två hemska bilder från flukta;)


tillbaka

till det gamla, blev inte så mycket tillfrisknande eller träning. jobb imorgonhej och hå!

bjuder på en film från håkan

bjuder på en av alla filmer jag har från yran, men det tog en sån tid att ladda upp klippet så jag orkade inte ladda upp några fler just nu. kan hända att det kommer fler senare.
/hanna

sovit

har sovit i två timmar nu. underbart? jaaa!

söndagen efter storsjöyran

började med att jag vaknade vid 10, var svintrött men hungrig. vi hade inget hemma som jag ville äta så jag cyklade till ica. åt sen la jag mig och sov igen. sen städade jag mitt rum lite och pluggade lite körkortsteori. nu ska jag ta bort mitt nagelack och måla på nytt!
/h
.

en av sju

stunder i mitt liv som jag aldrig kommer glömma!
http://op.se/kulturnoje/yran/1.3764546-optv-hakan-hellstrom-fralste-publiken

hatar att sola

jaghatar att sola men älskar att vara brun hehe. har legat ute i en timma nu, det räcker typ hehe. ne men blev rädd för flugorna! jag mår bra idag jag men är bara lite trött. hes är jag också. kom hem tidigare igår, halv 5 hehe. men nu ska jag snart styra upp livet igen. ska börja med att bli frisk! och sen träna. /j

nöjd

längst fram på orup och håkan, näst längst fram på timbaktu! kommer sova så lyckligt i natt!
/h

fan sent ikväll igen

förstr inte vad vi gör. kan inte somna nu för det är så kallt. men lycklig är jag. bra vänner har jag och har fått ros påå håkan. kärlek(L)

peppad? JA!


pigg igen

duschen gjorde susen, nu är jag pigg igen. och pkläddd, blir shorts idag!! hehe
hanna kommer snart sen drar vi väl vidare. har även hittat flera sår på mina ben från stängslena och har ömma punkter på hela magen. tjena!
haha
/j

gul och blå

jag är trött. riktigt trött! men sov till halv 1 och har nyss ätit. dricker lite kaffe nu och sen ska jag duscha! det ska bli underbart! hade as bra kväll igår minus ett panikanfall. ;) men längst fram på veronica och the ark och då var jag lycklig ändå.. ikväll är det orup håkan och timbuktu, jag är peppad till tusen. blåslagen är jag ocks, mina ben går sönder!/j

skönt att sova ut

gårkvällen var underbar! förkrök hos johanna, längst fram på maggio, längst fram på the ark, röj på recebba och fiona, thaimat. nu är det bara att börja tagga efter en minst lika bra kväll ikväll!
/h

nu kör vi (igen)

nu cyklar vi snart. letar ni efter oss ikväll så finns vi vid veronica, the ark och rebecca&fiona. resten av tiden flänger vi omkring

kör vi på långbyxor?

kör vi på långbyxor ikväll eller? det ser ut så på himlen iaf.. verkar ju inte få mina shorts heller som jag hade beställt:( aja, nu startar jag musiken efter lite vilande och ska klä på mig!
/j

redo igen?

träffade massa roliga människor igår, folk som jag typ inte träffat på ett år! jag tycker det är s mysigt med yran!
jag är uppe nu iaf, lite ont i halsen som jag har haft hela veckan. ska äta lite nu, var tvungen att göra det igår när jag kom också, eller aa vid 5 imorse! hehe
men ikväll kör vi igen och ikväll är det veronica och the ark! pepparpeppar!
kan inte blogga så mycket nu/j

trött

kom hem för en kvart sen. äter lite sen ska jag sova och eppa inför imorgin

nu kör vi

shorts ikväll blire! såg att någon hade frågat. ;) hehe. nu kör vi snart. fixat mig p 40 minuter efter jobbet! ledig i tre dagar nu minst. fyfan va skönt! vi syns ikväll alla glada personer! ni sura vill jag inte träffa. ;)
/j

