försökt plugga lite

nu efter dansen, dock gick det inte så bra för jag skulle börja läsa min engelskabok, och pappa höll på att vixa dörrarna här nere för dom har varit lite svåra att stänga, så det bankade hela tiden, då jag vag upp. nu ska jag upp å fika, duscha och sen sova!
/hanna

tränings dag

eftersom jag tränat så dåligt idag så tog jag och sprang intervaller in till träningen. riktigt skönt vare. fick tänka lite, istället för att tänka på plugg. nu ska jag kolla p one tree hill och försöka ladda om och orka ett morgonpass imorgn!
/j

lite lugnare

lugnare nu än igår. sitter just nu och äter middag. har varit på ett väldigt dåligt gympass. uscha!! blir inte så ofta för jag dansar varje dag. ska ju och dansa lite senare idag oxå. imorogn har jag sovmorgon, välbehövt. dock vet jag inte om jag kanske drar på gymmet då. har egentligen plugg tills imrogn. undrar när jag ska göra det då. orkar inte just nu iaf. jag är skolless och pallar inte mer av detta väder. hej!
gammal bild p mig och syster frn... italien kankse?

för evelinis skull

lägger jag upp några fina bilder från bydalen idag!
som ni ser på bilderna hade vi underbart väder!
/hanna

stress

6 veckor kvar till sm, hur ska jag klara detta? hur ska jag klara freestyle? alla tror att jag kan utom jag. ska läsa lite spanksa i min säng nu och sen däcka!
/j

onsdag

nu är det onsdag igen, mer än halv skolveckan har gått, skönare! inget speciellt hände idag. varit döden trött, att bara behöva vara på skolan tar död på mig!
borde plugga lite sen oxå. sket ju i det helt igår... duktigt julia! äh skiter ire!
/j

tisdag den 29

dricker te och prockar fram saker inför imorgon, jag har nämligen friluvsdag då. prövade nyss min slalompjäxa och märkte att de börjar bli för små. vilket betyder att mina fötter måste ha växt lite, wiho! det är jobbigt att inte kunna ha 36 på sommarskor för då åker dom av min fot.
.
va nyss på ica också, köpte lite fika till imorgon och en ny hårfärg, jag tänker inte gå runt med dom här slingorna så det blir till att färga bort de nån dag framöver. ne nu ska jag leta fram min skidjacka!
/hanna

hemma

nu är jag hemma efter träningen. vi var tvungen att planera lite oxå så det tog ganska långt tid. äter just nu mat innan jobbet. mste nog plugga lite sen oxå. (kolla på one tree hill)
sen ska jag sova tidigt ikväll( okej jag har sagt det varje kväll men kan inte somna.
puss j

so

sitter just nu på so lektion. vi sitter i sofforna och ska reflektera. sen ska jag åka ner på dawes och träna med insane! länge sedan. ebba vill egentligen ha en cambild men det får hon inte.
 här är en annan bild på dom. dom mobbar mig just nu oxå och viskar..
/j

godmorgon, eller kanske goddag

börjar inte förrän 10 över 1 idag! hade tänkt att gå upp ganska tidigt och skriva färdigt min religion, men det får bli ikväll för det var så skönt att ligga kvar i sängen och sova! jag har nyss ätit lunch så nu chillar jag med lite musik!
/hanna

jävla tidsomställning

varför ska man hålla på att ställa om klockan till sommar/vintertid. bara därför är jag jätte trött på morgonen för att jag inte kan somna på kvällen. om 40 minuter ska jag ha beeptest, döda mig nu..
/j

måndag

idag var jag duktig och gick på extramatte på min sovmorgon. sen var det svenskaprov som gick helt okej, efter de lite andra lektioner fran till halv 4, då gick jag upp till min farmor och åt pizza och fikade. vid halv 6 gick jag tillbaka till skolan för att käka tacos med några norskar och leka massa lekar. efter de blev de lite chill, tog bussen hem kvart över 10. nu ligger jag i sängen och tror jag ska titta på oth!
adios /hanna

klar nu

nu orkar jag inte plugga mer. har gtt igenom orden lite nu. och ätit. nu gör huvvudet ont. och kroppen gör ont av trötthet.
imorogn har jag beeptest, hej och hå!
sen dansträning efter skolan.
nu ska jag ner och tvätta ansiktet. imorgon är johan och praktiserar på skolan oxå:)
puss j

mat?

alltså vad är det med mig? har ätit hela dagen men känner mig ändå sugen hela tiden! så sjukt irriterande. skippade som sagt dansen ikväll. är alldeles för trött och min kropp behöver vila och återhämta sig.
ni skulle ha sett mitt älsklingsbarn idag. fy va han ät söt, och sträcker sig efter mig hela tiden. idag försökte han säga mitt namn:')
ne men nu ska jag äta lite mer/j

home

hemma från skolan just nu. var inte s himla jobbig dag. jag gjorde klart min klänning på syslöjden!
känner mig lite lugnare nu inför den här veckan då vi inte ska göra np i no denna vecka heller. skönt.
har precis ätit middag. ska snart byta om inför jobb, skippar dansen och vilar och kanske pluggar lite! kan behövas!
jag och madde måste ha barnen själv ikväll för min mor flyger ner till stockholm i några timmar!
/j

godmorgon

är vaken och har klätt på mig. kunde inte somna på flera timmar igår och är dö trött. tror jag måste skippa sista träningen idag, måste vila och plugga. synd bara att jag missade den sist oxå..
har lång dag idag, och har spanksan tills idag. måste gå upp och plugga på den nu oxå.
/j

min söndags kväll

min söndags kväll har spenderats i sängen med mina mjukisshorts och klasströja. har försökt plugga men det har inte gått så bra, nu kryper jag ner för mitt huvud gör jätte ont. får väl plugga imrogonbitti eller nått..
godnatt j

söndag

när jag kom hem från tråningen tog jag mig ett bad, sen dess har jag tittat på oth, vad är det för fel på mig, jag har prov imorgon och jag kan ingenting... ne nu måste jag plugga fram till middagen och efter den också.
/hanna

dumt

det jag gör just nu är väldigt dumt. jag sitter och kollar på one tree hill i min säng istället för att plugga. plugga in mina dialoger som jag inte kan. helvette. men bara ett avsnitt till. efter maten kan jag göra det. one tree hill är bättre.
min vecka är förövrigt full typ.. /j

