jag kvar på körskolan och pluggade lite teori. nu ligger jag i mitt rum och har bajsont i magen och väntar på att de ska gå över, för snart ska vi till kyrkogården.
.
kom nyss på att jag måste fixa nytt pass också eftersom mitt gamla har gått ut, så ska göra det imorgon!
långa sanne och långa jag
/h

fan va skönt

har varit och tränat i två timmar. fyfan va skönt det var. sprang i 40 minuter också. underbart skönt!
nu har jag gjort mitt för idag. och snart gr byggjobbarna nog hem också. det blir ännu bättre. ahha
/jsnart s

lipsill

att gråta till tvprogram och filmer, det är något som jag är grym p. fyfan. måsste sluta. hatar speciellt när det handlar om barn..

till ngot helt annat. ska på gymmet idag igen. med moa vid 1. lär väl ska dit onsdag och torsdag också för sen jobbar jag resten av veckan. skönt! pengarna behövs ju alltid vettni!
men nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla på greys medans ipoden laddas!
lipsillen på skolavslutnignen

AHHHHHHHHHHH

FÅR DAMP, DOM HÅLLER PÅ ATT BILA HÄR IDAG IGEN. MAN HÖR JU FÖR FAN INTE VAD MAN TÄNKER. ALLT MAN HÖR ÄR DET DÄR JÄVLA LJUDET!

att man inte ska få sova

först så vaknade jag jättetitigt at att pappa håller på att byta tak, kunde inte somna om. sen kom lillkatten in i mitt rum å va skitstörig. vem fan hade öppnat min dörr?
/h

jag vill utomlands

när man serbilder på facebook på folk som är utomlands vill man ju bara boka förfan!

söta jonna

åå jonna kom hit för att lämna lite saker innan hon åkte. och fick världens finaste brev av henne. tårarna kom när jag läste det. loveu
en bild på jonna och min andra fina vän jonathan. åå va ni är vackra

bye

hejhej!
har varit på stan idag och sagt hejdå till jonna som åker! fyfan, vi kommer inte att träffas på en månad!
vi satt och fikade på pause i typ två timmar också, riktigt mysigt. sen stack jag på gymmet. jag såg en brud som sprang en mil på typ 52 minuter. jag är typ stolt när jag springer en halv mil. vart fan får folk "springhjärnan" ifrn?
ikväll vet jag inte vad som händer. är jätte trött som vanligt!
/j
<3

måndag den 13 juni

i morse klev jag upp halv 11, åt frukost, åkte till körskolan, klarade fas b, åkte hem, åt lunch och nu sitter jag i vardagsrummer med pappsen och dricker kaffe. får se vad som händer idag.
/h

hade ställt klockan

men vaknade inte av den haha, jag som skulle ut och springa innan jag skulle på stan. vaknade istället av att dom började bila. det burrar alltså och dunkar i mitt huvud typ. de gör det i rummet bredvid men lter så sjukt högt!
måste väl kliva upp om jag inte vill dö här../j

trött tjej

har precis kommit hem efter ännu en mysig kväll. jag hanna och fredrik drog till önsjön och badade. det var fan skönt i vattnet! dock regnade det lite men de gjprde inte mycket. efter det drog vi p ica och sen hem till hanna och vi skulle se på film. jag sov hela filmen haha! standard. sen h'nde inte så mycket mer och självklart tvingade jag fredrik att skjutsa hem mig tidigare;)
/j

home again

har jobbat idag med. har ganska ont i fötterna. men idag kom hanna och fredrik och hälsade på mig så det var mysigt. annars då. dom fick skjutsa hem mig också så nu är jag hemma. har beställt kina tillmiddag men jag är mätt. haha kommer bli fet nu när jag har börjat jobba på fik! aja hehe..
ikväll ska jag, hanna och fredrik åka och bada. och imorgon ska jag träffa jonna på stan innan hon åker. kommer sakna henne som sjutton. i tre veckor är hon borta och dagen som hon kommer hem så flyger jag till spanien. :(

sova

fyfan va jobbigt. ska snart och jobba, är dödstrött. min syster väckte mig halv 6 imorse också. helvette. men inatt ska jag nog sova haha!/j