YRAN IDAG

gooooooodmorgon är uppe nu. inte så jättetrött idag faktiskt trots att jag kom hem vid halv 12! men det kanske är för att det ör yran.;)
jag ska (såklart) sticka iväg och jobba. måste jobba 8 timmar innan hehe. men sen ska jag hem super fort. (epilera benen?) och fixa mig, sedan kör vi! jag är super pepp och har varit det hela veckan typ haha! men vi höres lite senare!
later j

tjabba tjena hallå

har precis ätit middag, nu ska jag byta till jeans för det kan bli lite kallt att cykla till och hem från stan i shorts. idag hittade jag en kamera som jag ville köpa, men nej, den fanns inte i östersund.. inte på någon av affärerna. bajs. jag som ville ha den till imorgon.
/h

rip håret

har varit på jobbet idag och hos frisören. klippte av typ 2 dm av mitt hår, mest för att få bort V-formen på det! men nu är det fräscht igen iaf och nyfärgat. synd bara att jag måste ha uppsatt på jobbet så man får snoddvåg i håret. jag är dödstrött idag annars... känns bra inför imorgon.. nooot. men då kan jag ju faktiskt dricka kaffe vilket jag inte har gjort idag!
visar bild p hret senare!
//j

gratt...

ha trodde du ja. ne du, glöm det!

finbesök

fick finbesök av maja och evelina ikväll! vi har haft det riktigt roligt! ne nu ska jag sova för imorgon ska jag ju faktiskt upp och jobba.
/hanna

the ark

dansar omkring hemma till the ark och peppar inför helgen. fyfan va jag är pepp. har packat in allt mitt på badrummet nu också. har städat mitt rum, byter sängkläder imorogn och damsuger även då! PEPPA
får en fin bild från härromdagen, vill vara hemma och kunna sola!

att cykla

att cykla hem från jobbet var ett ganska dumt val. hittade typ inte, och fick mot vind.. suck. tog iaf en timma att cykla hem. idag ska jag ta och äta middag i normal tid och sen plocka in lite på badrummet. nu har jag en spegel, saknas bara en låda och taket. sen är det klart. men nu går dte att använda helt och hållet!
love j

tisdagden26

hejhej, idag började jag 9, jobbade till 3. efter de drog jag ner på staden och köpte yranbiljett och så.
.
nu sitter jag i mitt rum och är allmänt trött och tittar på tv.
/h

bike

intressanta inläggg jag skriver eller hur?;) haha ne men gör ingenting så då blire så trist att blogga. som vanligt så ska jag snart åka i väg och jobba. vaknade till och med innan klockan imorse!
idag ska jag faktiskt cykla hem från jobbet för att ingen kan hämta mig haha, får se om jag hitta ocks!
men måste nog hitta ett headset ocks!/j

nattmat(L)

det här håller inte längre haha, mina mat vanor alltså. fan måste komma tillbaka till mitt vanliga snart. haha då kommer jonnas kommentar om min mat in
jonna: julia äter ju inte nyttigt för att vara duktig, hon äter ju nyttigt för att hon tycker helt enkelt att det är gott.
kärlek till den ungen

halloj

inte varit hemma mycket idag. började jobba klockan 10, jobbade till 3, åkte och hälsade på moster. blev att jag stannade och åt där, även bror och olivia kom dit och åt.
.
vi cyklade hem vid 9, nu sitter jag i mitt rum, äter ostkrokar och dricker cola. imorgon börjar jag 9 och jag kom precis på att jag måste se så det finns mat som jag kan ta med mig till lunch imorgon!
/h

trist

gick upp och åt lite soppa inatt och det blev lite bättre då. fick lite varmt i magen. nu är jag iaf vaken och ska upp och klä på mig innan jag ska på jobbet. wiho..
harväl inget intressant att berätta annars. haha det är inte så kul att jag bloggar när jag bara jobbar. sorry..
/j

måndag den 25 juli

jag kom upp! just nu sitter jag och äter frukost. efter de ska jag fixa matlåda och leta reda på min regnjacka eftersom jag tror det kommer regna idag, och eftersom jag förmodligen kommer gå ut något under dagen så är den bra att ha med.
/h

ont

kan inte sova för jag har ont i magen, vet inte om jag är hungrgig eller nått, känns inte som det men..