100 - 300

papi kom nyss in med ett 100 till 300 objetiv som gunilla haft till en gammal systemkamera, det fungerade galant till min, wiho!!
/hanna

duktig tjej

har iaf pluggat ett tag nu, lite spanska ord, dock kan jag inte dialogerna. och jag måste plugga engelska och no men den är på skolan och vet inte vad jag har där?!
har självklart på one tree hill så länge, dock är jag nu på säsong 7 och det blir sämre och sämre tycker jag..
har ju träning idag, kanske har dubbla, måste höra med mor min!
/j
gammal bild hha

dumma tid

man måste ju ställa om klockan så nu förlorade jag en timma. idag måste jag seriöst plugga! det här håller inte, att jag skiter i skolan hela tiden..
/j

godnatt

johan har precis gått hem, vi kollade på karate kid. nu ska jag kolla på one tree hill och försöka sova. om jag vågar, är ju lite mörkrädd och rädd för att vara själv. synd bara att jag har lite annan dygnsrytm än alla andra!
/j

mitt rum


/h

andra träningen för idag

nu ska jag snart iväg på dagens andra träning. hela kroppen bränner av liniment. råkade stretcha lite för ont så har lite ont i en av mina sträckningar och har sprungit tv dagar irad så vaderna tar stryk. later j

sommarplaylist

klickade på min sommarplalist på spotify och hittade massa braiga låtar som det var länge sedan jag lyssnade på. tror jag ska ta och städa mitt rum nu så kan jag ta en bild på de sen som ni kan få se, det fanns ju önskemål om de!
/hanna

3 små barn som spelar piano

i mitt vardagsrum just nu, superfint låter de, vet att alla är avundsjuka på min situation just nu.
/hanna

lördag den 26 mars

goddaag, när jag kom hem från julle igår somnade jag ganska fort, vaknade halv 9 av mig själv i morse, tittade på tv, sen gick jag och åt frukost. efter de blev de lite plugg och sen lunch, nu dricker jag en latte och funderar på att kika lite på oth!
slingade ju håret igår, det var dock svårt att få den det på bild, vet inte om jag är så nöjd, kan inte ha mittbena.
/hanna

fuck

var vaken innan 8 imorse trots sms och samtal från några vänner inatt. inte för att det gör något, tycker om när folk hör av sig, ibland tom speciellt på nätterna, då man har natthumor!
.
har ätit vofflor till frukost, det var ju våffel dagen igår. tänkte dra på gymmet lite idag, men vred mig på något konstigt sätt inatt när jag skulle ta mobilen så hela ryggen knakade och nu gör den lite ont igen. vill inte riskera att få ont egentligen.. får se om det blir bättre med lite liniment på!
/j
saknar dig

lilla julia

hanna har varit här och jag har slingat hret på henne, jag skulle oxå egentligen göra en toning i mitt hår men när vi testade s blev det typ ingen skillnad så vi la i den på hannas för hon såg lite kul ut innan haha!
men nu ska jag lägga mig, haha
/j

kallt

har suttit och frysit sen jag kom hem från gymmet och undrade vad det var. då såg jag precis vad det var, pappa hade inte stängt dörren till tvättstugan och då blir hela nedervningen iskall!
har precis ätit pizza till middag, mamma är inte hemma så då blir det hämtmat! haha
/j

piggare och gladare

dom tre senaste dagarna har jag varit helt död på skolan, har haft huvudvärk och varit trött och seg. sen tränar jag och bli pigg och glad! hemma efter ett skönt pass på gymmet! ikväll ska jag och hanna tjocka oss!
/j

helg

första mattelektionen oå länge då jag fattade bra, så det kändes skönt. sen på slöjden bkev jag färdig med min kjol och ska nu göra en byxdress!
.
när jag kom hem gjorde jag latte till mig och bror, nu ska jag titta på bigbrother.
/hanna

morgon då

somnade glad men vaknade inte upp lika glad. väldigt nervös är jag!
ska träna efter skolan oxå, hoppas jag är lite piggare då.
just nu håller jag på att skriva ut mitt recept men skrivaren vill inte riktigt..
/j

Hej jag heter Hanna Viktoria Brandén och jag vill ha sommar nu


vad skulle jag vara utan

dansen? seriöst. har mått piss tv dagar i sträck nu men sen har jag åkt på dans och kommit hem mycket gladare! ibland kan den verkligen pigga upp. just nu då, sitter med handduk på huvuvdet och massa skor bredvid mig. träningsskor. ska packa väskan inför ett gympass imorgon efter skolan. har inte varit där på ett tag, nästan en veckan. hade ju lite ryggsaker. bättre är det nu!
har ju hemkunskapsprov imorgon, praktiskt, jag är nervös helt ärligt. men får hoppas att det gr bra!
haha fin bild på min lilla bög som hatar att vara med på bild!

