NY BLOGG

hanna blev less på att det inte går att ha äldre inlägg här s vi bytte lite..vi hade ändå tänkt att byta namn så.
http://bullenochbananen.devote.se

måndag den 29

haloj. idag har jag köpt mig en kalender och ämnesblock till skolan. jag har varit hos farmor och klippt mig, så nu känns håret kort. men det var behövligt för det var slitet.
/h

första skoldagen

är nu avklarad. vet inte vad jag ska säga riktigt om den. men det finns ju iaf några trevliga människor! tog en fika med massa ekonomiflickor efter skolan, det var väl mysigt och det kanske finns ett hopp för min gymnasietid!

fiskbullar i hummersås

sitter och äter de nu menas jag tittar på pretty little liars. sen idag ska jag åka ner på stan och fixa lite.
/h

first day

sitter och försöker förberda mig inför den här dagen med lite kaffe.. är hyffsat nervös.

freedom!


yoooo. har pratat lite med cazzi och peppat inför alanya, fyfan vad vi kommer att ha de kul!
/h

Who run the world? Girls!

tjabba tjena! i fredags hade jag en rolig kväll på krogen med massa härligt folk. igår gjorde jag inte mycket, låg typ i sängen halva dagen. hämtade vår bil från brunflo och kollade på film med julle och fredrik. idag har jag varit hos farmor och tränat och hämtat pappa och gunilla i brunflo. vet inte vad jag ska göra ikväll, men imorgon ska jag njuta av att 1orna börjar skolan men inte jag!

/h

KLÄDER?

vad ska man ha på sig imorgon? jag ahr inga kläder.. jobbigt med skola, då kan man inte lika i sängen hela dagen..

söndag

godmorgon. jag är redan vaken och ska snart åka till hannas farmor för lite syning. sen ska jag på träning och möte.
igår gjorde jag itne så mycket. degade i sängen och kollade på pll, sen p kvällen åkte jag ochhanna till fredrik och kollade på film!
/j

slut på sommarlovet

hade en trevligkväll igår med fina vänner. blev lite mycket av det goda för vissa bara men det löste sig. nu är jag trött idag, ska ta det lugnt hela dagen, skulle egentligen på stan med mamma men pallade inte. imorgon ska jag på träning osv. sen börjar skolan, kan inte fatta att det har gått så fort..

bakat

gott bröd med bror och olivia efter träningen.
typ världens godaste mackor.
/h

gotttttii

nu: smoothie
snart: träääääning

torsdag

hejhej, skönt att inte göra något så fort man kliver upp som jag gjort hela veckan. idag ska jag bara chilla fram till träningen.
hehe så kul man kan ha.
/h

today

hejhej! uppe tidigt idag med, lika bra det liksom. ska snart iväg på gymmet med nylander, om hon vaknar det vill säga. ;) lite senare idag ska jag på stan och ta en fika med jonna som jag inte har träffat sen yran! lär väl ta ett tag, vi brukar inte vara så snabba. hehe. sen ikväll är det extreme träning. super kul! dock måste jag ta det lite lugnt fortfarande då jag inte är helt frisk än..
/j

halloj

fullspäckad dag idag. började men att besikta besikta bilen. sen ner på stan en snabbis efter de upp till farmor för att sy vidare. efter de hem och äta middag, sen vidare för att träna. kom hem vid lite innan 10. nu ska jag sova  för jag är skittrött!
/h

halloj

uppa ganska tidigt idag för att idag ska jag besikta våran bil, åka ner på stan en snabbis sen åka till farmor.
.
igår var jag och julia på torvallen och kikade på en fotbollsmatch. efter den drog vi ut och åkte lite bil, hit och dit med majsan och evelinis.
/h

ÅÅÅÅÅ VA JAG ÄLSKAR ATT DANSA

finns det nått bättre än när det känns som att man har utvecklas iaf lite eller? känner mig iaf lite vigare än förra terminen, mina och hannas famehopp är tillbaka, får hoppas att det är mer än bara för stunden och nu längtar jag tills att träna paren så att den blir snygg, träna freestyle och göra en dans till det och lära mig nya volter(kanske kommer behöva lite mer mod för det dock;)
ne nu ska jag somna med ett leende på läpparna och invänta stretchvärken imorgon. ;)
/j