trötter

idag har jag målat på saker på fårat hus i 5 timmar, ganska jobbigt med tanke på att jag stått på en stege som är ganska hög (med onda ståpinnar) och målat ovanför mig själv. det resulterade en massa färg på hela mina armar, lite i håret, ansiket och benen. så innan middagen tog jag mig ett härligt bad och skrubbade bort färgen.
.
nu är jag trött villket är bra. för då kanske jag kan somna tidigt eftersom imorgon börjar jag jobba, börjar vid 10 men de senaste dagarna har jag sovit til typ halv 12 så det kommer bli tungt att kliva upp imorgon, och det värsta är att jag måste cykla dit, hoppas bara det inte regnar då.
/h

mer folk

hemma nu. idag var dte ganska mycket folk som var och fikade så det blev lite mer att göra. men nu är jag iaf hemma. här där man inte kan vara, familjen som inte kan prata i vanlig samtalston ni vet. ;)
ska iaf ut och springa nått ikväll tror jag, behövs ju alltid.
sen ska jag nog bara ta det lugnt ikväll för att ha energi till jobbet imorgon och resten av dagarna!
börjar bli jävligt pepp på yran också! dock är jag trött just nu, hur fan ska jag klara migpå torsdag?:O haha nerå, det går nog!
/j

hard work work

drar iväg till jobbet snart. min sovmorgon var nog nödvändig för jag är ändå lika trött. somnade jätte lätt igår också, får väl vila ikväll då. ;)
ne men måste upp och göra lunchlda!
/j

ingen bild

nu är jag hemma från middagen. jobbar ju faktiskt imorgon! men fyfan vilket väder det har varit..
kvällen började med att min hund rymde för att det åskade.. suck. sen åkte vi till lindströms och åt vindruvor osv hehe och kollade på deras hus. sen åkte vi ner till strket och åt där viktor och linus jobbade. jätte god mat. tog taxi hem också, lättast. nu ligger jag i sängen och kollar på bones. har tyvärr ingen bild att bjuda på. sorry./j

stråket

för att äta middag självklart. haha får ju inte gå dit annars!

drog ut och hoppade i vattenpölar med bror, man måste ju passa på medan är barn!

/h

det är så jag säger det

har varit och jobbat idag. varit mega glad och peppad inför yran. sen kom regnet och gjorde mig lite depp.. fick även veta idag att jag jobbar tom tordag istället för tisdag, men det gör väl inte så mycket, lite trist att jag inte hinner gå på stan bara.. och det kanske blir lite stressigt på torsdag.;) men annars då. är jätte trött av åskan och har träningsvärk, i ryggen..
lär ju inte orka göra nått ikväll, har iaf sovmorgon imorgon! lycka
ne ska mysa på lite nu!/j

piggare

åå va skönt det var att få ordentlig nattsömn inatt, är mycket piggare idag känns det som. jobbar nog till 4 idag igen, lär ju vara lika trött då haha.;) men men, jag kan vara lite trött, det är ändå så dåligt väder!
men nu måste jag snart sticka! /j

*


har alltid hört att yoghurt är bra för magen

hade ont i magen, köpte yoghurt, skulle precis fylla på glaset och märkte att den tagit slut, woopsi :H. förutom de så tittar jag på oc medan typ alla andra hänger på stråket!
/h

underbaaaaaaart

min andra två steg från paradise skiva(syster slarvade bort min, hoppas dock att hon hittar den) denna är även med way out west skivan från förra året. kärlek. även en tygväska som jag har velat ha lite för länge!

helt annorlunda

jag är verkligen det. ikväll börjar ju stråket, så många går självklart ut ikväll. dom som är 18. haha nerå, ska inte vara så less över det, vet många som inte är 18 som också ska ut. men jag har istället varit på gymmet. trött som jag var drog jag dit och körde lite lätt ändå! jag och tre killar var där, så det ska vara eller?
nu ska jag snart ta ett värmande bad då jag var tvungen att gå hem i spöregnet. sen ska jag se om jag är sugen på mat! imorgon blire jobb, mste ha pengarna!:D
/j
en sn där halvsnygg bild från en tävling i våras i lindesberg, vilket förövrigt var min och hannas första tävling i star! de'ni

bilder

bilderna, precis som jag lovade

tre och en halv timma

så länge sov jag i natt, kunde verkligen inte somna.. aja, ska gå upp och ta en alvedon för min hals nu...
/j

varför kan jag inte somna?

nu kommer jag f ont i halsen igen också, fuck..

