tycker att det är k00lt

att jag fortfarande är vaken typ haha. somnade nästan i bibloteket idag på skolan. har inte varit lika strssad idag. dock kom jag på en himla massa saker som jag inte har gjort till imorogn osv.
puss julia

jag skulle plugga matte, har jag pluggat matte? nej

fan för datorer och tv apparater när man måste plugga, för det är väll självklart att man hellre sitter vid datorn eller kollar på tv än att plugga. nu måste jag packa väskan med mat å danskläder sen bär det av till skolan å hämta kamera och stativ sen iväg till jamtli och filma!
/hanna

rätt skönt med sovmorgon

ska inte ta bussen förrän 5 över 11 men klev upp nu för att jag ska kunna plugga lite matte nu innan skolan eftersom jag inte hinner efter, så nu ska jag kliva upp ur sängen, klä på mig, äta frukost och plugga lite matte. hinner inte hem mellan skolan och dansen idag heller så kommer inte hem förrän vid 9.
/hanna

dålig kväll

hade en riktigt dålig kväll igår usch. ska snart sätta mig och läsa igenom trilljoners sidor fysik. är jätte trött och vill fortsätta sova. har duschat typ nyss så håret är blött och jag kommer frysa! sen har vi äckelorientering som jag absolut inte vill vara med på. och äckel lång dag. sen har jag träning ikväll igen så då hinner man inte plugga-.-
hejdå/ julia

uscha

det värsta som finns måste väl typ va stretcha med träningsvärk? har ont i ben och rygg:( men lyckades tvinga jonte att ge mig lite massage idag iaf, dock så gör det as ont i mina benhinnor så jag skriker bara typ.
ska snart iväg på träning. jag slapp en no läxa till imrogon! BARA jag oxå;)
puss julia

godmorgon bloggen

vaknade nyss och trodde jag hade försovit mig, men de hade jag ju inte eftersom vi ska filma på jamtli, å vi kan inte börja filma förrän vid 11 och så ska vi hämta kameran innan villket gör att vi inte hinner vara med på idrotten då var det lika bra att ta lite sovmorgon.
.
jag drömde en sjuk dröm i natt, den var helt cp går typ inte att förklara, aja nu ska jag hitta mig några varma kläder att ha på mig eftersom det typ är minusgrader!
/hanna

haloj

hade lite panik i förra inlägget, så nu kan jag berätta om min svulldag, den började när jag och vanja köpte massa godis innan spanskalektionen som vi satt och åt där, sen gick jag vanja, fredrik och sebastian ner till donken och käkade, sen på feken köpte jag och vanja cola. efter skolan gick jag till farmor en stund för hon skulle hjälpa mig med matten och då fick jag massa fika. sen hem och äta å sen kom farfar och hjälpte mig med lite matte för farmor kunde inte förklara allt, dock kunde inte farfar heller de, fast nu känns det som jag har lite mer koll i alla fall. och nu har jag nyss fikat bullar, mackor och te! det låter väll som en härlig dag? :)
.
jag har även skickat in psykologin och skrivit några frågor till intervjun och även börjat packat till tävlingen, så nu känns det lite bättre, nu har jag bara lite panik över matten, men de kommer jag ha tills jag fått tillbaka provet och kommer fortsätta ha de om jag får dåligt resultat.
här får ni en bild på mig och min hatade mattebok
/hanna

haha

hur fan stavade jag chockad i det förra inlägget då?!
aja, nu ahr anton nyss åkt. han stannade på fika när han skulle lämna av mig. 41 ungar var det där idag. jobbigare!
nu ska jag krypa ner i min säng. underbart.
och ja, min säng, för min syster kommer hem imorgon bitti!♥
puss och godnatt julia

hudsnkjdscldnkjmc

Nu förstår jag hur jobbigt Julias liv brukar vara, den här veckan är jag typ inte ledig en sekund!
.
Imorgon ska vi filma på(typ projektarbete)
Direkt efter skolan har jag träning så kommer inte hem förrän vid 10 (såklart har jag med mig mat)
.
På torsdag ska vi fortsätta filma, sen vid halv 4 har jag och nadia en intervju med våran mentor som vi fick idag (mentorsföretagsarbete)
sen har jag träning och kommer inte hem förrän vid 9
.
På fredag har jag matteprov sen ska jag på föreningsforbollen, och på kvällen åker jag till Stockholm.
.
Men jag måste ju även förbereda frågor till intervjun, plugga till matte-provet eftersom jag är helt lost, och så har jag en psykologiuppgift som jag ska skicka in idag som jag måste skriva färdigt och jag måste även packa till stockholm, GAAHHHHHHHHH jag längtar som fan till helgen!
/Hanna

forever 14

viktor blev shockad när jag sa att jag fyller 16 om 4 månader. han tycker att jag fortfarande är 14, och att jag alltid kommer vara det
omjag får säga det själv så skulle jag absolut inte vilja vara så igen! usch

springa

skoljoggen idag. sprang en bit iaf, men sen gick jag och moa. det var lite bättre tyckte vo haha!
nu måste jag snart plugga. vilket jag hatar, och min lärare gav mig inte mitt papper igår. kul! då måste jag göra det innnan träningen imorgon alltså!
hejdå, julia

