glad tjej

i ett liv utan plugg skulle man hinna hur mycket som helst. efter träningen har jag hunnit med massor. skönt! men nu väntar sängen på mig, imorogn är det idrott. skidor tydligen.. oj, hur ska detta gå för mig. förkylning, otränad och träningsvärk. låter fan inte bra alltså! men men, senare under dagen blir det gym, jobb och dans. ibland är ju livet lite bättre iaf. ska lägga mig och njuta av las vegas, massor av pussar, j

duktig jag är

har skrivit klart och skickat in 2 inlämningsuppgifter sen jag kom hem. nu har jag bara det här kvar att göra i veckan:
dock är inte det så bara, jag är bara färdig med engelskatalet, dock måste de tränas in, men de andra har jag knappt börjat med. ne jag har inte tid att skriva mer nu ska jag upp och hjälpa till med maten så den blir färdig någon gång.
/hanna

snabb update

nu är jag hemmaefter skolan. har precis bytt om och ska ta mig något att äta eftersom jag inte kommer hem förrän vid 9 ikväll. hörs då/j

hemma

idag slutade jag vid 1 så efter skolan gick jag ner på stan för att titta på en jacka, då ringde fredrik och frågade om jag ville med ner till badhusparken, så vi köpte lite fika och gick dit ner och satt där tills det kom ett stort moln. då gick vi lite på stan.
.
nu är jag hemma och äter yogurt och ska plugga lite.
/hanna

godmorgon

vaknade vid 6 imorsse, kände att det var lite tidigt att gå upp då, jag gick upp får ca en kvart sedan, nu sitter jag och äter frukost. idag har jag ingen nk så jag skutar tidigare:)
/hanna

long day

vaknade av mig själv en kvart innan alarmet gick. skönt. nu har jag klätt på mig och hostat lite, nemen aa.
idag äre lång dag.
först skolan till 10 i 4. sen jobb 5-7. och efter det dans 19,30-20,30. inte mycket tid över helt enkelt. men jag tycker nog om när dte är lite stressigt ibland. men bara lagom. så vi ser när jag hinner skriva
/j

nu är det färdigstädat!

har sätdat färdigt i mitt gamla hus idag, sista spurten gjorde jag och min bror efter middagen, då medans vi städade tänkte vi på hur sjukt mycket man har gjort i huset, hur det såg ut när vi var små och hur mycket större alla rum kändes då. vi hade lekrum med ribstol, ringar, trapetts, trummor osv. jag har bott i det huset i 11 vår, bott mitt emot julia i 11 år och känd henne så länge. tiden går fort när man har kul!
.
sen vi kom hem har jag duschat och hjälpt min bror med lite matte. nu ska jag gå upp och kirra mat.
/hanna

tåget

lämnade precis av min syster på tåget. sanna också såklart. mormor var där och grät lite oxå.. stackarn
men nu ska jag klippa pappa. puss j

dag 5

5. Favoritmuskel


vem fan har en favoritmuskel? ja magen eller ryggen. för mina är ganska starka och det gör att jag inte får ryggproblem!

6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

allvarligt fel

jag tror fan att det är nått fel på mig nu. vaknar halv 8 på en söndag? håller itne. men men, hade ju sovit ut även fast att jag somnade efter 12.
hade lite svårt att somna igår, kollade på ett läskigt avsnitt av las vegas och sen är det kört för mig haha.
idag ska jag på lunch hos min faster för en som vi känner har fyllt 90 så vi ska fira han! sen har jag träning också och efter det ska jag säga hejdå till min syster. fan att hon åker precis när hon har tagit körkort.. haha nerå!
/j
här ä'r en bild på mig och min syster från yran i sommras!

i wanna know what love is

hejhej! min kväll har som sagt bestått av las vegas. men det är skönt det med. har precis klippt av naglarna och tagit bort det svarta och för en gång skull ersatt det med ettglittrigt. dock vill jag ha det svarta men men. kan vara bra att pröva något nytt!
så fort det här har torkat ska jag krypa ner i min underbara pjamas och försöka somna till nått avsnitt. kommer ock inte klara det eftersom jag har sovit på dagen..
kan oxå berätta att jag kommer få trningvärk imrogon.
ne men underhåll mig:)
/j
ps. bara för att det inte ska bli någon som missförstår mig nu. rubriken har ingenting med inlägget att göra, det var bara det att låten var nyss på lv.

nyttig

kände för att vara så där lite nyttig nu på lördagskvällen. så istället för att att chokladfondue(som jag tydligen alltid gör?) så jag tog bara frukten istället.
alltså hur jävla sexig är han inte.min nya kärlek!

kväller

sov efter träning till las vegas, underbart! har kollat på några avsnitt från andrasäsongen nu. annars inte mycket. jag är trist jag vet. men men, får väl vara det. dåvet ni. /j

usch för att städa

finns det något tråkigare? ett som är säkert är att jag ska inte bli flyttstädare, fyfan vad segt det är att vara så noga när man städar. började städa vid kvart i 10, åkte hem och åt lunch vid 1, sen tillbaka och städade till strax efter 6, och imorgon ska jag fortsätta för det är inte klart än.
/hanna

åå va skönt!

ni fattar inte vilken skön träning jag hade idag! hade med min gamla gymnastiktränare, och gu va det var kul!
dock har jag mycket saker somjag måste börja tänka på eftersom jag inte har tränat gymnastik på många år, men det ska nog fixa sig.  glad är jag att jag får träna iaf!
jag och mamma ska snart och fika lite. och sen ska jag hem och kolla på lasvegas!
.
just det, vetni vad jag fortfarnade kommer i? min gamla gymnastik dräkter. så jävla skön. usch till danskläder säger jag bara!

börjat vakna

nu harresten av mitt hus börjat vakna, eller mamma har. så jag gick ner till mitt rum igen med datorn. råkade dricka typ två liter hounungsvatten när jag var uppe oxå , wopsi! men det är så gott..
så nu kommer jag ju att springa på toa hela tiden. vet inte riktigt vad jag ska göra tills 12. orkar inte plugga, har tp inte så mycket! nu såg jag preciss att mina lasvegas säsonger är klar! lycka
puss julia

godmorgon

sitter i min sköna säng och ska försöka ta mig upp och äta frukost. när vi hade lämnat julle igår åkte vi till donken, jag köpte mat, så hittade vi en superstor snöhög vi ville klättra upp på men det ick man inte. vi åkte hem till mig och chillade lite, vid halv 1 åkte fredrik hem. trevlig kväll. ne nu ska jag upp, för vid 10 ska jag till mitt gamla hus och städa.
/hanna

dag 4

4. I min träningsväska

kör en dag till idag!




träningskor har jag alltid i min väska, antingen är det dom där eller ett par andra!
en vattenflaska brukar jag oxå ha