ni får bilder imorgon

har varit och tränat med jonna och hanna idag igen. idag tog vi även upp trampolien! hade även med mig kameran men orkar inte lägga in dom nu, fick precis veta att jag börjar 8 imorgon istället för 10. så måste skynda mig att duscha och sen sova. om jag nu kan det..
/j

svar

Anonym om take me back:
hade ni en engångskamera och tog bilderna med? hur fick ni dom till datorn isåfall? :)
svar: ja det hade vi. när vi skulle framkalla dom så frågade dom om vi ville ha dom på skiva! :)

tjenamors

har precis gjort ett körkortstest i mitt mörka rum, har varit ute ett litet tag innan jag åt lunch men jag får panik av att bara ligga ute och sola själv, man har ingen att prata med och det är omjöligt att gå och bada om man skulle få för sig de, och så är det så nära in där man har datorn och tvn, kan typ inte ha min dator ute i solen för den blir cp varm då så det känns som den ska sprängas. jag skulle vilja vara en sån som kan somna ute i solen.
.
ne nu ska jag ta mig lite fika!
/hanna

en kort träning

blev iaf en kortträning idag, liten snabbis, ska ju träna ikväll med jonna och hanna också! det blir nog kul:)
nu istter jag iaf i solen och hoppas på att inte molnen p min vänstra sida kommer hit. ska snart ta och äta lunch också men först läsa lite mer.
ni får hare bra, för det har jag;)

ett dilemma

jag har ett svårt problem, jag vaknade precis och såg att det var sol ute. men nu kan jag inte bestämma mig om jag ska på gymmet eller inte. jag vill gärna dit men jag vill även få lite mer färg i ansiktet.. fan va svårt!
aaa! får se vad jag gör. kan ändå inte sticka nu, hehe
/j
vs

svar

känner igen det där blev nyligen fasthållen av min kille och hans kompisar kittlad under fötterna i 5 minuter ren tortyr var är du kittligast och hur kittlig på en skala mellan 1-10 är du?

Linda
svar: oj det lät verkligen som tortyr, iaf om man är riktigt kittlig! jag vet inte riktigt om man skulle sätta på en skala, på fötterna är jag iaf så kittlig så att jag själv inte ens kan röra dom typ för då börjardom rycka ahha. fast det gör inte så mycket då jag har extrem fotfobi!!!

en sak ni inte visste om mig

- jag är så kittlig under fötterna att om det kliar så kan inte jag klia för jag får panik för det kittlas så mycket

festivaloutfits

sitter och kollar på internet efter nått nytt som jag kan köpa inför yran. vill egentligen ha ett par levi's shorts. jag har faktiskt bestämt mig för att ha shorts minst en dag! iaf lördagen, ska nog ha med strumpbyxor under hehe. men gick ju iaf med shorts 3/4 dagar på peace. och sen vet alla hur kallt det är på kvällen när alla artister är slut och man ska försöka ta sig hemåt.
festivalfeelings

HÖST

aaah, höstkatalogen är här! alla som känner mig vet att jag älskar höstkläder, ni vet precis sådär i början av hösten.

yoyo

har sovit ganska mycket idag för jag mådde inte så bra, men nu är det bättre! min bror knackade nyss på mitt rum och satte sig och åt i värat kök, så frågade jag han om han kunde ge mig filen, han sa ja och slängde in en piggelin, bra där lillebror.
/hanna

take me back

hemma från gymmet nu, helt underbart skönt att träna idag. var det där med nyllet, vart lite updatering på vad som har hänt i varandras liv också såklart!
nu har jag precis ätit lunch också, tror inte att jag orkar sticka ner på stan idag, kan ta det nästa onsdag hehe. kommer nog inte hinna imorgon för jag ska fråga jonna och hanna om vi kan träna då på kvällen!
men nu ska jag chilla lite innan jag går och tar mig ett bad. fan va jag saknar våran bastu nu, kan dom bli klar snart eller?!
puss julia
kan jag få vara tillbaka i vågorna på mallis eller?