skolliv

var ju som jag sa i morse på stödmatten för att få lite mer vätt i skallen, men tror ni att det var någon mattelärare där eller? å där satt jag, flera från min klass och flera andra och villa ha hjälp, å de va en kemilärare där, wiho, jag hade lika gärna kunnat haft min sovmorgon för jag fattar fortfarande ingenting, imorgon ska min farmor få hjälpa mig. får hoppas jag blir klokare då, har just nu panik över matten, jag har alltid gillat matte och haft rätt lätt för de men nu fattar jag ingenting!
/hanna

hatar min lärare just nu

vi har fått 3 no läxor. sitter just nu och försöker med en av dom. tror ni att det går eller?! och jag frågade henne tom på skolan idag men då förklarade hon bara så att man itne fattar. AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH kommer typ skrika och grina snart.
ne nu skiter jag i mitt fitt plugg...

uscha

mår inge bra. gör aldrig det på måndag direkt efter skolan! har ALLTID ont i huvudet. för lång dag helt enkelt. men ska snart iväg och jobba. sen hem och plugga lite om jag orkar. sen imorgon ska jag oxå jobba igen!
puss julia

panik

vaknade med panik 2 gånger för jag trodde att jag ahde försovit mig. mend et var bara för att ja var såpigg:H
somnade jätte tidigt  igår, såklart med datorn igång, det är väldigt kul att se sen vilka som har skrivit!
aja, ska snart klä på mig och äta frukost. puss julia

uppe med tuppen

idag ska jag gå på extramatte nu på morgonen, jag hoppas verkligen att man lär sig så mycket som mina klasskompisar sa att dom gjorde sist för just nu är jag helt vilsen och fattar nada. jag ska även på sjukhuset sen idag, får se när jag kommer hem.
.
nu sitter jag och käkar frukost i mitt kalla hus och skulle viljja krypa tillbaka till min varma härliga säng!
/hanna

igen då

precis när jag hade kommmit in så sa johan att han ville gå på ica. snäll som jag är följde jag självklart med. vi var väldigt k00la som gick runt där lite. pantade gjorde vi också haha!
nu ska jag väl plugga egenom glosorna en gång om min hjärna orkar sen mysa ner mig i sängen.
.
just nu vill jag bara ha ett airtrack och oa och anton som tränare. fyfan va kul jag hade på birka förrut. det var typ 2009? jag hade sträckt mig så jag fick vara med killarna på airtracket. fick köra allt 2. (alltså man börjar med benen ihop oxå!) oxå körde jag rondat klickis sträckt salto. så jävla kul vare.  och typ handvolt-frivolt! ååååå ge mig!
kan bjuda på en jääte fin bild på johan från när han jag hanna och tobias var hos hanna i sommras och kollade på film och mös. <3
puss julia

mys

har pratat med johan i en timma nu haha, märker inte hur fort tiden går. har hunnit gå till ica och gått lite i odensala under den tiden. nu ska jag snart plugga lite. om jag orkar. sen kanske se en film eller nått. puss julia

ren

har precis bastat, sjukt skönt efter söndagstränignen att göra et iastället för att plugga;)
nu ska jag smörja in mig och snart måste jag väl plugga.
jag gjorde illa mig iddag på tärningen, och jag som inte tycker om blod heller...
puss mjulia

godmorgon

vaknade vid 9 och trodde det var måndag, fick lite panik eftersom min buss går 10 över 9 på måndagar, så jag skulle apringa på toa men då va pappa där och badade å då fick jag reda på att det var söndag, skönt! så jag la mig och sov ett tag till.
.
nu ska jag käka biff sen ska jag plugga lite innan träningen.
/hanna

söndag

som vanligt plugg och träningsdag. har renskrivit lite av min svenska nyss.  som sagt måste jag fråga min lärare om non. dock har jag engelska. men det gör jag sen. snygga bilder hanna la upp va?;) puss julia

tramopliiiiiiiin

/hanna

lite skrivande

har smörjt in mina vader med liniment 4 gånger ikväll tror jag. nu ska fan dessa överansträngninar bort!
jag ahnna och evelina var på park och busade ikväll.  sen bakade jag och hanna kladdkaka.
imorgon måste jag plugga. borde ha gjort det idag men pallade inte. fattar inte min äckel no. måste verkligen fråga min lärare...
träning imorgon med. känns ytterst annsträngande. men that´s life.
tävling nästa helg också. känns ju, ehm, oförberett. men det gör alltid första tävlingen typ..
mer oroar jag mig för eskilstuna tävlingen faktiskt!
men men. oth nu. puss julia
jag skulle verkligen inte tacka nej till lite sommarlov nu och basket spelande med mina vänner som det var alldeles för länge sedan jag träffade.

mm middag

oj vad jag har ätit idag. jag mamma åt lunch på kina. propp mätt.
nu sitter jag och äter middag, frn oden! mumma!
sitter med ögonfransfärg på fransarna. jag tycker inte om mascara så jag färgar dom:)
puss julia

grattis syster

idag fyller min syster 18. dock är hon inte hemma. bara för att resten av familjen är det på hennes födelsedag och mamma och pappa har typ inte varit hemma dom 8 senaste åren typ...