så himla konstigt

just nu sitter jag och dricker mitt vanliga morgon kaffe och är jäääätte hungrig. men när jag går till kylen för att leta mat, så är jag inte alls sugen på maten och mår typ illa av att tänka på det. blir kanske bättre när jag har fått i mig kaffet. ikväll ska jag iaf dansa. inte disco då men ändå! mår iaf bättre idag och är bara lite snorig och hostig, men inte hängig längre! det är ju bra. ska nog fråga hanna om hon vill p stan med mig innan vi ska dansa ocks. :H
(j

söndag

idag har jag haft en riktig slapp-dag. de ända gångerna jsag lämnat mitt rum är när jag ätit och nyss när jag åkte till ica för att köpa yoghurt. startade nyss en film så ska kika på den nu.
/h

död tjej

fan va man hatar sig själv när man har lagt sig några timmar för sent( typ tre). åå hur ska jag orka jobba?

bil igår

med maja och evelina. vi hade skojisgt.
/haani

gick ganska bra

att jobba, man blev lite tröttare än vanligt men det var ganska lite folk så det var iaf skönt! just nu ligget jag i sängen, det är nog det som gör att jag känner mig helt tjock i skallen.. ikväll ska jag träffa rebecca och hanna sen blire jobb imorgon igen!
/j
enda g¨ngen somjag inte är helt hyper är ju typ när jag är sjuk..

en ganska trött julia

som precis har vaknat. inte alls lika kul att vakna till godmorgon låten när det inte är calle som sätter på den och när mman vet att man ska jobba istället för dansa..
/j

livet som sjukling

sitter hemma och försöker friskna till idag med. ska faktiskt jobba imorgon!
så då leker man med webcamen. och med datorn, tur iaf att man har sällskap där
självklart har jag mina fina ljus också

svar

Angelica om en trevlig dag i sundsvall med julia cazzi och nike:
Var är shortsen ifrån ? :)
emma om torsdag den artonde augusti tvåtusenelva:
vart ska du? :) och med vilka/vem?
Angelica om en trevlig dag i sundsvall med julia cazzi och nike:
Var är shortsen ifrån ? :)
Svar: shortsen är från cubus!
.
emma om torsdag den artonde augusti tvåtusenelva:
vart ska du? :) och med vilka/vem?
Svar: jag ska till alanya med Cazandra!
/h

funderar på att sova

en liten stund till bara, tror att jag ska göra det så att jag blir lite friskare. ligger och nyser hela tiden hehe. /j

fortfarande sjuk

lika sjuk typ dessutom, jag brukar verkligen bli frisk snabbt ju. och jag som ska jobba imorgon, men får hoppas att jag klarar det! sen får jag hoppas att jag är frisk till senast måndag! alltså helt frisk, träningsfrisk. men ska försöka att inte tänka på det så mycket. blir väl sängen hela dagen idag med, men måste tydligen hjälpa hanna med en sak, men det vet jag inte om jag klarar för man brukar bli ganska varm av det för det är så ansträngande... ska kankse på hälsocentralen också, min syster skulle iaf ringa nu.. får se hur det här blir..
en jätte fin bild på jonna och olivia, bara för att jonna kommer hem snart och då ska vi busa!
/j

VILL TRÄNA

fan va jag vill iväg på gymmet just nu, och nej jag är inte träningsnarkoman. men vill så jävla gärna köra ett stenhårt pass på gymmet. men det får väl bli när jag är frisk eller nått då.. sug! vill iväg på park och dansa och hoppa då också, men är ju somsagt sjuk..
/j

springer runt i mitt rum och känner livet som en 10,5 cm längre människa

jag försöker gå in mina nya skor,synd bara att det inte är lika skönt att gå i dom som det är att gå i converse, det hade varit drömmen. men jag har bestämt mig för att bli duktigare på att använda klackskor så jag får känna mig lite längre ibland.
/h

sjukar mig

mitt kusin barn och min faster var här och väckte mig och vi gjorde vfflor och¨åt! mitt kusinbarn åker hem igen till london imorgon! nu ska jag krypa ner lite mer i min säng och sova lite. mste ju bli frisk!/j

sjukar mig

mitt kusin barn och min faster var här och väckte mig och vi gjorde vfflor och¨åt! mitt kusinbarn åker hem igen till london imorgon! nu ska jag krypa ner lite mer i min säng och sova lite. mste ju bli frisk!/j

nu är

resan betald. jag har köpt en ny fin bikini och så har jag köpt nagelack så nu ska jag måla mina naglar. ikväll ska jag på middag hos min moster så jag har inte planerat något speciellt ikväll.
/h

torsdag den artonde augusti tvåtusenelva

sitter och äter frukost nu, vid halv 11 nån gång ska jag ner på stan och bestala resan! om 23 dagar åker vi, fyfan vad skönt!
/h

såklart..