sleeping in my car

har varit ute och åkt bil med hanna och cazzi hela kvällen! riktigt mysigt. vi har varit på andersön mm. blivit jagade av bilar och allt haha. men nu ska jag sova för att vara pigg imorgon p jobbet. börjar 9../j

pics

några av tjejerna i min klass

fan va fina ni är mina underbara J'n! ni betyder allt(L)

fyfan va jag är trött

har stått upp i sju timmar. det var typ 35 grader inomhus på jobbet. de som var där och fikade hade shorts och tyckte det var varmt. jag hade svarta jeans och förkläde över hela benen. sen vid 3 någon gång så blixtrade det till och åskade direkt efter och så var strömmen borta.. blev en jävla massa disk när vi inte kunde köra diskmaskinen.
men ikväll ska jag hänga med cazzi och hanna. först ska jag vila fötterna../j

jobba, jobba, jobba

ska sticka iväg och jobba om en liten stund nu. är lite trött, men det går bra. vet inte hur länge jag ska jobba idag. men skriver mer sen/j

20 min

kom hem för 20minuter sen. underbar kväll med tjerna i klassen mm. imorgon blire jobb. nu sova/j

skön kväll

igår hade min klass klassfest som började med grillning, kubb spelande, och lite amerikansk fotboll, sen spelade vi brännboll med den andra neu2an, sen var vi några som åkte ner till storsjön och badade! riktigt rolig kväll, bilder finns på fb.
.
kom hem till julle vid 3, vaknade vid 20 över 10, lockade julles hår, sen åkte vi till storsjö för hennes avslutning, jag fick vara lite fotagraf. sen fick jag äfterlängtad tårta, drog till stan en snabbis och sen till julia för att äta mer tårta.
.
ikväll har jag ätit god mat och mer tårta, efter de åkte jag in till badhusparken och träffade några tjejer i klassen som jag varit med hela kvällen. nu är jag hemma och ligger i sängen och tittar på vänner. det har varit en grym start på sommarlovet.
/h

FÖR JAG HAR GÅTT UT NIAN

hemma frn skolavslutningen! nu har jag gått ut grundskolan. fyfan va skönt. har hur mycket bilder som helst som jag snart ska lägga in. har även bilder frn niornas middag. men det orkar jag inte med nu. ska leta kläder till kvällenoch ta fram kläder tills imorgon. jobbar klockan 10. mega skönt!/j

bara tre timmars sömn

eftersom jag fick lite för lite sömn inatt(berättar mer om det och klassresan i ett inlägg lite senare) så tänkte jag gå och lägga mig snart. hoppas att jag fr sova ett tag innan hanna ringer och vill bli insläppt. jag har en känsla av att det kommer vara en aningens sent för hennes eget bästa. hon vet nämligen inte att byggjobbarna börjar bila(stavning?) här imorgon klockan 9 typ! och jag har massa saker som hanna måste göra imorgon för att jag helt enkelt inte har tid. tur att jag har hanna. min minibanan!
/j

underbara klassresa

fy vilken rolig klass resa jag har haft. vi har skrattat så jävla mycket och det var verkligen jätte roligt att forsränna.
jag har så mycket att berätta så börjar bara med forsränningen i det här inlägget.
det började med att vi kom dit igår morse(onsdag) vi satt och väntade ett tag innan vi blev hämtade av ngra killar som vi fick våtdräckter och annat av och sedan körde dom oss ngonstans.
där började vi med att bära i båtarna i vattnet och testade dom lite. min btblev helt nedstänkt av de andra två men det var så varmt ändå. sedandrog vi mot forsarna. olivia var jätte rädd och skrek hela tiden haha!
sedan när vi var på lugnt vatten igen kom en av de andra båtarna och attackerade våran och erik och jonte drog ner mig. sen åkte vi till nästa fors och det var både längre och lite värre. men ännu roligare!
sen kom vi till lugnt igen och då klättrade as många över till våran båt och då skulle jag putta ner jonathan men han drog ner oss båda. sen stannade vi och käkade ett tag. efter det kom det bästa. den värsta forsen. man flög och det skvätte vatten hela tiden. emanuel flög i och alla skrek.
forsränna är någonting som jag tycker att alla borde testa! och ni borde vara många när ni gör det!
har inga bilder där ifrån då det är väldigt mycket vatten.. det är typ det negativ för man skulle gärna vilja ha kort!/j