fredag

efter skolan hängde jag lite med fredrik sen med ida, när vi hade gått en sväng på stan drog vi till ica och handlade godis för det kostade bara 3,9 då var de klart att vi drog dit, hehe.
.
nu sitter jag i mitt rum och käkar av godiset och lyssnar på musik och har det mysigt medans det är askallt ute och regnar.
/hanna

sova

första natten på väldigt länge som jag inte vaknat varje timma typ. väldigt skönt, blev ganska chockad när klockan ringde!
nu ska jag på skolan, självmordsdag,fredag. matteprov.
hej!

självmord nu

facebook dampar och jag kommer inte in. beronde? ja tack
/julia

fick sluta tidigare

riktigt skönt, har bara haft 2 lektioner idag, första var lite dryg, men på spanskan hade vi kul som valigt, vi svullade godis och cola, gick lite på stan efter skolan så jag kom nyss hem, nu ska jag tina några bullar, det kanske låter gott!
hehe puss hanna

dålig natts sömn

somnade halv 12 kanske, sen vaknade jag halv 2 och min kropp var verkligen inställd på att jag skulle upp. hade drömt en as konstig dröm, jag drömde att jag dansade, och efter sista danssteget så vaknade jag, och det gick verkligen inte att sova. låg vaken i kanske en timma innan jag äntligen kunde somna om. vaknade klockan 6 och samma sak hände igen. jätte skumt. nu har jag redan ätit frukost, smörjt in min vader med liniment och dragit lite idpuder i ansiktet. ska bara klä på mig. inte alls tidigt när min buss går 08.10!
pussjuliaskulle inte tacka nej till mitt långa hår igen, lite sommarvärme, lite sommarbränna och lite yran.

kul man kan ha

med min kära grupp, dock inte erika och lovisa men fyfan va kul vi hade idag emellan träningarna! jag och hanna låg på golvet och vred oss av skratt!
har precis fått masssage av mamma på vaderna för dom är överansträngda så det gör b... ont!
nu ska jag snart sleepa. puss julia

segare dag

fyfan vilken dag. jag och jonte somnade typ i cafét på lunchen. handledningen spårade. non vet jag inte vad som hände. sen ÿbercyklade jag hem. nu ska jag ta det lugnt ett tag sen ska jag in till stan och inhandla lite.
puss julia

kvällen igår

igår när jag ahde pluggat så kom anton och hämtade mig.
sen åkte jag och jobbade. eftersom att min syster är i malta fick jag ta en av hennes grupper.
dom tyckte det var jätte kul att mobba mig. så dom kom på att om dom hoppade så att madrasserna åkte bakot så blev jag jätte irriterad för jag vart tvungen att skjuta in dom igen. det var super kul enligt dom. sen kallar dom mig svagis oxå.
men iaf, sen kom jag bara hem och kollade på one tree hill.
ni ska bara veta hur mycket jag vill ligga kvar i sängen på morgonen! för frestande!
puss juliaen jätte fin bild på mig och hanna..

kollat på ett hus

innan middagen åkte vi och kollade på ett hus nedanför ica, det såg finfint ut och jag kommer få källarrum och walk in closet om vi flyttar dit så det blir perfa. nu åkte pappa och gunilla dit igen med någon annan snubbe som ska kolla så det är bra skick, även om det såg ut att vara det vet man ju inte om det är så.
.
nu har jag nyss ätit middag så nu sitter jag framför en härlig brasa och lyssnar på musik, kan det bli mysigare såhär på hösten? okej det kan de, men jag har det iallafall rätt mysigt
/hanna

tisdag

varit i skolan idag som vanligt, på håltimmen hade jag tid hos sjukgymnasten då fick jag el i ryggen och nacken hon knäckte även till den så nu är den ännu lite rakare, sen på psykologin fick vi kolla på en film om demokrati, en lärare till en klass delade upp klassen i 2 och sa att den ena halvan va bättre och lät dom göra roligare saker och uppmuntrade dom, den andra halvan av klassen fick höra att dom var sämre för att dom var långa ,så dom började gråta och mådde skitdåligt, de va ashämskt, men sen i slutet på dagen fick om veta att det bara var ett test. å dagen därpå gjorde läraren tvärt om å sa att dom korta va sämre och samma sak hände då. så dom eleverna lärde sig att man inte ska döma folk efter utseende och att man blir bättre av att få höra att man är bra och så är det faktiskt.
.
jag har varit hemma ett tag nu å fikat lite, får se vad som skrer ikväll
/hanna

plugga med ebba och jonna

segare dag i skolan. men vi slapp iaf gå ut i regnet på idrotten så vi fick ha inne!
redovisning på musiken, helt oförberedd haha, och jag som hatar att redovisa.
efter skolan gick ebba jonna och jag hem till mig och pluggade lite matte, vi har nämligen matteprov på fredag...
haha på son idag så hade vi jepordy(stavning?) jag och magnus var dom enda som bara svarade fel på en fråga. dock så glömde vi skriva vem är på en fråga så magnus kom sist. hahha fail
puss julia

svar

Anonym om fan va ni är dålig:
jag har en fråga till dig julia,
det brukar ju vara tjejkvällar på storsjö
och sover man över på storsjö då eller går
man hem?
kram.
hej ja det brukar det ju vara. förra året så fick man välja tror jag, några gick hem typ 12 eller nått men fick ändå vara lediga. men jag stannade kvar tills på morgonen, men så mycket sovande kan jag ju inte säga att dte blev!