Party like, like it's the end of the world

fredag imorgon, hur underbart? förutom matten då, dock så kommer jag behöva plugga svenska i helgen vilket inte känns så kul. aja behöver i alla fall inte kliva upp 7 för att gå till skolan. nu ska jag fika!
/hanna

på väg

ska snart åka iväg på tärning. ska bara fixa en låt, later julia

cillerilldag

började med mingel på engelskan, vi fick även cider, chips och salta pinnar. sen föreläsning om sex. efter de åt jag och vanja på donken, sen spanska., efter de den första roliga svenskalektionen på hela terminen och sen lite fek.
.
köpte lite gött på ica innan jag gick hem, nu har jag tittat på bigbrother, tror det blir till att plugga nu innan middagen, fick reda på att jag har svenskaprov på måndag -.-
/hanna

orkar inte

att komma hem från skolan halv5 och knappt fått i sig mat på hela dagen är ingen hit! sitter och äter lite nu medans jag lagar mat. hade tänkt ta mig ut på en springtur idag men vädret är ju inte på min sida så får skita i det. har dans sen iaf.
är så jävla less på plugget just nu och gör ingenting!
/j

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaba

har nyss planerat lite men brur hur vi ska ha de i vårat "kök" vi kommer kanske få en minispis också:) nu ska jag titta på oth!
.
btw så har jag sträkt mig, det är fan inte bra att stretcha!
/hanna

*

Matilda om godkväll:
Hanna, kan inte du lägga upp lite bilder på ditt nya hus och rum? :) 
Kram

självklart kan jag göra de, dock är det inte färdigt överallt, det står fortfarande kartonger lite här och var, hade tänkt ta bilder när de va färdigt, men kan slänga upp nån bild på några rum i helgen då jag har tid med de!


bättre humör

underbart med dans ibland, kan göra en på bra humör. först tävlingsträning, sen ner på dawes och hjälpte olivia och ebba och sen extreme. vi flummar alltid omkring på extreme!
men nu ska jag försöka sova./j

hatar onsdagar

eller iaf skoldagen! men iaf. har pluggat lite sen jag kom hem. har inte tid med så mycket mer. är inne på min tredje kopp kaffe oxå, det man måste ha för att överleva onsdagar..
tänkte vara snäll med min rygg oxå och använda massage grejen men då tog det slut på batteri och när jag skulle ta den andra fanna det inget. fyfan...
ska på träning sen. hoppas bara jag blir lite pigg!
/j

usch

vet ni avd jag råkade göra inatt när jag vaknade? jag trodde att jag hade ett glas vatten bredvid mig men det var det mjölk! fyfan va äckligt!
somnade as tidigt igår, innan 10. och det var behövt! idag är det äckelskola. fyfan va jag inte vill dit.
j

godkväll

fredrik åkte nyss hem, han har varit snäll och hjälpt mig lite med bokföringen och så har vi redigerat fina bilder, hehe. nu ska jag leta fram en sportbag till imorgon, för jag ska på badet på idrotten och efter skolan har jah träning, så måste packa dubbelt.
/hanna

fyfan

okej. jag har varit dålig idag. pluggat alldeles för lite när jag har haft en hel dag på mig! men det får jag ta igen imorgon!
då måste jag!
måste lägga mig tidigt idag oxå. mår typ dligt för jag vill inte gå till skolan. fyfan. nationella imorgonbitti oxå!
/j

det gäller att bestämma sig

nu är jag färdig med min idrottsuppgift, har även skickat in den, känns härligt. nu väntar jag på mat och efter de blir det till att plugga fek!
/hanna

tisdag

härllg dag idag, först nk, och där tog vi reta på våra blodgrupper, enligt de testet är jag b negativ, sen va de spanska, efter de hål och sen dans, idag körde vi balett och modern, det var gnaksa roligt.
.
sen jag kom hem har jag tittat på gårdagens big brother och nu ska jag plugga!
/hanna

red nails

fick ett ryck och tvättade bort mitt avsavda svarta nagellack och ersatte det för en gångs skull med ett rött istället. har fått i mig lite mellan mål oxå. och vet ni förrsten vad det är för jävla storm här eller?! var jätte fint på förmiddagen och nu snöar det, blåser hur mycket som helst och är helt grått! kuuuul

red kiss

har faktiskt varit duktig och gjort en matte uppgift, starkt det!
har ätit lunch oxå men sen inget annat. funderar på att ta en promenad medans ajg fixar one tree hill!
får se om jag orkar!
/

10 minuter

så länge klarade jag av att sitta utomhus. så trist tycker jag att det är...

tidig morgon

jag klev upp klockan 5 imorse, för att sedan åka och fixa min rygg. var ganska segt då mormor körde och jag var tvungen att vara vaken hela vägen. lyckades dock inte på hemvägen. kom hem vid 9 och la mig sedan i sängen och vilade.
nu har jag satt mig utomhus, lite kallt äre men..jag kan dock typ itne få någon färg alls på våran, suck!
gick iaf bra att fixa ryggen, nu ska den bli bättre iaf.
/j

färsk pressad apelsin juice

mummms! har precis kommit hem från barngymnastiken. sötmattis var där idag igen och förgyllde min dag. åå va han är underbar!
undrar om jag ska plugga sen. imorgon ska jag ju upp tidigt så måste lägga mig tidigt, känns dock lite jobbigt att åka bil med mormor halv 6 på morgonen. tagga!
/j

skolliv

var duktig och stannade på feken idag (jag var egentligen inte i den halvan av klassen som skulle ha) men jag behövde få reda på några saker inför provet. när jag gick därifrån var jag otroligt nöjd över att jag stannade, nu vet jag har man gör allt, så nu måste jag bara tänka på att skriva in allt på rätt platts så kommer det gå bra!
.
sitter jag äter vindruvor och dricker cola, kanske inte så god kombination, men jag var sugen på båda grejerna, ne nu ska jag ta tag i mitt skolliv, från och med idag ska jag inte skjuta upp grejerna längre, det blir bara jobbigare då.
/hanna

goodmorning

somnade ganska tidigt igår, skönt. pluggade dock alldeles för lite igår.. men kna ju ta igen det idag, får inte dansa så.. ryggen värken men det är bättre än i lördags och igår.
ska snart gå till skolan, kollar på one tree hill först. hoppas inte att dagen blir allt för seg.