5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

en tidig morogn

är redan vaken och uppe och äter frukost. min härliga syster ringde inatt igen för hon inte hade någon nyckel..
iaf. idag ska jag faktiskt träna. är lite snorig fortfarande, men jag kan bara träna gymnastik på lördagar och hon ska jag träna med kan inte jämt. så det ska nog gå bra ändå.
/j

fredag

hejhej! kom precis hem. har varit med fredrik och hanna och kollat på film. vi kollade på tretton haha. eller jag och hanna flippade på filmen ochfredrik somnade och var jätte söt. dom skulle äta mcdonalds nu så då fick dom skjutsa hem mig:')
kom knappt innanför dörren, var lite mycket folk. hittade min dator i köket, den hade dom lånat. nu ska jag borta tänderna och sen krypa ner i sängen och försöka kolla på film medans dom låter lite skönt där uppe!
/j
bilder på min fina paj idag!

det äckligaste jag sett

såg precis ett kejsarsnitt på tv. usch, jag ska aldrig ha barn

fredag hela veckan

eller?
skolan idag var okej. började med att man kom dit och fick jätte god mat på hemkunskapen utan att göra nått. annars då. har redovisat på son, varit jätte rolig med eriks mössa. byggt pussel med daniel och erik mf. flippat på non för att jag inte fattade. skönt
/j

godmorogn

somnade vid 12 igår typ. var tvungen att kolla klart på första säsongen av las vegas först!
nu sitter jag och dricker varmt vatten med hounung i, mums. vill dock ha citron men vi hade ingen..
ska iväg på skolan om ett tag. går till halv 3, fyfan va jobbigt..
aja/j

oj vad duktig jag var varit ikväll

jag har städat i min gamla hus och skrivit klart mitt engelskatal! nu ska jag ta mig något att äta innan jag lägger mig i min supersköna säng och sover.
/hanna

sovmorgon imorogn

imorgon har jag sovmorgon, känns underbart, speciellt då jag fortfarande är lite sjuk. dock är den bara till 9 men ändå. funderar åp att gå upp och ta mig ett bad. man brukar ju bli bättre då. tror jag gör det! ouss j

med färgen på

sitter just nu med färg på ögonfransarna. jag är ju lite bättre än hanna så jag kan ju ha öppna ögon och göra saker samtidigt!
kände att mina fransar var lite väl bleka nu igen, som tur är finns det färg. kanske tar lite i ögonbrynen sen oxå(inte samma färg!
men nu ska jag fortsätta med lasvegas, pussen/j

torsdag

idag var vi på noliamässan och tittade på blondinbella, hon hade en bra föreläsning, bättre än förväntat faktiskt! efter det hade jag svenskaprov och fekredovisning, vi fick gå över på tiden för att alla skulle hinna redovisa så vi slutade 40 minuter försent. nu sen jag kom hem har jag ätit billys och pratat lite med min bror.
.
här är en fin bild på mig vanja och blondinbella hehe
/hanna

sovit

när jag kom hem la jag mig och sov. jätte skönt vare. drömmde att en fin kom och tog hand om mig.
haha ne men iaf. nu är jag vaken. har gjort lite på matten. inte dom två sista för dom fattade jag inte. sen måste jag göra non och son oxå. har nyss bakat en paj oxå. blåbärspaj, mumma. så nu sitter jag och äter mig fet.
/j

gå hem

vartvungen att gå hem efter provet, så hade bara 4 lektioner och sen fick hannah hämta mig. nu har jag ätit lunch och ska ner och lägga mig och sova lite. sen ska jag fan vara frisk. puss ju

skola idag

japp, jag ska gå idag. känner mig hyffsat pigg och har somsagt prov. ska vara med på idrotten oxå men det är bara skridskor så! ska dock inte träna ikväll för det känns mer ansträngade och jag är fortfarande förkyld osv.
sov bättre denna natt iaf, även fast att jag vaknade några gånger, men somnade jätte fort igår. typ 10 tror jag.
/j

plugghäst

har försökt plugga spanska hela dagen. går inte allt för bra. har varit lite snabbt hos frisören oxå!
imorogn är det spanskaprov och skridskor på idrotten, får se om mamma vill att jag ska vara me.
iaf, har nyss ätit massor. ska nog lägga mig och bada! längtar till helgen och friskhet nu!
ska dircka massa mera vatten nu
puss julia

mår lite bättre

mår bättre nu. har fixat min musik, gjort några frågor i non, men har hälften kvar, och det betyder inte att jag kan något.. försökt plugga lite spanska oxå, men det är så jävla svårt!
men den här gången har jag bestämt mig för att bli frisk snabbt. har ju ingen hals som krånglar!
har precis fått jätte bra nyheter det är därför jag är så glad. men det får ni höra om senare!
/j

missar

har ätit lite, vaderna gör konstigt nog ännu ondare idag. hmm..
måste plugga spanska idag, måste nog göra lite no och matte oxå. åå vad jag längtar till helgen. imorgon måste jag nog på skolan för jag har prov, så idag ska jag bli frisk. vill ju kunna träna oxå. kan ju itne gå på par träningen idag och inte extreme. lär ju inte kunna gå på parträningen som jag och hanna skulle ha imorgon heller eller tekniken. blä vad jag hatar att vara sjuk!
men nu ska jag sluta klaga.
.
förresten, idag åker min käre vän till indien, den lyckosten!

ont

hela min kropp gör jätte ont. har vaknat hela natten och huvuvdet har gjort ont. jag kan inte bestämma om det är halsen eller gommen som gör ont. jag kan iaf säga att jag är överlycklig att jag inte har några halsmandlar som sväller upp!
hade en underbar dröm dock. men vaknade av värme, konstigt eftersom jag har frysit hela natten..
/j

gnäll

eftersom att johan inte vill höra mitt gnäll så gnäller jag här..
har sovit ett tag nu, tänkte gå upp vid 5 men råkade sova i 40 minuter till..
ska jobba om en timma och måste plugga mera idag.
fyfan. imorgon måste jag oxå göra det. får se om jag går på träningarna, gör inte det om jag är så här sjuk!
/j

slö

tröttheten tar över och internet började fungera. har inte börjat plugga än. jag slutade för 1 h och 20 minuter sen. jag överväger starkt att lägga mig ochsova. gör nog det efter oc.
/j

mår inge bra

jag mår inge bra, näsan mår inge bra och internet mår inge bra. eftersom jag kände mig mer sjuk som dagen gick och kroppen bara blev tröttare så sket jag i tröningen. det är alldeles för ofta som jag tränar när jag är sjuk. men nu ska jag vila. iaf idag.
vi hade ju checkdag idag. fixa min hemkunsskap, och pluggade spanska. kan fortfarande ingenting till mitt prov. massa nohar jag oxå och matte. blir att plugga lite idagdå, och imorgon. fast har träningar imorogn.
just det, idag spelade vi rullstolsbasket sista timman, fanva grym jag var! tog tag i det andras där bak:D
puss julia

förkyld nu oxå

helvette, blev sjuk inatt. är jätte snuvig. men inte ont i halsen utan typ gommen när jag sover. mitt internet fungerar typ inte../j

haloj

aen jag skrev de förra inlägget har jag, varit upp till helsocentralen med julia, ätit ostkrokar och drukit cola, somnat, vaknade nu och nu väntar jag på mat.
/hanna