måndag

skola idag och jag trode att jag skulle sluta halv 5 idag så jag blev superglad när jag fick vet att det var den andra halvan av klassen som skulle göra det så jag slutade 5 över 3 idag, mycket skönare.
.
när jag kom hem fikade jag lite och vid 4 åkte vi till farmor för hon fyller år idag, där åt vi mat och fika. sen sprang jag upp till storsjö för att ta ett varv runt lillsjön med jullan, å nu har jag duschat ätit, kollat facebook och lite bloggar så nu är det dags för att plugga lite spanska, wiho.... får se hur länge jag orkar göra de, lär ju bli max 5 minuter.
/hanna

fan va ni är dålig

sverige! seriöst, sverige demokraterna i riksdagen!!!!!

tränat

jag och hanna har varit och tränat idag. och nu har jag duschat och sen ska vi ut och dela ut lappar med gruppen...
sen blir väl plugga eller nått!!! kul
puss julia

bullarna blev supergoda

det tog lååååång tid att baka dom men gott blev de! här får ni några charmiga mobilbilder med smutsig lins
har rengjort min kamera lite ikväll, eftersom den har varit med om det mesta så var den rätt så kladdig och så hade jag chips i ett oblektiv, bra hanna. det är något mer som sitter fast i de objektivet som jag inte får ut så det fungerar inte så bra om man vill använda auto fokus, sen som tur har jag ett till med nästan samma zoom så de gör typ inget.
/hanna

äntligen

min syster har åkt till malta. skulle oxå vilja ha värme, men då får jag ta hennes säng!!!!! den är superskön! kärlek
puss julia

fooooooooood

är man hungrig ska man äta, och det är jag nu så jag håller jag på att laga mat, de är rester men de jobbiga är att jag måste steka köttet, fast det går ganska fort. sen idag blir det bullbak!
kyss hanna

sova

somnade inte det tidigaste igår men. och har vaknat hela natten. mycket jobbigt. och sen väsnas min familj otroligt mycket på morgonen. dom har ingen respekt till dom som sover!
idag vet jag inte vad som sker. puss julia

mår illa

och vet inte varför. så medans alla andra är ute på bus så myser jag ner mig med how i met your mother! det funkar ju oxå.
pus julia

lagar mat

lagar middag till min kära familj. duktig jag! haha sen ikväll ska jag hem till hanna!
är inte alls avundsjuk på min syster som åker till malta på söndag! inte alls!
påuss julia

trötter

det märks att jag stressar hela tiden. så fort jag slappnar av så somnar jag. har sovit nu lite, och sitter och dricker kaffe nu:) puss julia

härlig dag ute i skogen

och sluta tidigare fick vi. även fast att det regnade lite så hade vi jätte kul. men det är nog för att min klass är så sjukt bra!
jag jonna rebecka och erica skulle testa att gå en bana i skogen med ihopknytna ben. och jag som var kortast var tvungen att gå över alla höga saker så det slutade med att jag hamnade sittandes på någon konstig hög och jonna och rebecka låg på varandra i skogen!
sen råkade ebba kasta ett ägg i emanuels huvud när vi hade ägg krig mot jonte och erik. och sen när alla stod och åt och jag ebba och erica plockade så kom en mus så alla kollade på oss för vi skrek.
men kul har vi haft!
fler bilder finns på min facebook!
puss julia

kläder va?

sitter och klär på mig otroligt snygga kläder inför dagens lagdag! pappa ska skjutsa mig upp:H omvi nu hittar hahah!
kommer frysa ihjäl om någon undrar;)
puuss julia

tjabba

känner att jag inte bloggar så ofta, men jag har liksom ingenting att säga, typ idag har jag varit i skolan och tränat, hejdå. så är mina dagar typ nu.
.
fast idag hade vi rätt kul på spanskalektionen, kan inte förklara för ingen kommer förstå. julia har beskrivit kort och bra hur träningarna va idag. jag har nyss ätit och nu ska jag duscha.
adios amigos /hanna

träning

roligare träningar idag! fyfan så jävla bra puss julia

hemma

nu är jag hemma från skolan, lagar mat, måste ha med mig till tärningen.
imorgon är det lagdag, i regnet. skönt!
åpuss julia

uscha

vaknade av att mamma skrev, oppsi hade stängt av klockan!
usch ahr sovit för lite inatt, äckel no!
idag har jag äckel idrott och äckel orientering, om min klasss ÄLSKAR ju att orinetera äckel själv. FFAAAAN
TÄNKER INTE GÖRA DET!
/ julia