dalmatin

ja jag ser väl ungefär ut så nu. tappar all hud på kroppen hehe. snyggt. blir väl blek igen då, enda stället där färgen lossnar jämt är i ansiktet, för det är helblekt nu igen. skönskönare!
om en stund ska jag på gymmet, idag orkar jag nog för jag har sovit utan att ha ställt klockan, det var underbart. har dock en jävligträningvärk som känns av men den ska väl försvinna om man tränar?
sen idag vet jag inte vad jag ska göra? undrar om jag hinner på stan, måste skrubba mig också hehe.
en fin bild frn p&l

levis 501

har suttit och letar levis shorts på tradera hela kvällen. såg en tjej på peace med ett par som bar upp dom så sjukt snyggt och sen vill man bara ha dom! ni har säkert sett dom förrut, många bloggare har dom, typ kenza och elin kling mm.
någon som vill ge mig ett par?
just den där färgen, sååå snygga.
/j

ont i halsen igen

japp, det är tillbaka. ska snart äta middag och får väl ta lite tabletter sen, hehe. i like!

haha dryg

hanna om godmorgon:
var på mallorca var ni? och var ni själva? :)
vi var i playa del palma, ligger typ 5 minuter frn flygplatsen och 10 min frn palma. hehe. ne vi var med min mor.

till nått helt annat. jag är hemma från jobbet och jätte trött är jag. fick också reda på att jag jobbar fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. hej och hå! men det är kul med pengar sen ;) nu ska jag typ sova, ne men a typ!;)
/j

tisdag den 19

tjobre, ligger i sängen, äter frukost och kollar på vänner. idag ska jag klippa gräs och vattna blommor hos några som är på semester. såg att en del skrivit att det är fint väder, då kanske det blir lite solande eller nått.

/h

godmorgon

idag är det fint väder och gissa vart jag ska? jo självklart på jobbet. hehe. kalaskul..
men men det är väl sånt man får ta. hoppas det är bra väder resten av veckan då jag är ledig då!
/j

tränat

ikväll har jag julle och jonnis varit på park och tränat i några timmar, eller vi tränade inte helatiden pratade ju lite också!
.
nu har jag precis fikat te och mackor, ska ta mig lite mat nu i mitt fina kök!
haha /hanna

har ju inte ett allt för intressant liv..

det här har mitt liv bestått av idag. har ingen ork i min kropp, min förkylning tar all min energi, måste fan få tillbaka den innan yran!
om jag skulle säga att mitt jobb inte gör mig beroende av kaffe skulle det vara att ljuga

vi vill byta namn

på bloggen, funderar att göra det, för ingen kallar oss för julienta och hani längre, hmm..

fortfarande trött

har ätit men är fortfarande trött, så jävla jobbigt. regnar gör det också, fyfan, jag hatar att springa i regn..
men ska väl ut om en timma eller så, när jag känner mig peppad. sen ska jag somsagt uträtta några ärenden och sen ikväll ska vi dansa.
jag förstår itne varför det inte är lite sol, fan jag vill bli brun har ju tappat allt snart..
/j

varför blir jag aldrig pigg?

somnade väl kring 1 igår, men när min klocka ringde vid 10 så var jag fortfarande trött så sova till 20 i 11.
snart ska jag gå upp och äta frukost. jag ochhanna ska träna sen, måste tvinga med henne idag. ;)
sen idag har jag lite ärenden att uträtta osv. jobbar imorgon igen!
/j

sleeptime

hejhej! är precis hemkommen från jonna, vi har haft en mysigkväll med massa prat vad som har hänt i våra liv de senaste veckorna, vi båda har ju varit p helt olika håll så det var mysigt att f prata igenom det!
imorgon ska jag träna trots lite förkylning. så jag ska sova nu, puss j
vattenland, hej och hå det ser ut som att jag typ är platt! :D

lite trött men men

nu är jag hemma frånjobbet. idag var det lite mer folk men det är mestbara kul! nu är jag hemma och lite trött men ska ändå ta och träffa jonna, har inte träffat henne på typ 5 veckor. usch va hemskt, halva sommarlovet har gått!:O
ne nu måste jag skynda mig/j

är som en orm

idag klippte jag vår gräsmatta, våran gräsklippare är skitdålig och sprutar upp grös och damm så jag fick duscha efter de, då tappade jag typ all hud så nu är man typ blek igen...
.
har precis ätit 4 grilspätt tror dock jag måste ta mig en billys också eftersom dom är otroligt sega med maten här.
/h

godmorgon och ett svar

godmorgon på er. nu är jag vaken, var typ trött när klockan ringde, jag trodde att jag skulle vakna av mig själv innan. nu ska jag iaf snart g upp och äta frukost innan jobbet. har inte så mycket att skriva, speciellt inte när jag jobbar;)
alice om 10 hours:
vart jobbar du? :
stocketitt!