jag som trodde det skulle bli en lång dag

men så blev det inte, jag kom till skolan, fick reda på att vi inte skulle ha någon nk för några skulle göra prov då och så va min religionlärare borta så jag hade bara en timmes lektion idag! efter de åkte jag hem och år lunch sen städade jag ur ett rum i gamla huset och nu ska jag fika!
/hanna

godmorgon

sitter och äter frukost nu, har en seg skoldag framför mig, kan helgen sluta vara så kort, man hinner ju inte bli utvilad, oj vilket intressant inlägg.
/hanna

problem med internet

jag har lite problem med internet och har haft det i några dagar nu, jätte jobbigt. jag har iaf varit hos mormor och ph för ph fyllde år. nu är jag hemma och ska snart basta och äta. pizza, jävla onyttig familj alltså! men men
ikväll måste jag nog plugga oxå, hate..
puss julia

hinner inte

det är mycket konstigt att fast än att jag kliver upp klockan 8 kan jag inte få en söndag att räcka till. har precis städat mitt rum, dammat och allt. dammade av högtalarna oxå, verkade inte som att hanna någonsin hade gjort det!
har ätit nu lite innan träningen oxå. och måste väl ta mig in till träningen sen.
och förresten, vet ni vad jag har ätit idag? jo is, från min ismaskin. tack för att den dumma parasiten nu är borta så att man kan äta is igen:D
puss julia

dag tre

3. Ett fint idrottsminne

ett fint idrottsminne för mig är min första tävling. vi var helt lost, fattade ingenting. först var det singel och det gick sämst. sen hade vi par och jocke satt hela tiden och sa att vi skulle vinna men vi litade inte på honom. sen hade vi blivit fel anmälda så det var massa problem, resultatet kom inte upp på tavlan och ja, men vi vann iaf.




4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

dag 2

2. I mina öron när jag tränar

när jag tränarpå gymmet så har jag några olika dj låtar och typ special d. vet inte exakt vilka jag har och måste förnya listan lite. annars på dansträningarna så är det olika, det någon sätter igång!





3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

i rymden finns inga känslor

har nu sett klart filmen som jag påbörjade igår. den var verkligen jätte bra. har sett lite av den förrut och fastnade verkligen för bill skarsgårds huvudroll simon. sjuukt skön kille!
ni som inte har sett den borde göra det!

söndag

tänkte blogga igår men orkade inte. hanna gjorde det inte heller såg jag.
tävlingen var väl kul, vi kom 5a i grupp. jag hanna och evelina var på ikea, jag köpte dock bara 3 ljus. sen var dock dom så jävla seg på tävlingen, våran buss kom inte osv så då blev man lite irriterad.
kom hem vid 9, startade en film men somnade på en gång:)
puss julia

godmorogn

nu är jag vaken. bussen går om entimma. usch vad jag är trött. kunde inte somna igår, först låg jag och pratade med två vänner i telefon och sen så bara låg jag. sen ringde min syster precis när jag hade somnat och sen kom hon inklampandes..
aja. kan ju berätta att mina vader gör bajs ont. men har precis packat ner linimentet! nu ska jag upp och äta frukost(jag måste göra det innan) och sen åka till bussen och sitta bredvid min bäver. puss j

life as we know it

ligger just nu och kollar på den filmen. ska snart sova inför imorgon oxå! men ska se klart.
så jävla snygg
jag vill hahan
/j

städat

när jag kom hem från träningen smörjde jag in mig bus för första gången på en heviget, jag har en sån här gammal som tar 175 år innan den torkar så jag får hoppas på att jag inte är flammig imorgon, dock orkade jag bara smörja in på armarna halsen och i ansiktet för de är mycket blekare än rästen av kroppen.
.
efter middagen har jag städat lite i mitt rum och utanför mitt rum, det som ska bli mitt och simons "kök". jag har även varit på ica och handlat lite inför imorgon. nu ska jag kolla ikeas hemsida och skriva upp allt jag ska köpa därifrån!
/hanna

dag 1

1. Min idrottsbakgrund

ja okej. jag har tränat i princip hela mitt liv. började i famlijegymnastik när jag var bara 9 månader, min mamma hade då gruppen(som hon fortfarande har med mig nu) min pappa gick med mig ett tag men sen gick jag själv. när jag var 5 började jag följa med min syster på hennes gymnstik och började själv när jag var 6.
ibörjan när jag gick hade vi bara rörelseskolning och sånt.
någon gång när jag var lite testade jag även på fotboll i två veckor men detta var ingenting för mig.
när jag var typ 10 började jag i trampolin, med bara killar nästan. det var jätte kul och man fick göra vad man ville.
slutade med gymnastiken när jag var 11,12 tror jag. och började dansa när jag var 12,5. när jag var 14,5 började jag tävlingsdansa och slutade i trampolinen när jag var 14 typ. så där är mitt liv. mycket kring gymnastik. därför jag har mina muskler och den kropp jag har nu..
jag en den lilla korta på högsta pallen med glasögon.

ny lista

jag vet att jag aldrig lyckas men jag tror att det var den här som hanna ville att jag skulle göra. börjar med dag 1 idag, om en liten stund.




1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

suck

hemma nu. gick på stan med madde och mamma efter träningen. eller träning och träning. och stan och stan. vi kollade på tyg till madde!
nu tjatar mamma, det är allt hon har gjort hela dagen, suck..
/j

fredag!

nu är det helg, fick tillbaka matteprovet idag och det gick bra, nu har vi dock börjat med en supersvår grej får hoppas att det blir lättare när man jobbat med det ett tag.
.
nu sitter jag i  mitt rum med min mysiga morgonrock och äter massa gott, tror jag ska kolla på nått avsnitt how i met your mother innan jag ska ta bussen in till stan för att träna med gruppen.
/hanna

skönt

hemma efter ett skönt pass på gymmet. blev 1h och 45 minuter för min del. moa var oxå där en del av tiden!
nu ska jag packa lite inför imorgon oxå. sen har jag träning igen och måste även handla inför imorgon. men först måste jag tina mina ben efter att ha gått från bussen och hem!
/j

gör lite nytta

nu sticker jag snart i väg till gymmet för att pumpa lite!
skulle inte tacka nej till att vara så där vältränad igen!

ledig idag

godmorgon. självklart är jag vaken! men tur är väl det eftersom att jag ska upp tidigt imorgon!
idag ska jag på gymmet som sag och på träning. måste packa oxå. men nått av det orkar jag inte med just nu. nu vill jag bara ligga och dega i soffan eller sängen haha!
puss j

godkväll

idag har jag varit hemma, hade ont i huvudet och halsen när jag vaknade så det blev att ligga kvar i sängen hela dagen föruton när jag gick upp och åt frukost och lunch. började må bättre vid 4 -5 gick på ica med bror och handlade lite goda grejer, sen efter middagen åkte jag och pappa till gamla huset för att städa undan grejer så på söndag ska jag och bror börja städa där!
.
vi åkte och hemtade bror, julia och olivia från furuparken innan vi åkte hem, sen när vi kom hem drack jag och pappa te och tittade på ikeas hemsida. jag har även fått bort 2 flyttkartongen från mitt rum och fixat hit min sänglampa och mitt bord så snart är det färdigt!
.
ne nu ska jag lägga mig, godnatt /hanna

måste äta

har bytt om till pyjamas nu. älskar det! ska gå upp och äta lite, är så hungrig efter allt dansande.
imorgon är vi ju iaf lediga. jag ska nog på gymmet, har träning oxå. och få se vad mer jag hittar på.
såklart har jag satt upp håret på en gång, måste lära mig att ha det nere!