äckel stadsbussar

det där om kompisfoto, vi fick itne det iaf?
.
FYFAN FÖR BUSSARNA

hemma från sjukhuset

var tvungen att ta blodprov:( uscha! nu sk ajga plugga sen träning hela kvällen. puss julia

sjukhuset

ska på sjukhuset idag vilket jag helt hade glömt bort. men då slapp jag väl oroa mig antar jag. tycker inte om sjukhus!sen är det skynda hem och plugga lite och sen träningar från 5 till halv 10. skönt!
puss julia

johan

fick äntlgen träffa johan som jag inte har träffat sen jag kom hem, vi pratade, kollade på the last song, idol och lite av en till film! kom nyss hem. är trött och har ont i huvudet. uscha. massa plugg har jag också, vet inte hur jag ska hinna med det imorgon. ne nu ska jag bära ner datorn. puss julia
Anonym om haha:
går du i c och fick man inte ta kompis foto också??????????????????
Ja jag går i 9c! kompisens foto? jag fattar inte?

myser framför brasan

och skriver på företagsekonomin. vi ska skriva om ett företag det har gått bra för, då valde jag Converse. men nu ska jag ta en liten paus från skrivandet och försöka hitta lite snygga danssteg för snart är det tävling och jag och julia har inte gjort klart våran dans så vi båda har lite smått panik över det nu!
/hanna

äntligen vet jag vad som är fel

på min nacke/rygg, den är sne på 3 ställen, har byggt upp massa onödiga saker runtom ryggraden som gör den stelare och hårdare, det gör att jag får ont i huvudet osv, äntligen en sjukgynmast som vet vad det är för fel, har varit till flera andra som inte sätt någonting. så nu hoppas jag på att det ska bli bra.
.
jag har nyss kommit hem och fikat lite, var så hungrig så kunde inte ha väntat till middagen så gjorde mig lite (mycket) gott fika, så nu kan jag nog hålla mig till middagen.
/hanna

haha

skolfoto idag, så vi hade lättidrott, jag frös hela idrotten rättare sagt!
är det bara jag som alltid ser skel ut på skolfoton?
min fina klass!

usch skolfoto

har skolfoto idag, usch! och idrott innan, super kul!! har fått jätte ont i huvuvdet oxå, får ta en värktablett eller nått.
får se vad som händer sen idag, kanske skulle vara med johan!
puss julia

hemma

efter jobb. över 30 ungar idag, fyfan va jobbiga dom var. men nu har jag ätit middag och ska plugga lite-.-
inge pepp på det idag men man måste ju.
puss julia

tjo

var trevligt i fjällen idag förutom att vi råkade gå fel några gånger för vi skulle hitta själv med hjälp av en karta. så när jag och 25 andra hade kommit fram på slutet satt vi och väntade jättelänge på att resten skulle komma, men ingen kom. då ringde felix till emma å sa att vi va på fel ställe, jävligt jobbigt, dock var det inte så långt dit vi skulle men iallafall.
/hanna

fnittriga pojkar

när jag kom hem så stod det 3 fnittriga pojkar i dörren. eller pojkar, tre 19åringar, men på grund av fnittret så fick dom bli kallade pojkar haha!
nu ska jag snart iväg och jobba. dålig dag idag även fast den började bra:') behöver nått som piggar upp mig. hejdå
/j

upp tidigt

men är ganska pigg, hade så trist igår så jag la mig tidigt!
idag är skola till sent. sen ska jag och jobba som vanligt på måndagar.
puss julia

fjällvandra

snart tar jag mina kängor och drar iväg på fjällvandring, ska vara på skolan klockan 8, så ska packa klart de sista nu.
en vacker bild från förra året när vi fjällvandrade
/hanna

brummat bil

var nyss på ica för jag skulle handla till min fjällvandring som jag har imorgon. vi åkte även förbi ett hus som kan tänkas köpa, de såg fint ut på utsidan, hoppas det är fint inuti också.
.
nu ska jag färja brors hår, klippa han, fixa saker tills imorgon och fika!
puss hanna

myser

myser med mitt vanlig ljus och citron vatten. och håkans nya singel! den andra skulle han egentligen bara spela en gång, på spelningen i göteborg på way out west. men han kunde itne låta bli att släppa den nu med sin nya singel. snart kommmer skivan!!!!!!
puss julia

usch

dålig dag, allt är dåligt eller något. vet inte. nu har precis min syster hjälpt mig med matten men min hjärna fungerar typ ändå inte!!!!! får fråga ann-marie imorgon.
ne nu ska jag sitta och ha tråkigt. hejdå
/J

ja vilken dag

har badat efter träningen! mycket skönt! även hunnit vilja slå ihjäl min syster. hon har tagit min insmorningskräm och mitt favorit linne + tröja....
ikväll händer nog inte mycket. ska försöka få hannah att förklara matten för mig-.-uscha
puss julia

söndag

kom hem från träningen för ett tag sedan, säger bara fyfan vad tur jag och julia hade, så fort jag hade gått upp å börjat ta fram mat så började det spöregna, hade bussen varit segare så hade vi fått en rejäl dusch på vägen hem. men man ska ju ha tur ibland.
.
nu har jag nyss ätit någon indisk kykling och ris, det var gott! så nu ska jag ta mig ett varmt, skönt bad.
/hanna

hehe

mycket sött
/h

kanske ska kliva upp

har varit vaken sedan halv 9, jag vaknade då av mig själv och var pigg så kollade på lite barnprogram, nu har jag kollat allt på datorn så kanske ska upp å äta för nu är jag hungrig men det är ju så kallt utanför sängen, vill typ ta med täcket upp eller kanske tar med maten ner, de lät bättre.
/hanna