ännu sjukare idag. jag som ville på gymmet med moa! men blir väl en dag i sängen/soffan för att bli frisk. hatar att vara sjuk..

måste bara visa den fina frisyren fredrik gjorde på julle igår

/h

en trevlig dag i sundsvall med julia cazzi och nike

det här fick jag med mig hem
72 doftljus och 12 glasljuslyktor (eller vad man ska kalla dom)
nu ska jag äta pizza!
/hanna

trött och sjuk

japp, min syster + hanna + jonna har nog smittat mig. ahr känt hela dagen hur jag har blivit sjukare och sjukare. har tagit lite vitaminer nu och ska sova så att jag kanske kan träna imorgon med moa! hoppas på det då, tror att jag ska träffa ebba imorgon sen också! hittade inte så mycket idag i sundsvall men det var en rolig resa dock är jag inte så glad dåvi satt och skrämde upp varandra i bilen! men tack för en rolig dag hanna, cazzi och nike!
/j

snart bär det av mot sundsvall

igår hängde jag med julia och fredrik, vi kikade på lite film och sånt där skojsigt. om 10 minuter ska jag cazandra julia och nike åka till sundsvall på en liten tripp:)
/h

länk till inläggen

någon ville att jag skulle länka de hemska inläggen så här:
http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=425&beid=1805684
där är länken till första delen och sen är det bara att klicka sig vidare!

att vakna med panik

haha det var det jag nyss gjorde. kollade på klockan och den var 07,17 men jag fick för mig att den var entimma mer och att det var 13 minuter kvar tills vi skulle åka. fick panik-klä på mig men sen kom jag på mig jsälv hehe. men nu har jag kläder på, ska upp och äta frukost och sen ker vi!
/j

vill ha energin

imorse ville jag iväg till mitt andra hem( läs gymmet) men nu har jag inte lika mycket energi, men jag ska nog dit vid 3 någongång för det är då det är bra program på tv hehe. vill ju kunna kolla när jag springer! viktigt ju.;) är dockas peppad på att dansträningarna ska börja, fast dom gör ju det nästa vecka iaf! tur det. vill bara dansa nu. och att våra kläder ska bli klara! just det hanna, JAG HAR MÖNSTRET NU!
/j

det värsta

läste precis det värsta blogginlägg man kan läsa. det handlade om en tjej som hade blivit våldtagen, först i sin lägenhet och sen blev hon bortförd till en annan stad och våldtagen igen av 6 killar och till sist tryckte de upp en trasigvinflaska i henne som hon själv fick dra ut. fyfan hur kan människor göra nått sånt?! ne usch nu mår jag dåligt!

wihooo

igår bestämde jag och cazzi oss för en rolig grej, snart ska vi in till stan och titta lite närmare på de(: wiho vad jag är glad! tråkigt som fan att inte julle får följa med men.
/h

fan duktig!

idag har jag städat rent hela mitt rum, dammsugit, bäddat rent i sängen, packat upp mina väckor, skurat ur en för den luktade så äckligt, städat ur alla mina lådor. det är fan bra gjort. och enda anledningen är ju för att jag är ledig hehe. men det behöver jag. har sovit halva dagen men är ändå jätte trött. dock känns det inte som att jag kom hem i morse..
nu sitter jag med luktljus på rummet ocks!
/j

skura madrass

har precis skurat min luftmadrass. och vem fan gör det? jo jag.
camp gala var verkligen super kul! vi har tränat mycket gjort roliga saker på kvällarna och busat på nätterna. jag orkar itne sitta och förklara alla dagar här men kan ju iaf förklara madrassen. det var så att sista natten så hade dom sagt inge bus. men då på morgonen när ledarna skulle väcka oss så kastade dom mjöl på alla haha. lite jobbigt att få bort allt men ändå så himla roligt!
/j

gråter snart

för ett år sen, satt jag och väntade på natttåget. natttåget som skulle ta mig ner till way out west och en helt oförglömlig spelning av håkan. nu sitter jag och se alla statusuppdateringar om folk som ska ner på wow. jag vill. men jag ska på dansläger. blir säkert jätte kul det med! men det är ju inte wow

waiting

sitter hemma och väntar. har ingenting att göra typ.. lite segt då. väntar på att få åka till tåget som går ner till göteborg! eller jag vill ju egentligen inte till tåget, skulle ha åkt ner i morse istället!
/j

home

har avslutat min sista arbestsdag. sen jag kom hem har jag handlat lite till resan, nu håller jag på packa färdigt det sista och laddar mobilen och kameran. skulle egentligen vilja sova nu men då kan jag inte somna på tåget ikväll så jag får hålla mig vaken nu.
/h

får jag gråta?