kommer sakna det

är nu hemma från dansen på furan. och jag kommer faktiskt sakna det. man hatar det typ dom tre första åren men i år var det ju faktiskt kul. dansade jätte mycket och skrattade.  faktiskt så dansade de flesta som inte brukar göra det, tex jonte, erik och daniel mf. dom börjar bli så stora dom små pojkarna :')
dansade med två 6or och en 7a oxå, så söta!
har ju tyvärr inga bilder för det kändes lite jobbigt med systerkameran, men någon annan kankse lägger upp så då kan ni få!:)
puss julia

dagens

nu har jag äntligen orkat klä på mig. har hunnit få i mig mat oxå. och sminkat mig, eller alltså mascara nu oxå. måste snart färga mina fransar. om jag bara orkar
är ledsen för att jag är så trött.

hemma

hejhej! nu är jag hemma och har tagit ett skönt bad för jag var så kall när jag kom hem från gymmet. det är nog vad jag kommer sakna mest när jag flyttar hemifrån, våran bastu och vårat bubbelbadkar!
skolan idag var inte så jobbig, dans och film. ville sova i sofforna på lunchen men fick inte:(
sen var jag på gymmet med moa. hon följde med idag!
ikväll ska jag på furan som sagt. men måste äta middag först./j

godmorgon

evelina om tänkte förklara:
vad för hårspenna har du på dig idag? är det en blomma =)

haha evelina sluta tönta dig!:)
jag är vaken. är typ klar oxå. vi har pardans nu på morgonen, sen slutar vi 10 i 2. då ska jag på gymmet med moa, och idag har honlovat! haha. sen ikväll har vi dans på furan!
trevligt trevligt. sen är vi ledigt imorgon, då har jag träning och senpå lördag är det tävling, oppsi!
puss julia
sommar nu snälla!

tänkte förklara

det var flera som inte förstod att inte bilden hade något att göra med bilden i det här inlägget!
men det är bara en fin låt och det råkade bara bli dom bilderna. nu vet ni.

onsdag

idag gick skoldagen ganska fort även fast jag gick till kvart över 4, men sista lektionen fick vi besöka en moské och det var intressant! så det ända jag har hunnit göra sen jag kom hem är att buta ok, laga mat och ätit, nu täntke jag kolla lite på datorn innan bussen går för jag orkar inte plugga i typ 10 minuter.
här får ni en bild på när vi stog och frös uppe i björkacka min lärare va sen och vi var endast 5 stycken som va där, så vi tog ett kort för att bevisa att vi va där sen tänkte vi gå ner till skolan, men då kom hon..
/hanna

olivia och simon

slängde ihop två bilder på dom. har itne så mycket bilder på datorn och har inte så mycket att göra..

vinter

åkte faktiskt två åk idag. starkt gjort i denna kyla. tre timmars skola är ju helt okej, men måste ju älska tillsammansveckan!
några bilder från idag!

bråk

jag och hanna är vakna och har ätit frukost. hon står just nu och diskuterar med sin bror och pappa i telefon. ni vet familjer som tar ens saker...
aja, nu måste jag fixa mig. puss j

hemma

sitter just nu och väntar på hanna, hon skasova här för vi måste beställa lite resor osv. suck.
måste även in i deras gamla hus, och jag orkade inte gå till hanna och hämta nyckeln så mamma fick åka och hämta henne. imorgon har jag frilufsdag, gb. men jag tänker nog inte åka så mycket, för kallt ju:O
jag ska fika med emma olivia och simon och jonna hela dagen, haha!skönt.
puss j

språkhistoria...

måste vara det tråkigaste man kan läsa om innom svenskan, har suttit och läst igenom alla sidorna nu och strykit under viktiga saker, så snart ska jag skriva mig en egen text, men först ska jag bära upp all disk som jag har i mitt rum och bära tvätten till tvättstugan, det är ju himla synd att sånt inte gör sig själv.
.
jag har även gjort mina individuella val, är dock osäker på om jag ska byta till psykolobi b som 50 poängare, får se hur det blir, jag har ju några timmar på mig.
/hanna

tisdag

hade nk provet idag och det vill jag inte ens nämna, somvanligt med evaprov så har man pluggat på helt fel saker. sen va de spanska och efter de dans, kom nyss hem och nu sitter jag i mitt rum och äter kött och klyftpotatis, sen ska jag plugga tråksvenska.
/hanna

fösta gången

idag var jag på gymmet för första gången på en månad. och vad skönt det var! är dock i sämst form men får väl bättra på det.:)
skolan idag då, bugg på dansen. uscha!
moa följde inte med mig på gymmet idag, svikaren.
haha.
ikväll ska jag jobba, madde är sjuk:(
/j

tisdag

ja som sagt tisdag idag. vad händer idag då? tillsammansvecka, massa värderings övningar och sånt.. pardans även idag.. och sen efter skolan ska jag på gymmet med moa! skönt. fyfan va länge sen det var jag var där! men nu jävlar!
sen ikväll ska jag jobba, och madde blev typ sjuk igår.. så då måste jag vara själv!:O
/j

har panik

har nkprov imorgon som jag sitter och råpluggar nu i sista minuten, tog en liten paus nu för ögonen gick i kors när jag läste. jag måste även göra mina individuella val och jag vet inte vad jag ska välja, och valen ska vara gjorda om 2 dagar så måste bestämma mig hällst imorgon om dexter skulle dampa på torsdag så det inte går att välja då. min bror är även superseg på att laga mat, skulle vara bra om han va lite snabbare så jag inte måste slänga i mig maten medans jag går till bussen! ne nu ska jag försöka plugga lite till.
/hanna

hemma

eftersom att vi har tillsammans vecka så slutar vi tidigare än vanligt. dock så fick vi sluta försent idag..
har haft fyspass och dans idag oxå. ja, jobbigt var ju fyset!
nu ska jag sitta lite här. äta middag lite senare. jobba och sen iväg på träning. kan ingenting av dansen som jag ska på ikväll och det är sån stil som jag itne brukar dansa så det kommer ju bli fail..
iaf, puss julia

ännu en dag

är jag uppe för tidigt. är klar nu och måste inte gå på minst en halv timma...
men hörni, glad alla hjärtans dag. jag har ju dock ingen att fira vilketär lite trist kanske, får väl krama på någon vän och fira med träning. kuuuuul.
/j

godmorgon och svar

fyfan va trött jag är. kroppen värker lika mycket idag oxå. jobbigt säger jag bara. kommer inte kunna dansa idag på skolan för jah går ju osm en jag vet inte vad, och då blir man ju inte varm heller. vi har fys oxå.visst låter det som att mitt liv är bra?
iaf. ska klä på mig och sen packa ner ombyte(vanliga kläder) och äta frukost,/j
Anonym om morgondagen:
vad ska du ha på dej på furan på tors?
har inget bestämt. det spelar ju inte så stor roll.