godmorgon

vaknade typ vid 9 och har kollat på bilder på facebook och lite sånt. ska snart upp ohc äta frukost.
drömmde en as konstig dröm. jag drömde att det var yran och jag och hanna gick runt och hade jätte kul. sen träffade vi några vänner, en av dom har jag inte pratat med sen yran. och han var jäääätte lång. alltså han är väl ganska lång i vanliga fall oxå, men bara hans ben var typ som mig. ganska svårt att krama han kan jag erkänna.
sen iaf så skulle vi äta. och då gjorde vi det i trapphuset på min mammas gamla jobbhus:S
as konstigt.
puss juliahär är en bild från yranfredagen på mig och malin

bilduuuur

är min specialitet eller nått.
vi åt mumsig lunch på birsta 
åt glass från den roliga glassmaskinen på ikea;9
det var varmt i sundsvall om man jämför med iskalla östersund, jag gick utan jacka ända till 5
på hotellet va de partyhiss;PPPppPPppPppp
våran tågbiljett visade att vi skulle börja med att åka buss till ånge, innan bussen åkte iväg var julia tråkig å läste så jag fick sysselsätta mig själv, hehe
tur för er att jag bjuder på mig själv annars hade ni inte fått de fina bilderna på mig, pussssssssssssss på er
/hanna

hooooome

vi hade ganska kul på tåget och det kommer väl synas på facebook sen;) haha
nu är vi iaf hemma. varit på birsta och i stan idag! nu kollar vo på fullt hus 2. Jacob i twilight är med uppt'ckte vi nyss!
puss julia

SUNDSVALL

satt och sjung otroligt vackert i bilen. då blev mamma sur och sa att om jag inte var tyst så tänkte hon stänga av radion:(
nu är vi iaf framme, har ätit och så. och varit på birsta lite. imorgon ska vi träffa anna istan och sen åka ut till birsta ett tag och kanske gå i stan lite!
men nu ska jag kolla på mitt hatprogram idol!
puss julia

fredag

usch, tycker itne om fredagar. sista lektionen vill man bara dö.
hade iaf sovmorgon i morse. och på svenskan låg ebba jag och jonathan i biblioteket och läste. nu har jag slängt ner lite kläder i en väska. ska fråga om hanna vill ut och gå med mig tror jag. eller ut lite brara.
vi åker ju till sundsvall idag oxå, äntligen få träffa min bebis!
puss julia

trött

har varit supertrött hela dagen, varje gång jag suttit ner har jag varit tvungen att kämpa för att hålla upp ögonen, nu ska jag dricka kaffe å hoppas på att bli lite piggare.
/hanna

långdag

orienteringen gick typ bra, men var tvungen att orientera själv och jag är jätte skogrädd:(
nu ska jag snart iväg på träning, dock sparkade jag i min fot i en sten idag, så min tå gör jätte ont.
ouss julia
ps moa är bra

håltimme

idag på våran håltimme bestämde jag och vanja oss för att åka hem och äta lunch, det är så drygt att sitta på skolan i 2 timmar när det är typ bara vi från klassen som har håltimme den här tiden. nu har jag ätit så ny chillar jag lite. bussen går 57 så kan sitta här ett tag till.
/hanna

godmorgon

opepp gånger 1000 på orientering idag. uscha.
hejdå

DAAAAAAAANS

åkte hemifrån vid 4 idag och kom hem vid 10. skönt!
dock skulle vi göra dans idag men jag ändrade typ bara det gamla så ahnna kommer nog bli sur! haha
sen extreme, aaa jobbigt. men kul! nu taggar jag tävling! dock utan dans bra!

mår bättre idag

känns skönt! har fått tillbaka matlusten nu och det säger väll allt? så nu ska jag äta!
/hanna

hemmaa

okej, blev inte så jobbig dag. vi såg på film 2 första lektionerna. the day after tomorrow. såklart började jag grina. men det är alla van vid att jag gör nu så dom säger att det bara är typiskt mig.
sen skulle vi cykla till markussonsvallen ju. där gjorde vi typ inget och sen cyklade jag och jonte hem.
har faktiskt bilder på mobilen men måste springa upp och hämta den!
puss julia

godmorgon

sov as konstigt inatt, först somnade jag as tidigt men sen vaknade jag vid 12 och var vaken en stund som om det skulle va normalt. idag måste jag cykla till skolan, otroligt ansträngande;) haha
sen sist när några från min klass skulle cykla( med träslöjden) var dom tvungen att ha hockeyhjälmar haha.
men aja/ julia

resor

alla i min omgivning ska åka utomlands i höst. min syster åker snart till malta. mina föräldrar ska snart utomlands, utan mig:O och hanna ska utomlands om ett tag. och jag ahr liksom sämst pigment av alla, så jag kommer vara jätte blek.
fast jag ska ju resa lite, i helgen sundsvall,2 oktober stockholm, 30 oktober falun, 6 november eskilstuna, 13 november stockholm! det är det jag vet just nu haha
puss julia

kvällen

har ätit lite fruksallad nu på kvällen, avr sugen.. nu sitter jag och målar naglarna. imorgon måste jag cykla till markussonsbodarna, jag vet itne ens vart det ligger..
måste läsa på min dumma bok nu. puss julia

sköööönt!