älska mig

har nyss tittat på en miniserie på youtube som heter älska mig, nadia som tipsade om den å fyfan kan man vara så taskig?
.
nu sitter jag och lyssnar på melissa horn och ska försöka knäcka koden på feken.
/h

riktigt skönt

på tisdag ska ju alla nior på min skola till åre, men pga min rygg får jag inte åka.. men då ska jag åka till min kiropraktor istället för att fixa min rygg. halv 6 på morgonen måste jag åka, jag kan ju ta självmord redan nu.
pappa står ju nu och bäddar i min säng, kan inte gööra det så han hjälper mig. hoppas bara min rygg blir bra på tisdag...
/j

städa

gör allt annat än att plugga, duschade när jag kom hem, satte mig vid datorn, städade toan, damsög mitt rum och mitt och brors lilla "kök" och snart är det dags att laga mat. ne nu ska jag skriva på idrotten eller plugga fek!
/hanna

äckel vinter

hatar vintern här i östersund. om det inte vore för den hade jag inte haft ont i ryggen.. fitta. jag vill träna

söndag

haloj, igår efter julia åkte hem åkte jag och fredrik lite bil, skjutsade några sen åkte vi hem till mig och såg på en dålig film.
.
nu äter jag lunch, har nyss tittat på 2 oth avsnitt, oj vad duktig jag är på att plugga! sen blir det träning och möte.
/hanna

pic of me

madde kom hit och åt frukost. jag gjorde en matteuppgift, duktig jag är på att plugga! har precis legat lite på spikmattan, fyfan va trist. men kollade p one tree hill så länge! ska snart klä på mig och försöka fixa på mitt rum fast jag kan ju typ inte..
/j

seeegt

kan fortfarande inte röra mig. ni förstår nog inte hur jobbigt det är att sova då. ligger just nu helt skevt i sängen. nu måste jag snart upp och börja plugga. slö som jag är orkar jag inte..
/j

lördag

min dag, har ju inte varit så lätt om man säger så. har inte kunnat röra mig. jag och hanna skulle ju sy, fredrik satt här då. vi skulle ju ha pluggat oxå men det blev inte så.. sen fick vi skynda oss till bussen och kte hem till fredrik. där gjorde vi mat och åt gott! sen kollade dom på bigbrother och jag p 101 sätt att åka ur en gameshow. sen nu s har fredrik skjutsat hem mig och jag har precis badat för min rygg. lite bättre blev det. snart ska mamma få massera den s jag fr hoppas att den är bra imorgon. det är typ mina muskler som har låst sig eller nått och det har svällt upp lite.
/j

ajjj

måste ha knäckt ryggen igår när jag halkade till, så nu kan jag inte röra mig. det gör ont hela tiden. det kom precis innan jag stack till gymmet. när jag var där blev det värre och kunde till slut inte komma upp frn golvet när jag stretchade så moa tyckte att det var bäst att jag åkte hem innan hon skulle behöva ringa ambulansen. så pappa fick hämta mig och nu kommer hanna snart och vi ska sy. smärta/j

tjooooo

hänger fett, ska snart gå till ica och köpa pizza.
/hanna

hemsk dröm och bild

drömmde en jätte hemsk dröm inatt, jag var p tävling men när jag skulle göra famehopp så gick det inte att lyfta benen!:O as hemskt
.
det var någon som frgade om våra kläder, och det här är enda bilden vi har på dom!

vaken

vaknade vid 8 imorse men somnade om. det är ju ändå helg. idag ska jag på gymmet, sen ska hanna komma hit och sy och sen ja.. har mycket att göra idagmed. ska snart upp och äta frukost och kolla på oth samtidigt! haha
/j

film

tittar på boog och elliot med frederika.
h

nattmat

har precis ätit lite. tänkte berätta lite.
efter skolan kom ju hanna hem till mig och vi sydde, blev dock inte klara. sen åkte vi hem till henne och hon åt. sen åkte vi på musikdirekt och sen skulle jag egentligen vara med johan men fredrik ringde s vi gick och mötte han(förlåt igen johan!) kom hem för ett taf sedan, har ätit nattmat, var så hungrig.. nu ska jag krypa ner i min underbara säng. puss j

home

hemma efter en kort dag på skolan. skönt inte så jobbigt. fick tillbaka första delen på svenska nationella. kan slappna av lite nu då:)
hanna ska hit och vi ska fixa till vran danskläder lite. sen ikväll ska jag på musikdirekt! har jätte mycket bilder frn idag oxå, hade kameran för vi skulle göra en grej till son. dom kommer snart. om jag orkar..
/j

super smarta jag

smart jag är som kollar på one tree hill innan skolan. jag som verkligen gråter åt allt numera..
ska dutta på lite id sen innan skolan och borsta håret. ingen träning för mig idag. tar det imorgon istället, så vaderna får vila.
alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
/j