man måste dö några gånger innan man kan leva

idag har jag tränat, badat, ätit, tagit den 3s sprutan, pluggat nk, ätit mer, kollat ut vad jag ska ha från ikea har dock inte riktigt bestämt villken tv bänk jag vill ha, jag har även beställt underkläder från hm och tittat på how i met your mother. ska snart lägga mig och njuta av att jag inte behöver gå upp tidigt imorgon för att gå på extramatten!
/hanna

morgondagen

imorgon blir det upptagen hela dagen. vi har fys och dans på skolan oxå. jobba två timmar och sen dansa en timma. skönt. så som jag gillare.
orkar inte ta fram kläder tills imorgon. får göra det imorgon. jobbigt.
usch/j

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


anledningen till att det är gamla bilder som jag redigerar så är det för det är allt jag har..



old pics


söndag

nu är jag hemma från träning. ont har jag haft och kroppen är trött. orkar ingenting längre. hoppas att styrkan, konditionen och energin byggs upp snart igen. har inte så mycket att plugga. vet inte om jag har nått ens? men snartkommer mormor och ph, de ska få sina julklappar som de inte har fått ännu. fail familj.
har ätit lite nu. ska äta snart igen. skön tjej..
/j

söndag

=träning. jag har nyss ätit gott kött, potatis och en massa sås, ska väll ta och klä på mig snart, bara jag orkar kliva upp från min sköna säng. efter träningen måste jag plugga nk, ne de härt var bett ontressant inlägg.
/hanna

skrattar åt mig själv

har ätit frukost och sedan lagt mig i sängen igen. ligger och skrattar åt mig själv och att jag har så ont! helt sjukt haha!
låg och var jätte trött oxå, och precis när man ställer ifrån sig datorn för att försöka sova i en halv timma, då blir man pigg. sen blir man trött då man tar upp den. så himla irriterande. jag oroar mig oxå föratt jag snart kommer behöva gå upp oxå. är trött och seg och har sovit dåligt hela helgen. hoppas jag kan somna tidigt ikväll bara!
/jbara för att ni älskar minawebcam bilderoxå. här med dubbel haka och mascara lite halvt runt ögonen sen igår..

aj

nu känns det i musklerna att jag tränade otränad igår. fyfan alltså. idag har jag ännu fler träningar vilket jag har hela veckan.skönt.
ska snart gå upp och äta frukost, orkade inte äta något när jag kom hem inatt..
/j

underbart

håkan har gjort det igen. är nu hemma från min5e håkan konsert as bra.
kvällen bästa: för sent för edelweiss
kvällen saknade: nu kan du få mig så lätt

dagens


shit

har klätt på mig nu, kör faktiskt på håkan t-shirts, köpte den sist han var här. nostalgi!
måste sminka mig oxå och sånt. har sett på facebook att folk redan har åkt dit. det orkar då inte jag! börjar ju inte förrän 10../j

peppar lite håkan

håller på bestämma kläder, äter fisk och peppar håkan just nu! ibland är livet ganska underbart
/hanna

dag 10

Dag tio: En bekännelse
jag är jääävligt dålig på sånna här listor..

otränad

efter nästan en månad utan träning så fick jag göra det igen. blev två timmar gymnastik och sen dans i typ 1,5 två timmar. och fyfan va all min energi är borta. musklerna är inte lika starka och psyket är inte på topp. men det ska det bli ändring på!
iaf. har badat nu, epilerat lite halvt på ena benet. haha
ska väl ta nått och äta om ett tag oxå, måste smörja in mig bara/j

hej och hå

kom hem vid tre, somnade väldigt fort. vaknade vid 8 somnade om klev upp vid 9. har nu ätit frukost. eller jag åt mat. fanns inga flingor och fil. iaf. ska iväg och träna. lycka. även fast att kroppen är trött och huvudet med. men detska bli skönt. idag är det dagen med d. eller kanske borde säga med h.
puss julia

godmorgon

vaknade med ett ryck vid halv 9 och trodde att det var fredag och att jag hade försovit mig till matteprovet, men sen kom jag på att det är ju lördag, ligger i sängen nu och ska ta å kliva upp och äta pizza innan jag och julia ska till park.
/hanna

lång kväll

kvällen bestod av att simon skulle bjuda mig på middag. kom till hanna vid halv 7. klockan 12 blev det mat då jag och olivia var de ändå som inte hade ätit. annars bestod kvällen av disney filmer med hanna, fredrik, simon och olivia. vi var alltså 5 st som trängdes i hannas säng.
sen när jag skulle hem hade jag självklart glömt nyckel. fredrik var snäll nog att åka med mig lite. vi hämtade några osv och sist min syster och vänner. nu måste jaag sova för att imorgon upp och träna. lycka

H för Håkan

min snälla vän hanna har gett mig sina gamla högtalare så att jag slipper köpa ett par. dock behöver jag köpa en sladd som saknar men det fixar jag imorgon. har just nu hannas men den ska vi ta med oss när vi ska till henne om ett tag. vi väntar bara på fredrik, sen ska vi ta med chokladfonduen dit.
/j

nu är jag hemma

hemm från skolan och hannaär på väg hit. vi ska sy lite på kläderna. orkar egentligen inte men vi måste juu...
hade linserna i idag om ni inte såg det på bilderna, så jävla kul att alla tjejer märkte det så fort dom såg mig men killarna tog det flera timmar för. jonte sa att jag såg tecknad ut oxå, han är ju lite som han är.. suck

har äntligen fått internet till nya huset!

tänkte berätta lite om min vecka eftersom jag typ inte kunnat blogga någonting.
i måndags var jag på tränigen och va ganska duktig på dansen med maja,
i tisdags åt jag på tacobar med fredrik på håltimmen, dock åt jag pizza eftersom jag inte är så förtjust i tacos sen gick ni ner till badhusparken och chillade i solen, när jag kom hem pluggade jag matte och möblerade upp massa saker i mitt rum
i onsdags pluggade jag matte och möblerade i mitt och simons badrum med julia
i torsdags pluggade jag matte med fredrik, jag var grym, hehe
och idag har jag haft matteprov, åt en semla när jag kom hem och snart ska jag till gamla huset och sy med julia!
här är 2 bilder från i tisdags i badhusparken
/hanna

so

sitter på son nu, men jag kan itne reflektera. någon som vill hjälpa mig om george washington?
nyss stängdes iaf alla datorer av, skönt. fast mitt var sparat så!
mycket seriös bild!

klar

som vanligt är jag klar jätte tidigt... dock är ju håret fortfarande blött och så men det är det typ halva dan.
två bilder på mig och jonna från igår
'jag hade en hel bild på mitt ansikte också men den såg helt sepe ut..