är alltid trött innan jag far på gymmet, men sen när man börjar springa så får man värsta energin!
nu har jag ätit middag, gotti! Och ikväll ska jag? har typ inte så mycket plugg, kan engelskan, har skrivit klart spanskan, trodde att non skulle in på måndag men den ska in på nästa torsdag och jag har skrivit mycke. dock fick vi ett helt häfte i matte idag, ekvationer också, inte det roligaste eller lättaste!
men men, nu ska jag göra något. puss julia
en sådär ful bild på mitt öga och onoppade ögonbryn på yran! det påminde mig, jag måste hitta pincetten:(

älska

tobbe" eva nu har du duschat i 47 minuter, vet du vad som händer då? då lådsnar huden, det är inte särskilt snyggt"
.
tur att det finns någonting att sysselsätta sig med iallafall, nu ska jag kolla vidare på eva och adam.
/hanna

träning

struntar i förkylningen och drar snart på step in! har inte varit där på jätte länge verkligen. men jag försöker få jonna i min klass att börja där för då kan vi träna tillsammans:) inte så kul att gå själv:/ puss julia

inte sugen på någonting

å då är jag seriös, men jag måste ju äta men mår illa så fort jag gör det, hatar att må så här.. jag vill bara kunna trycka in maten i huden å må bra. har även missat skola igår och idag, inte bra, varför finns det intee "bli frisk på en dag" piller, då hade jag lätt köpt dom.
.
igår sov jag säkert 18 timmat av 24, har inte sovit lika länge idag men legat i sängen hela dagen förutom när jag va upp å tvingade i mig mat. det kanske låter som jag bantar när jag säger att jag tvingar i mig mat men de gör jag då fan inte, när jag innte är sugen på mat då är jag sjuk för jag är alltid sugen på något annars.
/hanna

borta bra, hemma bra

men göteborg bäst. seriöst allvarligt. mycket bättre än här:'(
joooooobbig dag på skolan. kallt vare oxå, hade bara t-shirt. men då var jonte så himla snäll så han lånade ut sin skjorta.(han gick och tjatade om det så jag tyckte att jag kunde vara snäll så att alla vet att han är det;))
ska och träna om ett tag. men inte nu för jag är tom på energi, orkar itne ens byta om. men ska vara lite nyttig och dricka en smothie:)
puss julia

godmorgon

vaken ännu en dag innan skolan. tråkig dag idag igen. dubbel so, kul! orkar verkligen inte!
puss julia

nagativt med hösten

min hud blir världens torraste så jag att jag ser fläckig ut eftersom att jag ahr varit utomlands. kylan brukar ju komma lite senare då man inte är lika brun men nej nej. så det är därför mina armar ser lite kul ut. men försöker peela bort det.
puss julia

måååndag

ont i kroppen på skolan, inte så jobbigt dag ändå. nu har jag ätit tidigt middag för jag ska iväg och jobba. hör sen puss julia

aj

min träningsvärk blev ju inte bättre av att jag tränade gymnastik igår heller, massa muskler som jag inte är van att använda. jag som klagade härromdagen på att jag aldrig får träningsvärk, men jag kan berätta att nu, nu har jag det!
ska på skolan idag, slutar apsent, jobbig dag, eller det är alla, vi har ingen bra dag:(
ska upp nu, puss julia

fundersam

medans jag och hanna siter och pluggar( okej, jag medger, vi pluggar itne. min mapp är stängd och vi har bakat istället!) så funderar vi på en sak. i andra städer kan du gå med shorts och äta frukost ute i solen utan att vara onormal. vi kan gå med dunjacka utan att sticka ut. många gör ju liksom det redan! så sjukt störande

fundersam

medans jag och hanna siter och pluggar( okej, jag medger, vi pluggar itne. min mapp är stängd och vi har bakat istället!) så funderar vi på en sak. i andra städer kan du gå med shorts och äta frukost ute i solen utan att vara onormal. vi kan gå med dunjacka utan att sticka ut. många gör ju liksom det redan! så sjukt störande

svar och så

Anonym om kvällen och svar:
kom ni med på uttagningen? :)
ja det gjorde vi.
nu är jag hemma och har ätit äckligt middag. efter dansträningen följde jag med min syster på hennes gymnastik, en tjej är så sjukt duktig och hon är typ 11? helt otroligt. för mig sitter itne mycket kvar alltså haha
puss juluia

söndag

vaknade vid 10 av mig själv idag och kunde inte somna om så jag kollade på ett satc avsnitt och sen gick jag upp och åt å sen träning, vi som sökte extreame hade ju träningsvärk lite här och var som man kände av i början, men när man fått träningsvärk känner man att man gjort något jobbigt och det gillas!
.
nu har jag nyss ätit middag, sen blir det plugg med julia!
/hanna

vaken nu

nu är jg vaken. har träningvärk typ:) jag som typ int eburkar få det.
idag ska jag träna lite och sen plugga oxå.. segt med pluggandet dock. men men
puss julia