älskar sovmorgon

igår efter träningen stack jag hem och duschade och sen drog jag till johan. vi kollade på snabba cash. gjorde inte så mycket mer och sen gick jag hem vid 12. mitt internet fungerade inte då och jag däckade ändå så. idag börjar jag 10,10, skönt..
puss j

godmorgon

fredag idag, har gjort allt sånd där man gör innan man går till skolan så nu ska jag snart gå till bussen, efter skolan ska jag köpa biljetter till musik direkt så de blir till att titta på de ikväll!
/hanna

some thouds

jaha nu då? har ätit och är mätt! ska snart iväg på träning, huvudvärken sitter fortfarande i.. får väl ta en tablett!
tror jag åker lite tidigare till träningen oxå, skönt att sitta där nere ibland. kanske ska dansa lite oxå.
imorgon har jag sovmorgon, vilket känns skönt, underbart faktiskt. välbehövt, ska nog på musik direkt imorgon oxå. om inte hanna är "sjuk" då med.. suck
/j

torsdag

kollade nyss på det sista oth avsnittet på säsong 1, fan vad jag har grinat på typ varje avsnitt, lite konstigt att man kan grina av ett tvprogram. aja nu ska jag gå upp och hämta fika med min träningsvärk från igår!
/hanna

lång och jobbig dag

nu är jag äntligen hemma. fyfan vilken jobbig dag. tack vare min snälla idrottslärare slapp jag hämta dockan på botten. ska typ träna på det själv, undrar om man får det..
sen har jag haft ont i huvudet typ hela dagen. hatar det på torsdagar! gick på läxläsningen efter skolan men gjorde bara en uppgift och fattar knappt vad jag gjorde. men aja, tar det senare"
/j

skrämd

lyckades nyss starta mitt ljud på högsta med högtalarna i, fyfan va rädd jag blev!
är ganska nyligen hemkommen från träning, har ätit lite. jobbiga träningar idag, mycket famehopp, men det är bra.måste ju träna!
ska snart sleepa, håret tv'ttar jag imorgon då vi har bad!
pssj

att vara duktig

skulle vara jätte duktig och klippa klorna på min kanin(jag har en tendes till att göra det lite för sällan.. fy) men då ville inte kaninen komma till. den gjorde det först men när denvet vad det handlar om så vill den inte, den har alltid hatat att klippa klorna, när den var liten kunde den försöka bita en. men jag får väl be hanna, hon har en jävla talang med kaninen, dom sitter i hennes knä och kollar på henne som ett litet barn, helt sjukt!
just nu sitter jag iaf på uteplatsen vid datorn och lyssnar på musik, man ser dock inte så bra,ett minus men.. om ca en timma sticker jag iväg på träning, skönt..

nationella

hade ju nationella i no idag, ingen aning hur det gick som vanligt. men det tog hela förmiddagen. sen efter lunch pratade vi lite och sen gick vi på promenad. har varit hemma i en timma. ikväll är det träning. måste göra middag innan oxå, får se vad jag gör sen!
imorgon har vi bad-.- klädsim oxå och jag börjar typ grina när man ska ner under vattnet!
/j

hemma från gymmet

är hemma nu. har precis ätit hur mycket somhelst oxå. skönt. ska snart sticka iväg och handla inför imorgon,får se vad det blir. sen ikväll blire jobb. efter det ska jag sova. frågan är när jag ska plugga non inför imorgon.. kommer däcka ikväll.. hmm, hard time.
/j

inget bloggande

har inte bloggat på ett tag. menmin morgon började iaf hos tandläkaren vid 07.20. Fick självklart inte komma in på engång utan fick vänta och missade idrotten. musiken gjorde vi inte mycket på alls. har blivit retad hela denna dag oxå för att jag är blek. kul!
nu kom jag nys hem och har pratat lite med min syster och skabara kolla datorn och byta om sen drar jag nog till gymmet! måste handla tills imorgon oxå, nationella!
fick hem fristilen tidningen igår och där var min fina jonna med i!
klicka här för att komma till hennes blogg!
puss j

måndag den fjortonde mars

tjabba. lång dag på skolan idag, sista lektionen skrev vi personlika brev till de nya ettorna, vi blev färdiga långt innan lektionen var slut men endå var vi tvungen att sitta kvar för vi skulle ha mentorstid, då kom våran andra mentor och sa 4 onödiiga ord sen fick vi gå, jahopp, hade kunnat slutat en timme tidigare, men nej, vi ska inte få gå ut i finvädret. blä vad sur jag blev!
.
nu ska jag plugga lite innan middag och träning.
/hanna

håller andan

har vaknat halv 8/8 hela lovet och varit hyffsat pigg. när jag idag ska upp och det är skola är jag dödstrött. längtar redan till helgen.. nationella i veckan oxå. kill me now!
/j

beroende

på senaste tiden har jag blivit beroende. beroende att ha folk omkring mig. har haft folk omkring mig 24/7 sen i torsdags nu. när dom försvinner, brister allt.

söndag

haloj! julle har berättat om helgen, jag lägger upp några bilder, julle har fler, och jag har film, ska se om jag får in den på datorn så kan ni få se.
haha jag älskar den nedersta bilden, allt på den är så jävla kul, tror inte ni förstår om jag försöker förklara, bara julle som fattar!
/hanna

basta

efter att ha bastat lite skönt gick jag upp för att plugga lite. kollade istället på bones, så jävla bra! nu har jag borstat ut mitt hår, det var inte lätt kan jag säga! har smörjt in mina vader oxå..
nu ska jag krypa ner i sängen, läsa lite mer. om jag orkar. kolla på oth oxå. puss j

söndag

hejhej! länge sedan vi bloggade nu. men åkte ju somsagt till stockholm och var där i fredags, sedan vidare till lindesberg! i lördags tävlade vi, 5a i par och fick dansa starfinal med presentation osv. super kul! men efterblivna som vi är fattade vi inte det förrän vi skulle inte på golvet haha!
singel gick inte lika bra men men :)
idag har vi rest hela dagen typ. vårat flyg var försenat..
jag har nyss varit ute och sprungit året första runda utomhus, fy va det var skönt. lite halkigt bara och vaderna ville inte men. nu ska jag basta sen läsa lite no. nationella i veckan..
/j