jobbigt när man börjar tänka igen

sitter och kollar på en viss persons bilder på facebook och sen kommer den. den där bilden som säger att det har hänt igen. jag ogillar så jävla starkt den människa du blir när det händer. och det jag inte förstår är hur du inte kunde berätta det för mig? du vet hur förbannad jag blev när en annan gjorde det, och sen gör du samma sak typ en månad senare.. du var fan den som pratade med mig då och sa att jag bara skulle vänta så skulle det bli bättre. men va fan ska jag göra nu när jag vet att det inte fungerar med dig? jag vet hur du blir och det märktes på en gång. jag vet att jag inte har rätt att säga det men hur kunde du göra så här mot mig. snälla kan du bara berätta varför du inte sa något. och snälla säg anledningen till varför det hände igen. jag vill verkligen veta. och tills du har åtminstone blivit dig själv igen vill jag knappt höra av dig. var finns den där underbara personen som är min vän?

10 hours

jobbade tio timmar idag, men det var inte allt för jobbigt då det inte var för mycket folk. jätte skönt och vi satt och pratade med oa och niklas som kom dit!
sen när jag kom hem så var lindströms här på middag och vi har precis ätit efterrätt. haha länge sen vi åt middag med dom, men kul har det varit!
ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag orkar göra något! hehe;)
börjar jobba klockan 11 imorgon också, istället för 12..
/j

lördag den 16 juli

tjabba, idag sov jag till 12, det var riktigt skönt! idag har jag varit på stan och så har jag hälsat på min mormor. just nu sitter jag och äter kaka och ostkrokar i väntan på mat :H tror jag ska ta och bädda rent mina sängkläder nu när jag endå inte har något bättre för mig!
/hanna

trötter

somnade omkring vid halv 1 inatt för jag kunde inte somna, det var inte så kul när klockan sen ringde klockan 7.. men men får väl skylla mig själv. vädret ser ju inte så kul ut så d brukar det inte bli lika mycket folk men får hoppas på att det ändå kommer mycket. ikväll vet jag inte vad som händer, får se det då. om jag inte däckar det vill säga;)
/j

hemma kväll

myser hemma ikväll eftersom jag var trotts allt sjuk imorse. börjar känna mig friskare nu efter ett bad! imorgon blire jobb och jag börjar klockan 8, skön skönt! så kom och fika! ne jag hade ignenting att skriva!/j

ostkrokar

papi kom nyss ner med en skål full med ostkrokar till mig, mums! förövrigt har bror min kommit hem som jag inte träffat på ett tag och så känns det som jag håller på att bli sjuk så ikväll ska jag ta det lungt och imorgon ska jag sova ut och nu ska jag ta lite vitaminer eftersom jag behöver träna inför dansägret annars kommer jag dö efter ca 5 minuter så otränad som jag är nu.
.
ne nu ska jag fortsätta äta mina istkrokar och göra en yranspellista så jag kan peppa lite musik.
/hanna

tråkigt

har haft jätte tråkigt idag. jag klarar inte av att ta det lugnt.. jobbigt som fan
jag skulle gärna f lite vighet om någon vill skänka, hur fan ska jag klara mig på dansläger?:O

harry potter

eftersom att jag är lite smått sjuk, så passade jag på att vila hela dagen. var ju på stan och nu har jag kollat på sjundedelen av harry potter part one. var inte så läskig som jag trodde den skulle vara för jag är egentligen jätte rädd för dom, det är nog mest för att alla dör hela tiden. annars då, har ätit lite lunch också och ska typ gå ut och klippa pappa nu tror jag. får se om jag orkar göra nått ikväll eller om jag bara stannar hemma! förresten, varför grdetinte att lägga in bildeR?