håkan spelar i göteborg den 16 september, ååååå va jag vill dit. får inte nog av hellströms vackra stämma och när man hör bandet börja spela. VIIIIILLLLLLLL

vill för mycket

jaha, vad ska man göra idag? jag har typ packat klart, eller inte allt men orkar inte just nu. jag har ätit. sytt ihop en halsduk och hängt här. kan inte basta förrän efter 3. sitter just nu och ångrar lite att jag ker på dansläger istället för WoW. såg att de som har en sån biljett får gå på håkans förhandsvisning av filmen två steg från paradise. uscha, jag vill!!!! vill på way out west. hänga i slottskogen och kolla på artister. stå i leran med stövlar och shorts. dansa i partytält. hej och hå vad jag vill!

sämst på att packa

jag kan verkligen inte packa, glömmer typ alltid det viktigaste. suck. och det får aldrig plats. just nu ligger mina skor utanför väskan, jag har inte packa nessesär än och kommer inte åt det heller. lär ju inte kunna stänga väskan heller haha. ;)

sista jobbdagen

idag var det riktigt tungt att kliva upp när klockan ringde. men nu är jag uppe och ska äta frukost. efter jobbet kanske jag åker in på stan en snabbis sen hem och packa.
/h

leeeedig

nu är jag ledig, i minst 5 dagar! hehe. dock åker jag ju imorgon kväll men. ;) nu är jag hemma, och har lite stretchvärk också, hoppas det gr bort till torsdag. imrogon måste jag packa också, ahah bra julia!
ne kan inte skriva nu../j

of to work

idag börjar jag nästan två timmar senare, men mste ändå gå till bussen om en liten stund. typisktt!

härligt väder

jag hade tur, min farfar skjutsade hem mig från jobbet så jag slapp cykla i regn, åska och blixtrar. nu sitter jag och äter lite och funderar på vad jag ska äta till middag och packa lite inför göteborgsresan!
/hanna

jobbig dag

jag har fortfarande ont i halsen så jag låter störd när jag pratar. vi har ingen bil hemma så nu när jag äntligen får köra bil till jobbet själv så går det inte så jag måste cykla. det är kallt ute också.
/h

inget intressant

idag är jag faktiskt lite piggare. inte så konstigt då jag faktiskt somnade i tid igår. dock var jag nog ganska trött för jag somnade när jag smsade,bra där julia! men borde gå upp och klä på mig nu så att jag kommer iväg till jobbet med kläder på..

höst

jag älskar hösten det gör jag. men satt nu och försökte hitta skor och jacka till hösten. det tycker jag är jobbigt. jag vill fortsätta leva i mina converse och min skinnjacka men tyvärr är jag för frusen för det. behöver varma skor och helst dunjacka, men ska försöka hålla ut utan dunjackan till slutet av oktober!
/j

I'm awake

vaken och har varit det ett tag. behöver egentligen inte vara vaken nu för börjar 12 idag! igår var jag ute och åkte bil med hanna maja och evelina. ett tag också caz och jonna. vi spelade jätte hög musik och skrattade i massor. kom hem någonsång precis innan 12 men blev lämnad själv så gick och la mig. dock smart som jag är somnade jag inte förrän vid 2..
/j

grattis lillebror:)

gick till bror med tårta på sängen vid vart över 9, sen la jag mig och sov ett tag till. klev nyss upp och fyfan vad skönt det var att få sova!
.
lovade ju bilder från gårdagen så här kommer några
/h

portionspajer

jag älskar ju att baka, speciellt paj. men idag hade vi varken blåbär eller hallon så jag fick ta jordgubbar. tycker inte att det är lika gott men. och jag gjorde det i små muffinsformar! supersmart verkligen. dock hade vi ingen vanlijsås så jag fick göra själv..

mer än 7

första natten på väldigt länge då jag fick sova mer än 7 timmar, tror ni det avr lite skönt eller? nu ska jag gå upp och äta frukost och sen duscha sen får jag se vad dagen bjuder på. ;)
/j

kul kväll

har haft en superkväll med cazzi! imorgon kommer bilder!
/h

kuuul lista;)

ÅH VA KUL

jag har inte gjort sånt här på jättelänge, haha!