lång nattsömn

somnade fort igår, så någonting var det med mig. idag har jag ju som sagt sovmorgon, men ska gå upp och duscha nu iaf. gillar att ha tid på morgonen. har 4 lektioner idag. dubbelso och sen dubbel no. fyfan för non. fail att hela våran klass glömmerbort, inte fattar läxorna eller inte förstod att hon menade att det var läxor. men det är chillerill.
kollade precis på mina naglar och tycker redan att dom är tomma....
/ j

sovmorgon

japp har sov morgon imorgon. men måste ändå duscha på morgonen så det blir inte så mycket till att sova.
har alla mått bättre nu på kvällen, fattade ingenting av non så jag sket i det. tror att våran lärare gör allt för att hinna gå igenom allt innan np men det resulterar i att viinte lär oss det för vi fattar inte när hon stressar igenom:S
har tagit bort mitt svart nagellack på naglarna. det kommer nog tillbaka om någon dag, känner mig själv!har även klippt och filat dom så nu är dom korta, men kan inte dansa med långa..
får ju iaf börja träna på lördag, då ska jagäven på håkan. fyfan vilken lycka. obeskrivligt!
puss j

better

mår lite bättre nu efter att jag har ätit, pizza. min pappa gillar det om ni undrar varför vi äter det så ofta. får se om jag ens orkar plugga något innan imorgon.. känns inte så;) haha
sitter och kollar på vänner nu och tjatar på att johan ska berätta en sak för mig men han vägrar. dumma han!
j

dag 9

Dag nio: Två favoritlåtar
ändrarfrån dag till dag

1. vid protesfabrikens stängsel- håkan
2 längesen- petter





Dag tio: En bekännelse

mår ännu sämre

har varit lite halvsnurrig sen jag kom hem, inte kunnat plugga heller...
just nu sitter jag med tjocktröja och två filtar plus dator i knät och fryser ändå. nått fel är det ju. pappa sa att man kan få såna här yrselattacker eller n¨ått. weird..
/j

snurrig

har suttit vid datorn hela dagen på skolan, jobbigt.
kan ju berätta att nyss på bilden så höll jag på att svimma, vet inte varför. men igår så mådde jag typ lite illa men det gick över sen. och när vi hade nationella fick jag jätte ont i huvudet och har haft det sen dess. är fortfarande snurrig. jagvet inte vad det är, har ätit väldigt mycket och druckit så det är inte det. måste gå nu/j

uppsattsen

idga är de nationella igen, uppsattsen. så jag har precis vaknat och ska upp och äta frukost. har även köpt med mig lite saker osv. långdag har vi oxå idag, det ogillas...
men måste gå, puss j

hos hanna

gick på ica för att inhandla lite inför imorgon, en onyttig vitamin well såklart;) men jonna, nu kan jag säga att den du drack oxå var onyttig, jag läste inhållsförteckningen;)
iaf, sen gick jag ner till hannas nya hus. var närmre dit så. vi åt middag för jag orkade itne det innan. sen pluggade lite, eller jag gjorde två matte upgifter, plcokade även i lite i deras badrum och kolladepå vänner med simon!
känner att detta inte är en sån bra dag för mig. dså hejdå/j

jag vill åka utomlands

justnu vill jag bara till värmen! sola och bada, läsa lite och bara ta det lugnt!

fel tryck

sluta för ca en timma sen. jonna följde med hem och vi gjorde lite på musiken. måste göra på hemkunsskapen idag oxå. orkar verkligen inte..
idag fick vi minisemlor av annmarie, snäll som hon är. vi fick ävenvåra tröjor idag. efter lite tjafs och nu med fel tryck. men aja./ j

godmorgon

vaknade och var trött idag, inte alls lika skönt som när man känner att hela kroppen är pigg. onsdag idag, jobbigare skoldag. jävla hanledning! sen ska jag och jonna hem till mig tror jagoch fixa lite. slrover mer sne!/j

fotboll

tror att mitt kall är att spela fotboll med 10 åringar, riktigt grym är jag. stod i mål, dock var det mig själv jag försökte skydda men!;)
har varit och jobbat med madde, och nu sitter jag och installerar skrivprogram på datorn, nej kära flickor i min klass, jag laddade inte ner. kan inte det!
måste ha ett till torsdagens nationella!
/j

dag 8

Dag åtta: Tre tändande saker

jag och listor fungerar inte. men iaf.

1. brunhy och ögon
2. ärlighet
3. måste tyvärr säga muskler, men det är ju sanning






Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse

nationella

var inte så svårt, jag känner ändå att jag inte svarar bättre om jag tänker någon minut på varje fråga eller om jag skulle tänka en timma på varje fråga.
iaf. skönt att ha lite godis och frukt när man tänkte på den äckliga lunchen, gick inte ens till matsalen, men inte var jag ledsen för det!
vi hade so sista timmarna. glömde ta hem mitt igen, hur lyckas man? äter iaf upp det sista av min choklad nu, onyttig som jag är. ikväll ska jag jobba. men måste pluga lite innan./ j

morning again

nu är det morgon. vaknade typ nyss. jätte skönt att sova till kvart över 7 idag igen!
drömde om nationella inatt, att jag inte klarade det haha.
ska gå upp och tvätta av asniktet ochklä på mig och äta nu. hörs sen puss julia

helu

när jag och maja skulle åka hem från dansen så missade vi bussen för att klockan på dawes går för sakta. då ringde jag min pappa som kunde hämta oss, duck tog det ganska lång tid innan han kunde komma på den tiden hann vi bli ganska rädda, det kom blandannat fram en alkis till oss och sa: hej sötnosar kom! jag och maja tittade på varandra, reste oss upp, började gå, sen började vi springa! de va skitläskigt.
.
nu har jag i alla fall duschat så nu ska jag äta något och plugga lite. imorgon kommer jag typ inte hinna uppdatera någonting för efter skolan åker jag till nya huset(utan internet), sen efter middagen ska jag till min faster för att plugga matte hela kvällen lång.
/hanna

att glömma

hade tänkt på en sak hela dagen som jag skulle berätta för hanna. men precis när jag pratade med henne, tror ni itne att jag glömmer då eller? kom på det när jag gick till ica, men då svarade hon inte. får hoppas på att jag kommer ihåg det!
iaf,var ju som sagt på ica, handlade lite inför nationella imorgon, jag är nervös..
har nyss ätit middag och orkar itne plugga ikväll, kändes för ansträngande. vi har ändå inte så mycket, kan göra det imorgon..
puss j

måndag

åkte till nya huset idag för att plugga men istället plockade jag upp mina kläder och ställde in soffan osv så pluggade typ bara i 10 minuter. nu har jag nyss ätit middag och ska snart byta om innan träningen.
/hanna

snart jobb

nu är jag hemma. skolan idag var inte allt för jobbigt. skönt med såna dagar. nu ska jag snart iväg och ha barnen.
efter det måste jag på ica och handla lite inför np imorgon! sen hem och äta middag!/j