så jävla trött

så nu ska jag dricka kaffe för första gången på länge, men kommer inte kunna hålla mig vaken annars. tänkte bjuda på några fina bilder från min vattentäta engångskamera men såg precis att grejen man ska klicka på för att ladda upp bilder inte finns för tillfället;o aja, dom kommer någon annan gång! /h

jävla ac

när klockan ringde imorse kände jag mig sjuk och valde istället att sova vidare. jag känner mig fortfarande sjuk! fan jag som hatar att vara förkyld. det är hannas jävla ac fel.. skulle egentligen träna två gånger idag men tror att det är bättre att jag vilar och gör andra saker som inte är så ansträngande. vill inte bli sjuk för jag ska jobba i helgen. jag ska in till stan oxå. min buss går om 40 minuter, känns inte så lockande. men måste hämta lite bilder! /j

dumt val

jag hanna och fredrik åkte och hade picknick på jamtlibryggan. vi satt kvar tills solen gick ner, sen åkte vi lite bil och vi hamnade till sist hos hanna. där drack vid te och vid 12 kom dom på den smarta idén att kolla på harry potter. jag är egentligen inget fan för jag tycker dom är så läskiga men blev tvingad idag, så nu kommer jag aldrig kunna somna. tänkte bara säga det, hanna har en massa bilder! /j

hatar sega människor

som många vet så hatar jag sega människor, som typ när det tar lång tid för någon att fatta vad jag menar eller att ge mig typ mjölket. aa ni förstår. jag och hanna har ju planerat att ha picknick ikväll och då vet inte hon vad picknick är?`så nu sitter hon och äter och jag är as hungrig! är hon efterbliven eller?

picknick

halloj, står i mitt kök och lagar mat till familjen, det blir pasta med kräfftstjärsspastasås, hehe. ikväll ska jag julle och freddy ha picknick på något fint ställe. tar med mig kameran så det kan nog bli några bilder! /hani

solen är här

det är äntligen lite bra väder. dockär det ju inte speciellt varmt utanför tomten.. här är det dock väldigt varmt och skönt. ingen vind kan typ komma in här så det steker på och jag försöker att bättra på min bränna lite. testade göra ett famehopp idag på gymmet, det gick typ inte. har aldrig varit med om att det är så svårt typ:O men nu ska jag sola och lyssna på musik!;) /j

godmorgon

jag vaknade kvart i 8 imorse av byggjobbarna.. kunde iaf somna om idag. så klev upp nyss och sitter nu och dricker kaffe. vid halv elva ska jag möta upp nyllet på gymmet för lite träning. jag behöver fan det nu efter peace och mallis. tänkte berätta en rolig sak som hände på mallis också, jag och hanna var på vattenland en dag och står i kön. d helt plötsligt kommer det en transa och vill g förbi mig och han/hon tar mig på rumpan? haha jag och hanna blev as chockade! /j

min fina vän billys

ska ta mig en billys till kvällsfika, skönt att ha ett kök utanför sitt rum! /h

ny igen

tyckte vi skulle ha en lite somrigare header så slängde ihop några bilder från mallis. klicka f5 om ni inte ser. /h

solexem

japp dom har kommit i år igen. kom fram när jag var på gymmet och svettades så jag åkte hem i panik!! har glömt att äta solpiller i år och dom brukar ju hjälpa lite iaf. aja. får hoppas att de försvinner snabbt så att jag kan visa magen snart. tappar även all min hud(usch va det lät äckligt) och håller på att bli blek igen. skönt! ska kanske jobba i helgen oxå. mste träffa en massa vänner också! herrugu, sommaren räcker ju inte till, snart är det ju yran:O
/j

usch fy och blä

vad det är kallt här hemma, satte på mig jeans och jacka när jag skulle cykla till ica och endå frös jag, kunde gärna stannat i värmen ett tag till. har ju låvat evelinis bilder från resan så nu kommer det några!
julle får lägga in av sina bilder, fler bilder finns på facebook!
.
mina planer för dagen är, klippa gräs och vattna blommor hos en nått kvarter från mig, körskolan, lämna in min engångskameera för fraamkallning av bilder. sen får vi se vad som händer.
/hanna

morgon då

kunde inte somna förrän efter tre ngon gång inatt och vaknade klockan sju av att byggjobbarna kom med sina monstermaaskiner. har legat här i sängen ett tag nu men nu ska jag g upp för jag hller på att kissa på mig!
idag ska jag på gymmet(äntligen, har inte varit där på två veckor och har inte tränat alls eftersom jag blev sjuk efter p&l. sen ska jag nog på stan efter det också, antingen leta efter tv eller tre pressenter, beror på hur arg jag är idag hehe!
snyggbild jag vet