sista skoldagen i tvåan

godmorgon, idag har jag min sista skoldag, vi ska ha neudag för ettorna ocg fika så det ska bli mysigt idag blir det short erfaren från igår då jag höll på att dö i jeans.
/h

onsdag den 8

idag har jag spelad brändboll, haft betygssnack, redovisat, klarat fas a på körteorin.
.
nu är jag hungrig och väntar på mat, får se vad som sker ikväll!
/h

hörs imorgon kväll

för nu åker jag på klassresa med min kära klass. dock var det en tjej som dog i forsränning i helgen och det är det vi ska göra. hjälp!

blixt

okej ni som har varit rädd ikväll när det blixtrade. gissa vad jag har varit. vi hade ju niornas middag när vi kom dit vare fint väder, vi knäppte kort med mm. men sen när vi skulle g upp till gården så spöregnade. men när vi äntligen bestämde oss för att gå ut och stod i dörren så lyser det upp och låter som fan. blixten slog ner några meter ifrån oss. det började lukta bränt och alla skrek. fyfan alltså!
annars var väl kvällen bra. blöt var jag när jag kom hem. hoppas också att jag har packat allt nu./j

åska och blixtrar

isag kar det varit en onödig skoldag med konstigt väder, från sol till ösregn på en egen nivå. efter spanskan gick jag och freddy och åt på easten, det var mumsigt!
.
nu är det mys väder, sitter och äter kiwi och tittat på dagispapporna och räknar längden mellan blixtrarna och åskan. den är galet nära nu. blir ju rädd att den ska slå ner i mitt hus.
/hanna

självklart är jag redan klar..

är alltid ute i god tid, lite för god tid ibland kanske.. men men. är klar med allt nu. tar nog med mig kamern ox ilvöll! later/j

hemma frn badet

haha vi fick sluta lite tidigare! men detär skönt. sitter här med helblött hår och måste snart bada igen.. för att kunna skrubba mig och epilera mig.. fan va jobbigt..
/j

faktiskt vaken tidigt

jag vaknade faktiskt precis innan klockan ringde av mig själv. är inte super mega trött heller utan helt okej trött. ska ju somsagt på gymmet innan jag ska på badet! men sen på badet är vi några tjejer som ska. sen ikväll har jag niornas middag, och innan det måste jag packa. inte så jobbig dag alltså, skönt!
later/j

sista skolveckan

imorgon börjar sista skolveckan, den består av 2 redovisningar och en inlämning, lämna in böcker och neudag. självklart vill jag ha sommarlov men det här är mitt sista sommarlov, jag vill inte börja 3an till hösten, vad ska jag göra sen då? det är tur att jag har massa roliga saker inbokade i sommar så jag gör något vettigt av mitt sista sommarlov.
/hanna

tur

har jätte ont i magen, vet inte vad det här. min axel har mått förvånadsvärt bra, kanske för att den är tejpad. skönt springtur med maja har jag haft på kvällen. härligt med lite snackande. vi kollade på en liten fotbollsmatch efter det också.
.
men nu ligger jag med krampande mage. ska upp på gymmet imorgon innan skolan. skönt så att jag får lite mer träning denna vecka. jag kan även berätta att jag inte har packat till min klassresa än! panik. får väl göra det efter skolan imorgn. later j

tjobre

sitter och äter vindruvor med bror min medans jag försöker lägga in en låt på min och majas film, men på min dator går det bara att spara i program som man inte kan ladda upp någon stans och på pappas dator står det att filen filmen inte går att ladda upp i imovie, skit....