gå upp för tidigt

när jag skaduscha på morgonen går jag alltid upp alldeles för tidigt. skulle kunna sova en halv timma till. för nu är jag klar. har en ny tröja från weekday som mamma köpte i helgen, och ett par trasiga jeans, alltså dom ska itne vara det. men hittade inte mina favorit jeans så det fick bli dom här.
har precis ätit frukost osv, istter här med blött hår nu. vill inte gå denna långa dag i skolan, jag vill vara ledig och jag vill träna. fyfan va jag vill det. vill ha bra kondis igen och ta en springtur på löpbandet. men när jag får börja träna igen ska jag börja ett nytt liv. jag ska bli fit. det kommer aldrig gå..
/j

duschat

godmorgon! har precis duschat och är faktiskt ganska pigg. kunde inte somna igår så låg typ i sängen i två timmar.. jobbigt
idag äre skolan, väldigt lång dag oxå sen äre jobb ikväll. imorgon är det svenska nationella. jag kommer dö.
/j

plugg och packa ner i flyttkartonger

efter dansträningen åkte jag till nya huset, städade lite och tejpade för målning utanför mitt rum, sen åt vi där och efter de gick jag å min bror till ica och handlade saker till chokladfondue som vi gick hem med till jullan och där åt vi de. sen jag kom hem från henne har jag packat ner nästan alla mina kläder och en massa annat i flyttkartonger, bytt kort i min stora ram och pluggat lite. börjar bli ganska tomt nu i mitt rum här hemma för på tisdag eller onsdag flyttar vi in i de nya huset. ne nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för imorgon ska jag upp på mattestöd 08,15!
/hanna

choklad fondue

självklart är det jag och hanna som ska äta det igen. jag äter fan hela tiden. och nyttigt. men det ska bli ändring, snart. så fort jag får upp motivationen lite. och får träna.
iaf.
simon ringde mig nyss. han tyckte att jag skulle komma dit och äta. ha! jag har sagt det hela tiden att jag kommer vägra gå dit. en hel fucking km, och jag har precis badat och smörjt in mig och sitter i morgonrock. tror han att jag tänker låta min hud frysa till is eller?
dom som flyttar, dom som får gå helt enkelt. dom får skylla sig själv.
ne måste gå ut och skämma ut mig lite, min syster har kompisar hemma och jag springer omkring i antingen handduk eller morgonrock. snyyyyyyyygt!
/ j

nya serien

som många vet älskar jag serier, ser mycket hellre på det än filmer. sitter och kollar på one tree hill, det ska bli min nya serie som jag ska mata igenom från början till slut, har gjort det med typ alla serier, men jag har inte sett sista säsongen av oth, tränignarna tog över. men ska fixa alla och se!/j

söndagsrutiner

betyder för mig träning. dock fick ju inte jagträna, men stretchade lite försiktigt, måste ju vara det, speciellt när man är kall!
sen kom jag hem och åkte med pappa med ica, fick med mig tuggumin och bodylotion hem. ska ta ett bad sen och skrubba bort busen från kroppen. får göra ett försök i veckan att få det jämt. man måste dock ha tålamod vilket inte är min starka sida!
men iaf. åuss julia

sovit i 12 timmar

inatt sov jsg i 12 timmar, jag la mig vid 11 och somnade ganska fort och så vaknade jag vid 20 över 11 av mig själv. det var skönt att få sova ut! nu ska jag kliva uppp och äta något och ta en huvudvärkstablett.
/hanna

klantigt

idag blev det massa mat till frukost, älskar att äta det haha!har även pluggat lite matte. dock råkade jag göra halva den som ska in vecka 8.. klantigt av mig. såorkade bara göra halva som ska in veckan som kommer.
nu ska jag snart klä på mig, ni ska se mina armar idag förresten, dom är lite fläckiga om man säger så!
om mindre än envecka får jag träna:)/ j

vaken

vaknade innan klockan ringde idag igen. somnade typ vid 10/11 igår så fick mycket sömn inatt. idag ska jagnog göra lite på min matte läxa. har inte så mycket plugg, eller jag har hemkunskap men den är på skolan.. glömde den..
/j

day 7

Dag sju: Fyra avtändande saker
1.  killar som försöker spela tuffa
2. killar som försöker vara något dom inte är
3. stöddiga killar
4. fötter! har verkligen en extrem fobi mot fötter, helt sjukt!




Dag åtta: Tre tändande saker
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse


ur med linserna

nu ska jag ta ur mina linser. johan skulle på bio så jag passar på att sova. döden trött. trist tjej! haha
vill ha lite sommar.
lille i lila är världens sötaste,

bada

tog mig ett bad för att bli lite piggare. epilerade nästan ett helt ben oxå, dock ingenting på det andra men..
smörjde även in mig med lite bus så imorgon är jag väl helt fläckig, men det gillas av 9c!
får se vad som händer ikväll, vet inte riktigt än. puss julia

kinamat på g

sen jag kom hem från mitt andra hem (hehe) har jag tittat på oc, nu ska jag snart upp och duka för snart kommer resten av familjen hem med kinamat:)
/hanna

to be tired

bilderna säger väl allt?

bilder

bror döptes som sagt idag, här kommer några bilder:
/hanna

simons dop

efter tränigen stack vi på simons dop. sen fika i deras nya hus. efter det låg jag och hanna i simons rum med han och olivia och kollade på vänner. simon har ju alla sina grejer där! nu är jag hemma och har ätit kinamat! nu är den slut..
/j

godmorgon

klockan var ställd på halv 9 men självklart vaknade jag tidigare. igår kväll kunde jag äntligen somna. dock ringde madde vid 1 men det gjorde inget för jag somna på en gång ändå! lycka!
ska snart upp och äta frukost. tog precis en chokladbit, det är det godaste som finns på morgonen!
/j

love and other drugs

det var filmen vi såg. jätte bra verkligen, jake är sjukt snygg oxå!
fredrik fick komma och hämta oss sen, snällt av han!
nu sitter jag och bortar tänderna efter allt bio godis, imorgon blire träning(ej för mig) sen ska simon döpas osv.
/ j

day 6

Dag sex: Fem saker du skulle vilja göra
- åka utomland
- träffa och prata med hh
- sova(just nu bara)
- träna
-orka göra nått