faaan

kom hem och var as glad för att få komma hem och träffa vännerna igen sen träffas man av nyheter som helt ärligt inte gör mig glad. jag blir förtvivlad och gråten är nära. orkar inte det här mer. jag ska fan sluta prata med dig nu, iaf för ett tag. det är ju ändå inte som att du kommer att kontakta mig..
skriver imorgon

tunnbröd

har precis fikat massa tinnbröd och te, nu ska jag lägga mig och titta på något och hppas på att somna, va nyss skittrött men nu har jag blivit pigg igen.
/hanna

home sweet home

nu är jag hemma efter några underbara dagar nere i borlänge!
jag har träffat massa nya härliga människor, har fått 1000 smeknamn och bara haft det bra. tror inte att dte är någon som har sagt julia till mig på alla de här dagarna, det jag har fått höra är lilllindvall, lilllindahl, lillis, lilleman och mnga fler. men fyfan va kul vi har haft. skrattat åt våra göteborska tältgrannar som var typ de skönaste människorna jagngonsin har träffat. vi har sjungt och spelat bra musik och såklart gått p massor av artister. jag orkar absolut inte ta allting här, för just nu är jag väldigt trött och sliten, har dock precis badat och skrubbat hela kroppen för att bli ren. ni förstår inte den känslan! ne nu ska jag packa färdigt!/lillis

piggelin

sitter och knaprar på en piggelin medans jag funderar på om jag glömt något. mycket tjat om de men har inget annat att skriva om. försöker hjälpa bror att boka biljetter till harry potter men de har blivit skitstörigt, när man ska göra en användare och fylla i vart man kollar på bio så kommer inte östersund fram och så måste man skriva i sitt kontonummer, värkar inte som man kan betala på platts, skitkonstigt.
.
snart ska jag ta en dusch och raka bort de håren som inte ville följa med när jag epilerade benen igår.
intresannt inlägg, jag vet.
/h

godkväll

time to sleep. ska gå och lägga mig nu, gjorde precis julle avis för att jag så lätt kan borsta mina tänder, dock har jag varit avis på henne i 4 dagar nu men. aja nu ska jag lägga mig godnatt
/h

julle ringer från håkan

underbart

svar

Anonym om tjobre:
varför åkte du inte på peace då?
Svar: som alla säkert vet kostar det en hel del så eftersom jag ska utomlans nu och ska på yran i sommar och inte har jobbat ihop speciellt mycket pengar så blev det inte så, men nästa år då fan ska jag dit!

för mörka ögonbryn

jag är expert på att få mina ögonbryn för mörka när jag färjar dom. just nu är dom för svarta, eftersom mitt hår är rödsktigt så ser de skitfult ut, aja dom kommer blekas på mallis. idag har jag köpt mig en svart klänning och ett par haremsbyxor på rea. har nästan packat klart min väska också och så har jag epilerat benen. jag har förberätt mig inför resan helt enkelt eftersom jag är fullt medveten om att jag kommer behöva hjälpa julle imorgon för hon kommer ha panik.
.
nu ska jag sätta mig i mitt och brors fina kök och äta, nu har vi fått kylen också, vi ska bara få ett skåp och sätta upp ett tyg på en vägg så är de klart! ska kolla på skåp imorgon med papi, så nu är det så gått som klart.
en fin bild på mig och bror när vi va på teneriffa i höstas
/hani

vill också vara på peace och skrika halsen av mig på håkan nu

/Hanna

lördag den andra juli

idag är det prick en månad tills jag fyller år för er som ville veta. jag har precis ätit mat, nu ska jag se om bror är vaken för vi ska åka in på staden. jag ska även tvätta idag så allt som jag vill ha med mig är rent, åker ju från östersund på måndag morgon!
/hanna

snälla jag

har gjort en ny header till min bror och olivias blogg som ni kan kika in om ni klickar här

fin kommentarsruta

jag har fixat en fin kommentarsruta, så nu tycker jag ni lämnar en fin kommentar där:)

tjobre

sitter här och är 17 medan alla är på peace eller ska dra på krogen, wiho vad kult!
bananen

fredag den första juli

tjabba, idag har jag klarat den första tårtbiten på repetitionen, wiho! har även växlat lite pengar till resan och köpt ett läppsylsolskydd, kan ju vara bra att ha lixom.
.
har även hälsat på min mormor. no ska jag packa ner lite mer grejer i min fina resväska!
/hanna

RSS 2.0