redo

för att åka, såg att julia fått alergisk reaktion, det har inte jag, ddock har jag svinont i tandköttet på ett speciellt ställe. aja det ska bli roligt att åka bort över helgen. nu ska jag bära opp min väska till dörren så jag är redo när dom kommer.
/hanna

bra jobbat julia

bra att jag lyckas fixa en allergiskreaktion precis inan tävling. skönt! har lyckats fixa mina händer jäkligt fina oxå. råkade glömma igår att jag hade smörjt in dom.. och nu ser dom sepe ut. får tvätta dom hela tiden!
/j

ajj

nu är jag vaken, inte mycket sömn för mig inatt heller. men vad spelar det för roll ibland. ska snart upp ioch äta frukost och sedan packa handbagadet.
kan ju berätta att det hänt något skumt medmitt ansikte oxå. det liksom sticker hela tiden. och jag vet inte vad jag gjort för jag har itne gjort något konstigt. ne men där har ni det . puss j

trötter

johan gick nyss här ifrån. vi skulle kolla på film men låg bara på mitt rum och lyssnade på musik och snackade istället. skönt att få andra tankar ett tag.nu ska jag kika serie och sova sen packar jag det sista imrogon bitti. puss j

kinamat

kom nyss hem från esten, har ätit där ikväll med familjen. nu ska jag packa resten inför imorgon och byta till en större för jag tror det bli lite väl trångt i den jag har tagit.
/hanna

.

när du behöver någon som mest, det är då dom inte finns där.

hejhej

efter läkarbesöket har jag tittat på bb, pluggat har faktiskt bara 3 frågor kvar på idrottsuppgiften nu! och nu tittar jag på oth. måste till ica innan jag ska net på stan och äta middag också och köpa dextro, energidryck osv till tävlingen.
/hanna

fortfarande nere

har precis bastat och kollar på one tree hill. det enda som får mig att le idag.  måste packa klart sen oxå och mata fiskarna. ska på ica och köpa lite saker inför tävlingen.
hej/j

min dag

har varit jätte duktig nu och städat mitt badrum, måste ju det när syster inte är hemma.
har även plockat undan lite på mitt rum. duktigt! ska packa klart idag oxå. och gå på promenad med vovven. mata fiskarna åt en person. där har ni min dag. skippar träningen för att vara utvilad till tävlingen!
/julia

torsdag

hejhej, igår var jag med fredrik, såg film och åt chokladfondue. nu sitter jag och äter frukost, ska snart ta bussen till helsocentralen.
/h

godmorgon..

efter dålig nattsömn så vaknade jag faktiskt kvart över 8. ligger fortfarande i sängen och funderar på att skippa träningen idag.. har ändå lite saker att fixa och så. men först ska jag ligga i sängen ett tag till!
/j

...

när saknaden kommer och man behöver någon som tröstar en, var är alla då?
i will never forget you. you will always be in my heart and i will be thinking of you.

duktig tjej

efter bodybalance passet ställde jag mig och strök alla kläder. duktig julia! så nu är garderoben knök full igen!
nu är jag jätte trött och orkar typ inte göra något. ska typ sova redan nu.. ne det är lite väl tidigt. ska kanske äta något! puss j

snövit

efter träningen åt jag och sen badade och kollade på djungelboken. när min papi kom hem åkte vi på jysk och köpte ett fint överkast till mig, nu ligger jag i min säng och tittar på snövit, jag hittade en kartong med en massa barnfilmer, supermysigt att titta på!
/hanna

onsdag

vaknade kvart över 8 av att någon konstig ringde till mig, jag var trött och fattade inte varför han ringde men sen kom jag på! villket lädde till att jag inte får sova ut imorgon heller, fan också.. nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik.
/hanna

haha

hanna kommer bli glad att höra att klockan är inte ens 9 och jag är redan klar och har ätit och allt. dock kommer jag ju inte göra något innan träningen.. men borde typ. har nästan inte packat någonting, men det kan jag göra sen.. borde plugga men det tänkter jag inte göra!
/j

uppe tidigt

som vanligt. har haft alarmet på 9 varje dag men vaknar halv8/8 varje dag! aja det är väl skönt. idag då halv 8. har träning klockan halv 11, ska och fixa en sak halv 3 och sen har jag bodybalance vid halv 6! puss julia

kvällen

åkte på zumba med madde. var dock inte så jobbigt men kul haha. vi var värdelösa på att skaka på ruman åt konstiga håll! sne åkte jag till hannaför hon skulle hjälpa mig med en sak. vi gjorde knappt det utan kollade på himym istället och skrattade.
var tvungen att gå hem men hade sällskap i telefonen iaf!
puss j

början på en fin lista

jag har gjort en spotifylista med barnmusik, jag älskar att lyssna på sån musik om ni ville veta
klicka här om ni vill ta del av den.
/hanna

bullfika

när jag hade pluggat lite mer kom bror å frågade om jag ville med på ica, vi gick å köpte digestive med choklad på och bullar som vi fikade sen. jag har nyss kollat färdigt på gårdagens bigbrotheravsnitt, har blivit lite beroende på grund av att jag kollade på nått avsnitt förut, men det är absolut inte lika bra som paradise, bb är bara tidsfördriv!
/hanna

mumma

efter några veckor utan mitt hounungsvatten(mamma var rädd att jag skulle få allergiskreaktion) så har jag nu en kopp framför mig! mumms. väntar på lite info från madde och har bakat paj idag igen. skärpning!
/j

dag 10

10. Då mår jag som bäst
jag mår som bäst när det är sommar, jag är brun, jag äter hyffsat nyttigt tränar mycket och umgås med mina vänner! då får man med allt och kan träna flera timmar per dag!