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? jao
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? jaa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? ne tror inte det
4. När hade du sex senast? ..
5. Har du kört oskyddat nån gång?  ...
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? tror inte det
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? haha ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? jaa
10. Haft sex på fyllan? ...
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? 
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? jaa
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? haha ja, har en väldigt vacker torkad ros som jag fick av min pojkvän i 5an. ;)
14. Somnat gråtande pga kärleken? kanske någon gång
15. Varit på en blind date? nepp
16. Varit otrogen? 
17. Ångrade du dig? ja
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? haha ingen koll
19. Har du någonsin varit kär? jaa, en gång på riktigt och sen min barndomskärlek som jag tydligen satt ihop med som barn;)

20. Har någon du varit tillsammans med någon som ljugit för dig? jaa

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? ja
2. Är du ofta med dina vänner? hanna för det mesta, sen resten när jag har orken och tiden, vilket lir lite för sällan..
3. Vad brukar ni hitta på? heeelt olika
4. Bästa minnet med nån vän? har för många underbara
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? hanna
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? men ja, 
7. Har du hatat din bästa vän? ne, bara lite irriterad när hon inte kopplar saker;)
8. Litar du på din bästa vän? jaa
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? jaa..
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? oja
12. Vart bor din bästa vän? hennes hus är mitt emot mitt men dock är det inte hon som bor i det längre
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? njaa
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? vitlögn kanske?
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
17. Vilken kompis var du senast med? hanna 
18. Har du många kompisar i din klass? har ingen klass haha
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? jonna
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? hanna, simon

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? ;)
2. Sov med dig i samma säng? hanna
3. Du delade ett riktigt skratt med? hanna, bäver och maja
4. Du gick på bio med? bananen
5. Du höll i handen? ;)
6. Du gick på stan med? yran, så många
7. Delade en pizza med dig? jasmine!
8. Du ringde? mormor
9. Skickade ett sms till dig? caz
10. Du kramade? hmm. stefan?
11. Gjorde dig lite besviken?  en kompis
12. Gjorde dig mycket besviken?  mamma, hur hon har uppfostrat min syster;)
13. Du skrev med på msn? moa typ?
14. Du snackade skit om? haha vet inte
15. Du åkte bil med? HANNA
16. Gav dig en komplimang? ;)
17. Du kollade på film med? jag kollar inte på iflm typ
18. Du åt med på resturang? mamma, pappa hans och anettte
19. Betalade något åt dig? mamma
20. Grät inför dig? vet inte

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? japp
2. Om inte vem bor du mest hos?
3. Har du eget rum? japp
4. Egen dator? japp
5. Egen tv? japp
6. DVD? japp
7. Boxer? japp
8. Internet? japp
9. Vilka färger går i ditt rum? svart och vitt
10. Har du stror golvyta? haha ne
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? ja två iaf
12. Är köket stort? nja
13. Ismaskin? japp
14. Micro? japp
15. Glass i frysen just nu? vet inte, äter inte glass
16. Fler än ett badrum? japp
17. Badkar eller dusch? båda
18. Tvättstuga? japp
19. Balkong? jaa
20. Bra grannar? jaa, eller dom nya vet jag inte

DIVERSE

1. Favoritfärg? svart?
2. Mobiltelefon? sony ericson
3. Skola och program? ska börja på wargentin, ekonomi
4. Oskuld? 
5. Senaste filmen du såg? vet inte, ska se en nu, never let me go
6. Senaste låten du lyssnade på? välkommen in?
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? okej vi kan ju ses då :)
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon?  vet ej
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? 4853 sen jag sist raderade
11. Vad åt du till middag igår? igår? hm. kyckling
12. Har du duschat idag? japp, men måste duscha igen
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? hejdå
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? nått om att hon inte orkade prata med mig
15. Har du skolkat någongång? nej
16. Är du en svartsjuk person? ne, eller det beror väl på
17. Går vänner före en partner? beror på situation
18. Kommer du bra överens med din familj? det händer, vi är alla lika, kan inte prata med varandra utan alla skriker hela tiden
19. Vad ska du äta till middag ikväll? har ätit tacos
20. Har du några syskon? japp, syster