/h

badat

efter att vi hade dansat på jamtli så badade jag och maja vid jamtlibryggan!
/hanna

måste packa

har varit och haft kul med danstjejer idag. först var vi på dawes ochfixade allt till jamtli. sen stack vi till jamtli och dansade, det gick bra även om axeln gjorde lite ont. sen dreg vi och skulle bada. jag fegade dock ur men hanna och maja badade. sen drog vi till jämtkraft arena och kollade när majas lillebror spelade fotboll. fast jag och maja ville mest höra ltarna.
men nu borde jag ta och packa.. fy helvette, vad ska man packa?/j
sommarkänsla!

en liten fundering

det här med solskydd, alla tjatar ju jätte mycket om det. men när man har det i ansiktet(har det idag) men man får ju as ful färg, ni vet så där lite vit aktig typ. då förstr man ju varför ingen vill ha det.

dans på jamtli imorgon

här är några fina bilder från när vi dansade på mitt event.
och en finfin bild på oss erangörer!
hehe
/hani

hatar östersunds sjukhus!

fyfan... så jävla dåligt!

hate

har en förjävla mensverk och jag förstår inte varför? ska snart åka och göra en sak som jag hatar. men hanna tycker att det är nödvändigt och hon hatar det mer än mig men var ändå den som sa att vi skulle göra det. får hoppas på det bästa och förklarar senare./j

söndag

nu är det söndag, jag som trott att det varit det i flera dagar nu eftersom jag varit ledig sen i onsdags. idag har jag och min eventgrupp satt ihop våran redovisning eftersom vi inte skulle hinna göra det på skolan innan vi ska redovisa.
.
snart ska jag och julle ut och springa, jag kommer typ dö för jag har sämst kondis och hon tränar ju helatiden om man gömför med mig.
/h

den försvann

ja och det är solen jag pratar om. den försvann och jag blev sur. så nu sitter jag inne och bytt om till träningskläder. orkar inte åka till gymmet utan ska nog ut och springa istället. men inte nu. tycker som vanligt om att sitta och förbereda mig ett bra tag innan;)
just det, imorgon tycker jag att ni ska kolla på mig och insane när vi dansar på jamtli(evelina är inte med) 13,40
/j

sola

sitter ute i solen just nu. har suttit här i en timma och är redan dödsless!!! varför kan det inte vara roligare och g snabbare att sola?
ska väl göra det idag, och sen träna lite senare. satt och kollade på en norskdansare på facebook. fy helvette va de är vältränade. kan inte jag f vara det?/j

mina planer

inför morgondagen är:
- träna, beroende på väder, antingen gym eller ute
- sola, beroende på väder, ute eller solarium
that's it, och tro mig. jag kommer tycka det är dö jobbigt ahaha/j

fötterna

nu är jag hemma från jobbet. inte allt för jobbig dag och det var rätt kul iaf! dock är jag trött i fötterna.
ikväll vet jag inte vad som händer. vill iaf ha middag nu! men min syster kommer aldrig hem frn att ha handlat. menskriver kanske mer sen. ater/j

hej storm

åkte ner på stan med papi en snabbis för att köpa en present, vi käkade även en glass. på vägen tillbaka bilen kände mitt hår för att blåsa och stå rakt upp. när hade det tänkt skuta blåsa egentligen?
blir så glad av dom här bilderna!


tromb?

allvarligt. det har typ varit en tromb här p morgonen(liten) vårat partytält har gått sönder. min grannes tak har flygit av och landat på en skorsten hos ngon annan...

it's friday, friday..

idag har jag knappt gått ut, eller var ute och körde lite innan middagen men för det mästa har jag legat i mitt rum och tittat på vänner. tänkte bjuda på några fina mobilbilder från onsdags och igår (mobilbilder för att min kamera är trasig)
/hanna

här är det fest

min systers kompis har fyllt 20 så dom är är och har födelsedagsfest. självklart är det ett par stycken som pratar med mig då när dom är lite full. daniel drog nyss ut mig i gräset utan skor.
.
annars då. har kollat på sverige fotbollsmatchen ikväll. och nu ska jag sätta på greys och försöka sova till det här ljudet som de har. helt okej/j

two pics

spenderar min kväll på mitt rum med stängd dörr. ännu en gång min syster som gör att jag måste göra det. hej och hå. blir tidig kväll, imorgon ska jag och testjobba.