Dag sju: Fyra avtändande saker
Dag åtta: Tre tändande saker
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse

sleepy

jag är jätte trött(slutade med pencilinet igår så ska förhoppningsvis bli lite piggare efter helgen)
menjag kan inte sova, är verkligen sovtrött, men det går inte att sova vet inte varför?
gick upp och åt 4 mackor nyss iaf gotti. dock var brötet godare imorse när vi bakade det på hemkunskapen, men det var fortfarande as gott!
/j

home from school

hemma nu då, sista lektionerna var äckligt jobbiga! men nu är jag iaf kommit hem. ska frsöka lite mer med linserna för att göra hanna glad. ikväll blire nog bio. göttans!/j

godmorgon

sitter och äter frukost, ska väll snart klä på mig osv, igår fick jag tillbaka min telefon som har varit på lagning så nu får man inte epilepsi utav att titta på den. idag har jag matte och syslöjd, som blir det ner till huset och städa och möblera in grejer!
/hanna

i'm up

vaken nu. har ätit frukost, fick inte flingor idag, vi hade ingen fil:(
ska snart och ta på idpuder om min syster kan bli klara bara! kanske ska göra ett försök med linserna idag oxå, kommer aldrig gå.puss j

saknar faktiskt dig lite

träffade min bror för första gången på hela veckan idag kändes det som, och då sågs vi i ca 5 minuter i vårat nya hus, för han har flyttat dit men de har inte jag hunnit göra än, på grund av dans och skolan. tror jag ska börja flytta dit imorgon, tar väll inte dit allt på en gång men i alla fall så jag kan bo där om jag vill. kom på att det skulle vara bra om jag bodde där för där finns inget internet än och då kan jag plugga istället för att sitta vid facebok osv, det skulle vara bra faktiskt. får se, kanske sover där imorgon.
/hanna

tröttare

håller på att somna nu när jag sitter och kollar på ncis. gamla avsnitt alloveragain! underbart.
fattar inte hur jag kan vara så trött.
ne gu, det här inlägger har tagit över 5 minuter att skriva

bättre idag

idag var det roligare på skolan. när dom andra hade idortt låg jag och rebecka och sov i sofforna i c. på bilden blev jag mobbad av olivia och jonte, gjorde ett prov på 12 minuter typ!
sen åkte jag in till stan, köpte en sallad på ragarns och gick till dawes. hade träning där med dawes och satt där till halv 7 typ, då tog jag bussen hem för jag orkade itne stanna till tekniker. nu har jag försökt lite med mina linser men lyckades inte. slka typ lägga mig vid 8 idag. ouss julia

dag 5

hade ju helt glömt bort listan när jag började skolan osv. men nu kommer det!
Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga

















Dag sex: Fem saker du skulle vilja göra
Dag sju: Fyra avtändande saker
Dag åtta: Tre tändande saker
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse

torsdag

kom hem vid 10 igår, och det klarar inte min pencilinätande kropp av. kunde inte somna heller på en gång för låg och tänkte på en massa saker.. somnade iaf, döden när klockan ringde. en zombie in i duschen. nu sitter jag här i min morgonrock. vill gå med den till skolan men jag tror inte att det skulle vara så uppskattat. efter skolan ska jag göra ett prov på omprovstiden och sen har jag grupptröning. tänker typ sova efter det. men nu, frukost!
/j

hatar mitt liv just nu

Engelskaläxa v6 ons
Nk prov V7 tis
Idrottsläxa V9 fre
fek v8
svenska läxa nån gång
matteprov v6 fre
har en massa saker jag borde plugga på nu, men när jag har så här mycket vet jag inte vad jag ska prioritera först så istället blir det att jag skiter i allt vilket jag inte får göra! nu har även dansen dragit igång och snart ska vi börja flytta alla grejer till de nya huset, det ska städas här och där. just nu skulle jag vilja somna i 2 veckor och inte behöva ta igen någonting i skolan när jag vaknar upp. borde inte sitta inne på msn, facebook och blogga nu. och trött är jag också. måste göra ett schema och planera hela mina dagar för att de ska fungera. aja nog om det.
/h

svar

Anonym om mat:
kan du lägga upp bilder på ditt nya rum? (:
Svar, jo visst kan jag göra de när jag har tagit bilder på de, men det är fortfarande inte några saker i de förutom en säng så tänkte visa hur det ser ut när allt är klart, förmodlingen blir den någon gång nästa vecka!
/hanna

jag hatar

att gå till bussen. min buss går om en halvtimma och jag måste gå till koporten för jag ska åka med maja och evelina, bara för att jag skulle kunna få skjuts idag. men men, kul att gå ut i detta mörker, eller?
har pluggat lite. orkade inte så mycket. tog med det ifall att. det är ganska skönt att inte ha träning klockan 5.
puss julia

hemma

dagen började och var inte så jobbig, dock förstörde ju matten och handledningen allt. dom blev sur för jag magnus och rebecka satt och diskuterade svaren innan dom hade listat ut det... sen handledningen spårade för vi kan inte bestämma datum och dom tycker inte att min dans är viktig.
.
iaf, måste plugga lite nu, sen ska jag äta lite. sen ska jag ta bussen med maja och evelina!/j

onsdag

ja, värsta dagen. men men. får väl stå ut. sen idag måste jag ta igen efter igår då jag inte pluggade igår.. suck. måste börja skärpa mig! efter det blir träning, får se hur många träningar jag stannar på, vilka jag orkar osv. men nu blire skolan, eller om ett tag, när pappa skjutsar mig../j

håkan, te och mackor

är mycket bättre än att plugga nk och engelska, dock borde plugget gå före, vad hände med mitt nya liv som jag hade planerat, att jag skulle plugga varje dag istället för att göra allt i sista sekund.
klicka här för att lyssna på underbara håkan
/hanna

ser ni något?


hemma igen

självklart blev vi lite sena men det är ju min syster vi pratar om. har ätit lite nu oxå. det blev inget pluggande idag. får ta det imorgon och senare. imorgon är det värsta dagen på skolan och sen ska jag nog och kolla på min träning tror jag. förklara lite och så. men nu ska jag kolla på ncis och vänta på mamma./j

städa

efter skolan åkte jag till nyhuset och städade, fyfan kan det ta slut på städande nån gång eller? riktigt läss på att städa. idag har jag och simon fått våra madrasser till sängarna så nu kan vi sova där om vi vill. dock så tycker jag det är så stökigt där så jag tänker inte göra de än.
.
idag har jag fått hem mina bilder så ikväll ska jag nog sätta i dom i min ram.
/hanna

facebook

min far skaffade av misstag facebook för ganska länge sen men började logga in härom dagen. så nu har han suttit och fixat en massa på sin prfil och ropar på mig hela tiden haha:) möte snart. /j

fick precis hem ett paket

ni får se vad det är senare, mamma måste hjälpa mig med det!


svar osv

Anonym om söndag:
Ska insane tävla på nästa regionstävling ? :)
japp det ska vi:)
.
till lite annat. slutade för en timma sen. har ätit massa fil och flingor, måste sluta med det. nu sitter jag och dricker vatten med citron och honung. mums!
ikväll har jag möte. och innan det vet jag inte vad jag ska göra. på tisdagar är de så obbigt att plugga tycker jag.. vet inte varför men. får se. ligger inte så jätte mycket efter faktikst! underbart!
/ j

på skolan

har so just nu. ska vörja med ett fördjupningprojekt. dock sitter alla och laddar ner google chrome, men jag kan itne det.. facebook</3
aja, skriver sen/j

drar till skolan nu

före spanska och dans, slutar vid 4 nån gång och då kanske jag drar till huset och hjälper till lite. ne nu måste jag klä på mig så jag hinner me bussen!
/hanna

sova tidigt

jag sover sjukt mycket nu. somnade vid 10 igår. fast sen vaknade jag lite vid 12 och drack vatten. jag är störd. men måste. nu är jag iaf vaken, ska snart upp å äta frukost. sen blire skola. jag borde fan få sovmorgon, har idrott första timmen och jag kan itne vara med.. / j

RSS 2.0