11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att..

duktig jag är

nu har jag gjort ganska många frågor på min idrottsuppgifft, men det är en hel del kvar, ska snart ta mig lite fika sen fortsätta för nu är jag inne i pluggandet då bör jag inte sluta.
/hanna

trötter

sa ju somsagt att jag att jag vartrött imorse. ännu tröttare nu. tog ett lugnt pass idag på gymmet, tränade ganska hårt igår. ikväll blire pass med madde! har ätit lunch oxå och legat i sängen. min favoritplats! kolalt på himym och lasvegas!
underbart!
puss j

varför gör man inget?

nu har jag varit vaken i 2 timmar. och vad har jag gjort? jo ingenting! eller ätit har jag, men inget mer. jag gör inget då jag är ledig. speciellt inte när man är ledig i en vecka. det är så kort. sitter just nu och dricker kaffe. ska på gymmet sen!pussj

kan julia ge sig

varje gång jag tycker jag är uppe tidigt så har julia varit uppe i över en timme redan..aja nu ska jag upp och äta frukost, klä på mig osv innan jag ska in till stan och klippa mig.
/hanna

inte lika pigg

nu är jag vaken och är inte alls lika pigg som jag var igår. igår när jag vaknade hade jag världens energi men idag är jag trött. dock har jag ju vaknat hela natten, som jag alltid gör när jag är rädd. jobbigt läge. ska kolla lite på himym (las vegas är itne klart)
sen ikväll ska jag och träna. kanske ska träna på dagen oxå. får se hur jag gör!
/j

någonting om mig

något som inte så många vet om mig är att jag gråter lätt åt filmer. speciellt om det handlar om döden eller om barn som blir lämnade eller nått.

smart julia

riktigt smart att kolla på läskiga program innan jag ska sova. super! nu törs jag inte somna och är livrädd. snälla rädda mig

dag 9

9. Mina inspirationskällor
till dans, typ sofie ericson, carolina janevald eller någon. allmänt till träning så typ ptfia!





10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att..

silvriga naglar

nagelacket jag köpte var precis ett sådant jag letaf efter, super! nu kollar jag på sats i väntan på att oth ska laddas hem, jag börjar bli lite serienörd.
/hanna

hemma igen

nu är jag hemma. en och en halv timma på gymmet och sen 30 längder simning med hanna. skönt!
vi bubblade,skrattade och bastade. men nu är jag hemma och äter shake!
puss j

måndag

Första dagen på lovet idag, härligt! jag har varit nere på stan och bokat klipptid, fick en så tidigt som imorgon kvart i 11, köpte även ett par gummistövlar, en bikini, jeans och ett silvrigt nagelack!
.
nu sitter jag och tittar på satc och väntar på att julle ska gymma klart.
/hanna

dog precis lite

fyfan, dog av garv nyss. ni kan ju gissa vad det handlar om

skön sömn

vaknade strax efter 8 imorse. har inte gjort speciellt mycket. typ bara ätit haha! somnade typ 10 igår eller nått. skönare! idag ska jag och träna och sen och simma med hanna. najsnajs.. annars då. ingen aning vad jagska göra idag. leta reda på min våffeltång kanske..
puss j

dag 8

8. Favoritmat
allt, går det att säga? ne men jag har ofta perioder och då äter jag jätte mycket av samma mat, så jag föräter mig och sen blir jag jätte less och vill inte ha det på jätte länge. har börjat äta väldigt onyttigt efter min operation oxå, dumt!


9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att..

gjort lite nytta i alla fall

har satt upp en hylla och min stora tavla så fattas det bara ett överkast i mitt rum sen är jag nöjd, jag hittade ett som jag vill ha nu på jysk så ska säga till pappa att vi ska köpa de, dock har vi ingen bil nu kom jag på, fan, får väll vänta tills på tisdag eller onsdag.
/hanna

fyllt på spotifylistan

iband är det riktigt skönt att göra ingenting, det gör jag just nu, eller jag lyssnar på musik men det gills inte. igår kom fredrik hit, vi kollade på lite film. idag har jag tränat och efter de skulle jag plugga, men det gick inte så bra. och nu är jag trött så jag orkar inte göra de nu. klicka här så kan ni höra på min fina spotifylista.
/hanna

att vara besatt

det är något som jag vverkligen är. lasvegas. hela tiden. underbart. ska snart gå och bada. och sen försöka ta tag i min liv. kanske ska kolla på las vegas samtidigt? hmm...
julia

duktigt..

sen jag kom hem från träningen har jag inte gjort någonting. eller jo. packat ner tävlingsdräckten i väskan. och kollat på lasvegas! måste egentligen göra lite av det jag ska göra..
snart så../j

skype

sitter och skypar med min syster just nu. hon har ju i australien. är ganska trött. har träning idag oxå.. och måste nog göra lite saker men orkar inte!/j

trött

johan gick precis hem. jag är alltså vaken mycket längre än vad jag brukar. vi såg på två filmer, dock bölade jag typ hela andra filmen. somnade inte men höll på att göra det hela tiden typ. men det var kul attäntligen få träffa han igen. var ett tag sen nu.
puss j

grattis titti

har precis kommit hem efter middag ute. vi firade titti som fyller år på tisdag. snart kommer johan till mig och myser. hoppas inte att jag somnar bara som jag alltid gör. puss j

somnade om

för första gången på länge så somnade jag om igen imorse. vaknade innan 8 som vnaligt men somnade om och självklart väckte mamma mig. irriterande. ska snart upp och äta och bygga pussel. ikväll ska jag nog vara med johan men innan det ska jag ut och äta för titti fyller år!
/j

funderingar

hejhej.. nu ligger jag förmodligen och sover men skrev inlägget tidigare. ville inte lägga upp alla samtigt.
jag har funderat på en sak. fan va många verkar vara otrogen. om man kollar tex på felsms så är ju typ 80% av alla sms om att dom har varit otrogna! helt sjukt. skärpning nu:)
puss j

min nya hobby

pussel. belönade mig själv efter en hård vecka med chokladfondue och pussel med mamma och hanna. är grym på pussel nu!godnatt

dag 7

7. Favoritövning
hmm, svårt. men typ någon magövning!




8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att..