kopplar bort allt

stängde av mobilen för jag blev sur när den inte fungerade och alla människor gör mig irriterad. kopplar bort alla sätt att kunna ha kontakt med folket och sätter mig under täcket i sängen. övervägde ett tag att gå på bio själv ikväll men insåg att jag inte orkade ta mig dit. s hejdå/j

ibland är det jobbigt

har ni inte vissa dagar då allt bara känns jobbigt och man är lite halvtrött. sån dag har jag idag. men jag ska ändå och träna. om ett tag. jag har fan en hel dag på mig, varför stressa? kanske ser ett till avsnitt. mamma och pappa frågar om de ska skjutsa mig. men tagga ner. jag vill vila;)
hoppas orken kommer när jag kommer till gymmet! senare../j

skulle vara trevligt om solen kom till östersund

läste precis kenzas blogg, hon hade på sig bikini och skulle ut och sola, varför har stockholm alltid så fint väder? ne nu ska jag äta lunch får se vad jag hittar på sen.
/h

godmorgon

låg och var trött imorse och väntade på att det ksulle bli sol. men det verkar ju inte bli det. ska snart äta frukost snart. sen vet jag inte vad jag ska göra idag. /j

spännande kväll

är hemma frn en jätte trevlig kväll. det började med att jag och hanna cyklade till fredrik och skulle bara chilla typ. han åt och dom kollade på bb. sen åkte vi på ica och såklart blev det chokladfondue. sen skulle vi hämta hans syster i svensta. och på vägen dit ser vi en älgpappa och två barn. jag och hanna har aldrig sett älgar! sen en liten stund senare ser vi massa rävungar på vägen. det kryllade verkligen av dom och lite senare ser vi även en mamma. har aldrig sett ngon av de djuren. haha vi blev as lyckliga. mennu är vi hemma och jag ska sova lite/j

simon konfirmation

seeegt som fan i kyrkan. men sen åkte vi hem till brandéns och åt och fixade i massor. jättemysigt och mycket folk, var lite trött bara;) sen fick jag vänta på skjuts därifrån i två timmar för jag ville inte g haha. men nu ska jag kolla på greys igen. kanske städa rummet../j

vaken

det är inte så kul att vara vaken nu. har tagit på mig en t-shirt och strumpor. jag tänker inte klä upp mig haha. ska ha jeans!:) ska upp och göra lite kaffe nu tror jag. och äta lite. vad vet jag bara inte./J

jätte skönt

att jag blev puttat och slog i bakhuvudet i marken. men men, är inte snurrit av smällen iaf, har lite ont.har haft en jätte trevlig kväll, har träffat gamla vänner bland annat. att gå hem var ju kankse inte det smartaste men men! imorgon är en ny dag och jag har klockan ställd på 110. sköning!/j

äntligen hemma!

glasbit i foten, men tack för en superrolig kväll julia cazzi och alla andra jag har träffat!:D
//h

första juni

shit vad man blir avis på alla studenter som står och skriker på sina flak, dock tycker jag det är ganska skönt att jag har ett år kvar eftersom jag inte har en aning om vad jag vill göra efter skolan, så har att år till på mig att tänka.
.
just nu sitter jag i mitt ostädade rum och väntar på att vi ska åka till min kusins studentmottagning, viligt skulle åka vid 4 men man vet aldrig med sega famlijen.
/hani

sminkar om mig

sminkar precis om mig. har världens torrfläck på ena kinden. då gr det inte att sminka, kuuuuul. fr vänta en liten stund. ska iaf inte åka nu. dock gör det bajs ont och jag har tydligen ett ansikte där smink inte fäster... as kuuuul!/j

fint väder

självklart är det fint väder enda dagen man inte kan sola. skönt.. ne men det är kul att det blir fint väder för stunderna. har varit inne och kollat nu iaf. sen gick jag på stan med min syster och vi skulle egentligen äta men hann inte det. så jag fick äta hemma nu istället. har ingenting att göra än. ska på tv studentmottagningar men de är ju inte än..
min syster springer just nu omkring och undrar vad hon ska ha på sig. jag kommer ju behöva byta sen, innan kvällen../j

okej jag är vaken

min klocka ringer om ngon minut men jag är vaken innan. ska snart ta och duscha en underbar dusch. sen ska jag leta kläder. för det är ju student idag. jag ska på bde maddes och linus. blir nog roligt. ikväll ska jag nog vara med hanna och kanske träffa saknade cazandra!:) later/j

RSS 2.0