kvällen och svar

bella om vaknade tidigt:
vaddå för uttagning? :)
en uttagning till extreme. en danssak.
kom nyss från hanna. har varit där och hållt koll på folk... man känner sig omtyckt då!
var där med hanna och fredrik. nu är jag hungrig. puss julia

uttagning och gåå

var på uttagning, snabbt gick det och jobbigt vare. efter det så gick vi i insane ut och delade ut reklam. min fötter gör ont nu. nu ska jag snart äta och sen ska jag till hanna där hon och fredrik är:)
hörs sen, puss julia

soligt idag

inte för att jag tror att det är på speciellt varmt men. klev nyss upp efter en lång natt, la mig väldigt tidigt igår, sov nästan 11 timmar, eller jag vaknade ioförsig 6 av att min katt mjauade cp högt för simon glömt släppa ut den så jag fick kliva upp å göra de då. mår bättre nu än vad jag gjorde igår kväll vilket är tur.
.
nu ska jag göra pannkakor!
/hanna

svar

alice om här får ni en dagens outfit också:
vad har ni för systemkameror / digital om ni har?
.
Svar:Jag Hanna har en Canon eos 400 d och julia har en 450 d. ja dom är digitala.

Anna om här får ni en dagens outfit också:
Var har du köpt tröjan? :-D
.
Svar: på jc

vaknade tidigt

vaknade jätte tidigt imorse. är väl van. men lyckades somna om tills typ nu iaf!
hostar och har mig, det är värre på morgonen. och magen kurarr av halstabletter...
idag äre uttagning, jag är mycket nervös...
puss julia

hemma nu

håller på att göra mat, eller det är klart men vänta på mamma.
skolan idag, sjuuuuukt segt med fredagar. sen åkte jag och hanna in till stan. såg lite på baccis inval. fyfan va hemskt det såg ut! tycker synd om dom typ haha, eller vissa iaf!
ikväll ska jag och hanna..... eh plugga. ja. bra fredag!
och imrogon är det uttagning! WOHO
puss julia

här får ni en dagens outfit också

ser ut som en skev apa å jag vet att bilden är suddig men orkade bara ta en bild
/hanna

fredag

kom hem för en stund sedan, jag ju individuella val hela fredagen å våran matte c lärare tror typ att vi kan allt å går igenom asfort så man inte fattar någonting, får hoppas man börjar fatta lite mer snart, förra lektionen var mycket lättare än den här.
.
nu sitter jag å väntar på att julia ska sluta då ska vi ta bussen ner till stan å kolla på när alla invalare blir plågade, hehe.
/hanna

tänkte bara säga det

nu är jag mätt. hinner itne äta mer än mackor och frukt på dagarna så det blir sen middag för mig, itne bra!
konditionspass idag iaf. skönt vare typ även fast att jag har hosta och äckel. sen grupp och formation och sen även teknik. känner att jag verkligen itne kan sånt haha. jag erika och hanna var typ borta;)
nu är jag iaf hemma. har duschat ätit osv.
imorgon blire nog stan efter skolan och på kvällen ingenting, audition på lördag:D
tänkte bara säga att jag och hanna far till sundsvall nästa helg lite snabbt. trevlans! kanske träffa anna och rebecka då!
puss julia

hostar

så att det smakar blod i halsen uscha. men nu har det släppt i näsan iaf typ!
sitter och dricker te så att det ska bli bättre.
idag äre skola som vanligt, slutar typ halv 4 tror jag -.- uscha på det med. men sen ikväll äre träningar igen. psus julia

home

eftersom jag slutade 1,5 timme senare än vad jag trodde blev de stressigt som fan att åka hem å äta mat å packa träningskläder innan jag skulle ta bussen tillbaka till stan, de blir att ta med matlåda på onsdagar orkar inte stressa så mycket som jag gjorde idag.
.
jag tycker också att de är sjukt kul att dansen äntligen börjat igen, den gör mig så glad(:
.
ne nu ska jag dricka upp mitt te å lägga mig å hoppas på att jag inte ska behöva vakna 5 inatt också, har ju gjort de dom 2 senaste nätterna å de är drygt som fan.
/hanna

skönt

tränat nu i tre timmar. riktigt skönt att dansen kommer igång igen!
ha rvarit hos frissan oxå.
upptäckte precis solexem på min mage och rygg:O usch!!!!!
kolla va äckligt:OOOOO
puss julia

skit

kollade fel dag på schemat idag så jag slutar inte förrän 5 över 4, så det blir hem å äta fort sen in på träning.
/hanna

onsdag

hejhopp snart ska jag till helsocentralen sen bär det av till skolan, har idrott första lektionen så kommer komma sent till den, ganska störigt att jag inte kommer in på zonline så jag kan se om hon skickat något mail om vad vi ska ha för idrott, efter skolan ska jag vandra lite på stan med julia sen dra hem och äta för att sen åka in på träning! äntligen börjar dom och såklart är jag inte direkt frisk men med lite piller fungerar det, hihi.
/hanna

godmorgon

bara jag som tycker att dte ser varmt ut ute? solen skiner men det är 6 grader...
idag hinner jag inte hem något, kommer hem typ 9 ikväll efter träningarna. skönt. puss julia

RSS 2.0