megahungrig

skulle äta vid 6 men nej då kom dom på att vi skulle bjuda hit några på middag, dom är här du men maten är inte klar och jag är superhungrig så nu sitter jag och äter digestive med choklad på!
i min väntan på mat har jag redigerat lite bilder, här är 2 av dom
nu vill jag ha mat!
/hanna

bullar

nu ha rjag fått mat. ligger och kollar på las vegas som vanligt. måste gå på ica sen oxå. vill inte. mina ben är trötta.
var nyss inne på johans blogg och han hade lagt uppen bild på hans mors bullar. alltså dom är så jävla goda. ni ska smaka dom alltså:)

hungrig

mumsig lunch idag på skolan! gjorde inte mycket tre stycken b1or på en hel dag bara. sen har vi lekt och byggt pussel! efter skolan drog jag på gymmet och sen dansträning. nu är jag hemma och dödshungrig./j

tjo

sitter och lyssnar på veronica maggio - jag kommer och byter om, ska plugga lite innan jag åker ner på träningen tror jag!
/hanna

vaknar tidiagre

jag ställer min klocka  påhalv 8 men vaknar ändå kvart över 7 trots att jag är jätte trött. nu ska jag upp och äta frukost och klä på mig. idag ska jag på skolan, sen till gymmetoch efter det träning. puss j

dåligt internet

ja somsagt, mitt internet fungerar int eibland. men nu är jag här. har haft biologi hela dagen, elevensval.
sen åkte jag in till amerikanska fotbollen, men ville typ bara se när dom dansade. sen åkte vi hem. köpte min jeans somjag la undan igår. tack jonna för tipset!
ska sova lite nu tror jag. sen äta innan träning
puss j

redovisningsdagen

sitter på skolan just nu och har haft 2 redovisningar idag, snart har jag en till så ska träna lite på den nu. skojsigt inlägg, jag vet.
/hanna

dag 6

6. Mål med träningen

mitt mål med träningen är ju självklart att utvecklas(som dansare) men annars så har jag inte så mycket till mål. jo jag vill lära mig att springa!



7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

Galen tant

Såg precis en tant som hade lämnat sin spark mitt i snön och kom och hämtade den lite så där random

lite gladare nu

nu mår jag lite bättre. efter lite lasvegas så! har nu gjort mig lite kaffe för att pigg inför träningarna(kanske inte behöver sova på extreme idag) sen ska jag åka in till stan lite tidigare för att fixa ett ärende. pussj

fyfan

är jätte irriterad just nu, gjorde precis en shake för att bli lite gladare. skrvier sen

torsdag

godmorgon! sitter i mitt rum, eldar vaniljljus och lyssnar på musik medans jag väntar på att gå till bussen, idag ska vi ha långfärdsskridskor på idrotten, det ska bli skojdigt! efter skolan går jag till min farmor och äter middag för det blir så stressigt om jag ska hem imellan skolan och träningen. så jag kommer inte hem förrän vid 10 ikväll!
/hanna

äntligen hemma

nu är jag äntligen hemmafrån dag. sitter och äter en shake oxå, gotti. det här har varit min träning idag
-skidor i 50 minuter
-gymmet 1h20min
-fotboll med mina barn i typ 20 minuter och då kämpade jag och madde, sne hoppade jag med dom oxå
- stenhård dans med hanna, körde typ hopp i 20 min, 30 minuter sammanlagt
men det gillas iaf.nu var inte min mor hemma som skulle massera mina vader så jag tar och fixar mig för sängen medans jag väntar. pussj

snart jobba

ligger just nu och kollar på las vegas som vanligt. körde inte allt för hårt idag på gymmet. är jätte trött nu och skulle vilja sova men ska jobba om en timma. efter det ska jag dansa en timma med hanna. sen ska jag hem och däcka i min sköna säng. skulle helst vilja att det var nu!
men iaf. imorgon är min första onsdagstävlingsträning. ska bli roligt! sen har vi extreme oxå, men den är så jävla sent att jag typ sover när jag dansar!
aja. puss j
tänkte bjuda på en pigg och glad bild(iaf från min sida) nu då jag är så trött. skulle helst vilja ha någon att mysa ner mig i sängen nu. kanske tar min hund sen.. haha

snabbis

är nu hemma en liten snabbis efter skolan. körde vg idag på skidor. kändes ändå bra då jag är förkyld!
nu är jag bara hemma och byter kläder och ska snart till bussen. skriver mer sen för min till gymmet går snart!
pussj

tisdag

sovmorgon idag med, riktigt skönt, ska snart gå till bussen. idag slutar jag 10 i 4, efter skolan blir det plugg fram till träning.
/hanna

godmorgon

nu är jag vaken och har klätt på mig lite av skidkläderna. halsen svider lite så jag ska gå upp och äta något. drömde en as konstig dröm i natt. men det var soloch jag fick bada så dte var bra!
idag är det ganska trist dag i skolan.. alltså tristare änvanligt. mene men/j

RSS 2.0