trött som vanligt

sitter och väntar på att madde ska basta färdigt så ska vi nog se på en film tror jag.
inte så pigg

skönt med skavsår på hälen

av min träningsbyxa, är det hål in vid hälsenan. så sjuuukt äckligt.
efter jobbet kte jag il med hanna ett tag, sen gymmet och sen kom hem till middag med syster och hennes kompisar. skönt. nu är jag lite trött och har ändå igenting att göra ikväll, får se vad som händer imorgon!
/j

idag har jag tagit körkort:D

och ikväll ska jag ut på min första krogrunda. livet som 18 åring leker!
/hanna

några bilder

från min födelsedag
(för bävers sjull)
tårta på sängen
fick sitta vid vuxenbordet, hehe
/h

frakt är ju billigt

men fyfan va vacker blåfärgen är, jag är helt kääääär

viiiiiiill

jag hatar verkligen när min klocka tinger på morgonen för att jag ska till jobbet. jag vill alltid fortsätta sova och drömma. dock var en av mina drömmar panik i natt! jag drömmde att jag vaknade upp med jätte fett hår första dagen på skolan och hann inte tvätta det haha!
men nu ska jag och jobba, sen ska jag på gymmet och efter det till hannas farmor!/j

sovit

vid halv 5 la jag mig och sov fram till 7 vilket var riktigt skönt. har klivit upp så tidigt de senaste dagarna så det kommer inte drabba min sömn i natt för jag är fortfarande lika trött. nu ska jag ta mig ett bad.
/h

inviger

inviger den nya bastun idag! om en liten stund. har precis kommit hem från min faster där jag har träffat två avmina kusinbarn. har inte träffat ett av dom på två år. och herre gu va lnghon har blivit, längre än mig redan. hon är 11 år och 1,62! jag kommer nog fortsätta att vara kortast i släkten..
hehe/j

filminspelning

idag spelade dom in en filmpå mitt jobb. ni vet sandor i sandor/slash/ida? han var där. tyckte så synd om han hehe. men det var typ kul att kolla på.
nu är jag döden trött då jag var det imorse med. tror jag ska basta sen idag också hihi/j

för trött

ikväll ska jag lägga mig typ 8, då kanske man är pigg när man ska börja. ;)

allt handlar om jobb

jobbar hela denna vecka nästan, bara ledig p lördag. så räkna med bra väder för det är alltid det när jag jobbar! men har varit upptagen hela dagen och nu har jag lite tid öveer till datorn, en kvart sådär. nu däckar jag och börjar 8 imorgon! hej pepp

pigg tjej

visst ser jag ut som att jagär as peppad inför gymmet och sen ett 8 timmars pass?

dummer julia

skönt att vakna hyfsat tidigt och inte vara helt död. visst, lite död är jag, men ändå sådär helt okej ni vet? jag har faktiskt bestämt mig för att dra på gymmet innan jobbet, har jag energin? nej! kommer det att bli ett dåligt pass? ja! men aja, om man bara börjar med att palla sig dit så går det bättre sen! slutar klockan 8 ikväll gör jag ocks, det kändes ju inte allt för roligt om man säger så, men som sagt, vad gör man inte för pengar..
/j

yoghurt

nu är jag bara 17 år i 20 minuter till, det har varit ett underbart år! det avslutades bra med mina fina vänner som hjälpt mig att baka inför morgondagen. nu sitter jag och äter yoghurt, ska snart lägga mig eftersom jag jobbar imorgon!
/h


bäver och baja

har hängt med dom + hanna hemma hos hanna. vi har bakat tills imorgon då hanna fyller år. och somvanligt dött av skratt haha. går inte att ha tråkigt med dom alltså! har även kommit på att jag ska sluta lägga ner energi på att tycka illa om folk, dom får fan tycka vad dom vill men jag orkar det inte! hehe:):)
imorgon blire jobb vid 12. hoppas på lugn dag men känns inte riktigt som det..
//j

piggtjej_95

hehe. lol, la mig precis ner och vilade i en kvart. helt underbart skönt. jobbar imorgon med men har iaf sovmorgon!
/j

uppe med tuppen

äter billys och yoghurt, mums. nu startar en ny vecka med jobbb!
/h

mardröm

har drömt en jättehemsk dröm och vaknade upp helt svettig och med tårar i hela ansiktet och på hela kudden. fyfan.:(
/j

RSS 2.0